Omdömen

4.1
Baserat på 39 omdömen och 344 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2023

Hemskt!

Chefen Anna för detta dagis är en rasist och helt galen.
Jag önskar att förskolan Vega kommer att stängas snart som möjligt.
Förälder / Vårdnadshavare
21 feb 2023

Supernöjda med fyra år på Montessoriförskolan Vega

Vi har gått på Montessoriförskolan Vega i snart fyra år. Tycker att vi alltid fått ett bra bemötande från både rektor och lärare. De har alltid lyssnat och kunnat prata när vi velat det eller när det hänt något. De har skött det exemplariskt. Har alltid känt oss trygga med att ha vårt barn där.

Barnen lär sig väldigt mycket, kanske beror lite på från barn till barn men pedagogiken som de använder gör att de lär sig väldigt mycket. Många kan läsa och räkna innan de ens börjar förskoleklass. Märker stor skillnad på kunskapen hos kompisars barn som gått på andra kommunala förskolor. Kanske beror på barnen också men de uppmuntras till att lära sig. Vårt barn vet redan vad multiplikation och division är, något som jag själv inte visste vad det var förrän långt senare.

De är ute i slottsskogen en hel del och spenderar mycket tid ute. Går på äventyr och utflykter i skogen. De större barnen har även fått gå på andra roliga aktiviteter utanför förskolan. De besöker naturhistoriska och tittar på teater vid Plikta mm.

Maten verkar bra. De har en jättebra app där man får vet vad barnen gör om dagarna och där de specifikt för varje barn lägger in bilder och skriver vad barnet gör emellanåt och vad de lärt sig osv. Superbra för att kommunicera med.

Lärarna är fantastiska. Det finns en som vet precis hur han ska göra för att lämningarna ska bli så smidiga och enkla för mig som förälder, så engagerad och proffsig samt att han känner barnet och lyckas med det, det är guld värt när man ska lämna sitt barn på förskolan.

Vi är supernöjda med förskolan på alla sätt och vis.
Förälder / Vårdnadshavare
4 nov 2022

Förskola med god kvalitet.

Våra två barn och vi föräldrar älskar vår förskola, Montessoriförskolan Vega! Göteborgs bästa förskola tycker vi och med en fantastisk personalgrupp med en fantastisk ledning! Vi har bytt från två närliggande förskolor, men ingenting slår Vega i kvalitet!
Förälder / Vårdnadshavare
3 nov 2022

God omsorg, glädje och trygghet

God omsorg med barnet i centrum. Engagerad och stabil personal. God kontinuitet och bra innehåll med sunda värderingar.
Förälder / Vårdnadshavare
19 sep 2022

Tråkig upplevelse

Det finns inget positivt att säga om bemötandet vi fick när vårt barn började på denna förskola. En otrygg inskolning och ett oprofessionellt bemötande ifrån ledningen på förskolan fick oss att byta förskola.
Förälder / Vårdnadshavare
6 sep 2022

Väldigt nöjd

Nöjd med allt 👍🏻
Pedagoger
Pedagogik
Rektorn
Lokalen
Aktiviteter
Maten
mm
Förälder / Vårdnadshavare
6 sep 2022

Bästa förskolan

Bästa förskolan 👌🏻
Väldigt bra personal
Ordning och reda
Alltid barn i fokus
Förälder / Vårdnadshavare
5 sep 2022

Dåligt bemötande

Vi bytte förskola efter ett par veckor på Vega då de inte erbjöd en bra introduktion och de hade ett otroligt oprofessionellt bemötande mot oss föräldrar.
Annat
4 sep 2022

En mardröm.

En förskola med en vacker utsida. Där ägaren ler och har förklaringar till allt. När man sedan får reda på vad som pågår bakom denna fasad blir man livrädd.

Allt kommer snart ut i ljuset och ingen kommer vilja att denna förskola skall hållas öppen.
Annat
4 sep 2022

Att Vega stängs ner..

Det krävs väldigt mycket för att en förskola skall läggas ner. Jag hoppas att alla dessa glada och nöjda föräldrar inom en snar framtid tar del anledningen till varför denna förskola läggs ner och kommer förstå att dom i grund och botten blivit räddade.

Aldrig varit med om något liknande. Mobbning, psykisk misshandel och en oförmåga att ta hand om barn, personal och föräldrar. Finns så många anmälningar genom alla år Vega varit öppen. Tillsyn, skolinspektion och polis.

Äntligen stängs den ner.
Annat
4 sep 2022

Obehaglig verksamhet

Tyvärr en obehaglig verksamhet med många anmälningar på halsen. Obehagliga ägare, som behandlat både barn och anställda Olle genom åren. Beslut om nedläggning är helt rätt
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Fantastiskt förskola

Fantastiskt förskola där mina barn verkligen trivs.
Jag känner mig trygg att lämna mina barn här!
Engagerad personal med mycket värme som verkligen tar hand om barnen.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Bästa fristående förskolan i Göteborg

Engagerad förskola där mitt barn frodas! All personal är nära och tillgänglig, de arbetar organiserat och levererar långt utöver vad jag förväntat mig i fråga om tillit, trygghet mm. Barngrupperna är harmoniska och glada.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Trygg förskola

Det här är en förskola som ser varje barn för den det är. Det är en förskola som vet hur barnen knyter an och känner sig trygga. När ett barn är tryggt kan det ta nästa steg, lärandet. Jag har förskolan allt att tacka för det barn jag har idag, som kan knyta vänskapsband, mentalisera, visar nyfikenhet och har en genuin trygghet både kroppsligt och själsligt.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Vår dotter stormtrivs och fantastisk förskola

Underbar förskola med fantastisk personal! Vår dotter stormtrivs och de får hitta på äventyr varje dag. Hon längtar dagligen att ta sig till förskolan. Personalen ser varje barn och vi föräldrar är enormt tacksamma för detta. Uppdateringar med bilder dagligen, bra mat och många utflykter. Kan endast uttrycka mig i superlativ avseende förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Fantastisk förskola med engagerad personal!

Har haft två barn i förskolan Vega och båda har trivts super bra! Det har också alltid varit bra kommunikation mellan förskolan och oss föräldrar.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Underbar, nöjda föräldrar!

Hej! Vi är väldigt glada över hur vår dotter trivs på Vega! Hon känner sig trygg och skyddad och pedagogen som arbetar där är verkligen engagerad i sina jobb.
100% rekommenderad.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Underbar förskola

Helt underbar förskola med fantastisk personal! Min dotter stormtrivs och får hitta på äventyr varje dag. Personalen ser varje barn och vi föräldrar är något enormt tacksamma för detta. Uppdateringar med bilder dagligen, bra mat och många utflykter. Bara positivt!!!
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

En trygg, positiv och utvecklande miljö

Vi är jättenöjda! Förskolan har kompetent och engagerad personal som ger oss dagliga uppdateringar både muntligen vid hämtning och via förskolans app. Barnen för göra både roliga och utvecklande aktiviteter. Det är tydligt att barnen trivs!
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Varma rekommendationer!

Väldigt bra förskola där barnet verkligen kimmer i första hand. Jobbar väldigt mycket med att utveckla barnen inom olika områden och ger hela tiden info till föräldrar om hur det går för barnet genom appen Tyra.

Rekommenderar varmt!
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Nöjda föräldrar!

En jättebra förskola! Vi som föräldrar är supernöjda med personalen och pedagogiken. Våra barn trivs jättebra!
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Nöjda föräldrar

Skolan har ett bra omhändertagande av barnen och god kommunikation med oss föräldrar. Dagliga uppdateringar av va de gör och hur mål till läroplanen följs upp. Vi är mycket nöjda efter 2 år.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Göteborgs bästa förskola

Otroligt hög trivsel. Barnen är ute mycket om dagarna. Hämtar alltid ett glatt barn och längtar tills nästa dag. Kunde inte valt en bättre förskola till vårt barn.
Förälder / Vårdnadshavare
1 sep 2022

Väldigt trevlig förskola

Jättetrevlig förskola som mitt barn stortrivs att vara en del av. Mitt barns stora intresse för djur och natur får verkligen komma till sin rätt här.
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2022

Kanske Göteborgs bästa förskola.

En fantastisk förskola med engagerade lärare och pedagoger. Mycket pedagogisk verksamhet med fokus på varje enskild individ. Har musiklärare på plats en gång i
veckan. Planterar på innergården, besöker naturhistoriska ofta och är i Slottskogen minst en gång i veckan, oftast flera gånger i veckan. Mycket kultur, traditioner och utomhusaktiviteter.
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2022

Rekommenderas

Mycket bra förskola! Vi är jätte nöjda och känner oss trygga. Pedagoger har barnen i focus och barnen trivs oerhört mycket där!
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2022

Bästa förskolan

Engagerade pedagoger och trygg miljö för barnen. Rekommenderar starkt!
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2022

Underbart

Mycket engagerade personal och fint miljö. Vara dotter trivs här
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2022

Fantastisk

Fantastisk förskola med oerhört engagerad personal
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2022

En underbar förskola

En fantastisk förskola! Vi har känt oss trygga att lämna vårt barn där från dag ett. Hög ambitionsnivå både på pedagogiken och omsorgen och barnens bästa står alltid i fokus.
Visar 30 av totalt 39 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen