Omdömen

4.3
Baserat på 15 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
18 apr 2024

Fantastisk förskola

Jag som mamma kan varmt rekommendera Mössebo. Är så glad att vår dotter går på denna mysiga, trygga, lilla och seriösa förskola. Otroligt engagerad personal med kunskap om hur man bemöter alla barn med respekt och stor omsorg. Vår dotter älskar att gå till förskolan och vi har alltid känt oss helt trygga att lämna henne där. Det känns bra att veta att barnen spenderar stor del av dagen ute i naturen och det är tydligt att hon får med sig mycket kunskap kring natur, hållbarhet och miljö. Jag vill också slå ett slag för att välja ett föräldrakooperativ! Det är så roligt att få vara med och påverka och få insyn i verksamheten. Det blir en speciell gemenskap och det jobbet man gör som medlem känns fint och meningsfullt. På det här föräldrakooperativet behöver man som förälder inte hoppa in som jour i den dagliga verksamheten!
Förälder / Vårdnadshavare
18 apr 2024

Fantastiska pedagoger på förskolan I ur och skur Mössebo i Skogås

En superbra förskola med fantastiska pedagoger som jobbat länge, för att de trivs på förskolan. Kommer att sakna dem den dag mitt barn slutar för att börja skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
18 apr 2024

I ur och skur Mössebo – med kommunens nöjdaste föräldrar

Jag kan varmt rekommendera I ur och skur Mössebo, som ligger alldeles intill Edboskolan och nära Nytorpts mossen. Inom gångavstånd från både Skogås och Trångsunds pendeltåg. Jag har haft mina barn på förskolan sedan 2017 och alltid älskat förskolan och pedagogerna. 
Enligt kommunens årliga föräldraenkät har I ur och skur Mössebo kommunens nöjdaste föräldrar på samtliga av enkätens frågor (2023). Vi har både bättre resultat på alla enkätfrågor och högre svarsdeltagande jämfört med genomsnittet för både kommunala och andra fristående förskolor.
I ur och skur Mössebo är en helt fantastiskt förskola med stort fokus på Friluftsfrämjandets pedagogik som handlar om hållbarhet, klimat, respekt för varandra och djur och natur.
De växlar dagligen mellan verksamhet och utbildning inomhus såväl som utomhus.
En stor del av barnens vardag tillbringar de i i närliggande naturreservat och har i skogen skapat sina egna små guldkorn till platser dit de går dagligen och som barnen själva namngivit. Ibland lagar de krabbelurer på gasolkök i den gamla skogen, vissa dagar plockar de svamp i svampskogen och ibland bygger de hemliga gömställen i kojskogen alldeles intill förskolan.
Vår hemmabas är Mössebos mysiga inomhuslokaler och den egna lilla gården på Mörtviksvägen 66, där det bland annat finns en rutschkana, lekstuga, ett fartyg, en glasskiosk och en sandlåda. Inomhus har de skapat en lustfylld miljö för lek och lärande, med olika rum och stationer såsom till exempel en ateljé för kreativt skapande och en spännande läshörna där barnen kan försvinna in i sagornas underbara värld.

Mössebo blev 2023 licensierad i Friluftsfrämjandets pedagogik och heter sedan 2023 I ur och skur Mössebo.
Förälder / Vårdnadshavare
4 jan 2023

Mysig liten förskola

Vi är otroligt nöjda med Mössebo. personalen är fantastisk och vårt barn stortrivs. Det är en ganska liten förskola med hög personaltäthet och en fin gemenskap tack vare att det är ett föräldrakooperativ. Jag upplever att personalen är lyhörd och att det finns gott om tid till både mig som förälder men framförallt mitt barn. Kan varmt rekommendera denna förskola.
Anna Janglöv
Förälder / Vårdnadshavare
27 okt 2021

Trygg förskola

Vi bytte från en annan förskola i Skogås och Mössebo har verkligen toppat alla våra förväntningar om vad en förskola kan och bör vara.

Vi känner oss så trygga med att lämna våra barn där varje morgon och barnen har snabbt kommit in i den trygga, varma barngruppen som redan från start välkomnar in nya barn i leken.
Här på Mössebo har vi en fin gemenskap och ett starkt engagemang samt möjlighet att påverka våra barns förskolegång tillsammans med de bästa pedagogerna för att skapa en trygg plats och en bra start i livet för våra barn.
Förälder / Vårdnadshavare
25 okt 2021

Engagerade pedagoger och harmoniska barn

Så nöjda med Mössebo, ända från dag ett! Är inne på femte året, med ett barn som gått vidare till skolan och ett som går sista året på Mössebo. Fina pedagoger som gör sitt yttersta för barnen, vilket märks i form av en harmonisk och inkluderande barngrupp. Många roliga aktiviteter och återkommande händelser, t.ex. Mössebo minimara, Trolldagen, Nalledagen och Skräpplockardagen. Femårsgruppen som finns för sistaårsbarnen förbereder dem väl för skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
27 apr 2021

Mössebo!

Jag har bara gott att säga om Mössebo! Liten, mysig förskola med varm personal som har varit på plats under lång tid på samma arbetsplats. Mitt barn längtar till förskolan varje kväll. Mycket utflykter i skog och närliggande lekparker, mycket kreativt arbete i inomhusmiljö. Rekommenderas varmt!
Förälder / Vårdnadshavare
23 apr 2021

Mina barn stormtrivs! Rekommenderar :)

Liten och mysig förskola med engagerade och omtänksamma pedagoger. Jag har haft två barn på förskolan och kan intyga att jag aldrig haft några tvivel eller känt någon oro för att lämna mina barn på morgonen. Mina barn stormtrivs! I och med att det är ett föräldrakooperativ så har man själv chans att påverka verksamheten och man får bra insyn i sina barns dag.
Förälder / Vårdnadshavare
23 apr 2021

Omtänksamma pedagoger och trygg miljö

Liten och mysig förskola. Personalen bryr sig verkligen om varje enskilt barn. Vi har haft två barn på förskolan och rekommenderar till alla som känner att de vill ha en aktiv roll i sina barns förskola.
N/A
20 apr 2021

Rekommenderar ej!!!!!

Rekommenderar ej!!! Mobbning och trakasserier. Mycket prat om barn, föräldrar och personal.
Förälder / Vårdnadshavare
24 feb 2021

Bästa förskolan i Skogås / Trångsund

Jag är så glad över att ha mitt barn på Mössebo föräldeakooperativ. Personalen är fantastiska pedagoger som ger tydliga ramar och mycket kramar. De har skapat en lugn och harmonisk barngrupp och en kreativ och inspirerande miljö ute och inne. Pedagogerna är lyhörda, lekfulla och busiga med barnen och gör alltid sitt yttersta för barnens bästa. En förskola dit barnen längtar.
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2020

Bästa föskolan!

Bästa förskolan i Trångsund/Skogås!
Förälder / Vårdnadshavare
18 maj 2020

Föräldrakooperativ med hög personaltäthet

Trygg och härlig förskola med små barngrupper och hög personaltäthet!
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2020

Så nöjd!

Bytte till Mössebo efter en tid på en annan närliggande förskola. Inför bytet var vi såklart lite oroliga för hur det skulle vara men kan vara säga att vi är så glada! Barnen leker fint med varandra, personalen är verkligen engagerade och hittar på massa roliga saker för barnen. rekommenderar starkt.
Förälder / Vårdnadshavare
20 okt 2019

Vi har verkligen hittat rätt!

Liten förskola med engagerade pedagoger. Föräldrakooperativ, så man får god insyn som förälder och har möjlighet att påverka hur den drivs. Båda mina barn trivs jättebra!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen