Omdömen

3.0
Baserat på 14 omdömen och 119 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 nov 2022

Inte en bra skola, men inte dålig heller.

Lärarna är väldigt blandade med bra och dåliga, det har varit svårt att hitta spanskalärare som jobbar i mer än en termin. Vi har bytt spankalärare nu varje läsår och de har varit sjukskriva väldigt ofta. Många av lärarna är bra och ser till att alla förstår, men det finns många lärare som inte lyssnar på elevernas förslag m.m.

I vissa klasser finns det elever som stör väldigt mycket och lärarna säger att det inte finns en anledning till att säga till dessa elever.

Om man hamnar i en klass som man trivs i är skolan väldigt bra och förutsättningarna är bra för att gå ut med bra betyg.
Förälder / Vårdnadshavare
16 nov 2022

Rekommenderas varmt!

Våra barn har gått på skolan i 9 år. Många pedagoger har funnits på skolan hela den tiden. Hög lärartäthet, fångar upp barn som behöver extra hjälp, trevlig och proffsig personal. Jobbar mycket med värdegrunder. Trevlig skola!
Förälder / Vårdnadshavare
6 apr 2022

Rekommenderas

Tryggt
Familjärt
Duktiga pedagoger
Föredetta elev
10 feb 2022

BÖRJA INTE!

Hemsk, rektorn tar absolut inte tag i någonting och personalen är konflikt rädda och sätter över problemen på eleverna. Dem skämmer ut eleverna riktigt mycket och dem ger skit dåliga betyg. Det bytas lärare varannan vecka och det finns knappt vikarier. Rekommenderar ingen att börja på denna skit skola
Förälder / Vårdnadshavare
13 jan 2022

Rekommenderar

Trygg skola, underbar stimulerande miljö
Bästa pedagoger!
Annat
6 nov 2021

Jag flydde pga arbetsmiljön

Jättefina och kunniga pedagog-kollegor jag kommer minnas för livet men skadlig arbetsmiljö som fick mig att fly därifrån. Kollegorna var på en mycket hög nivå och extremt kunniga och vettiga, hjälpsamma och peppande.
Förälder / Vårdnadshavare
7 jun 2021

Sämre än den en gång var

En skola med de bästa förutsättningarna, men som tyvärr har blivit betydligt sämre sedan ledarskapet förändrades för några år sedan. Oroande hög personalomsättning.

Bra personal i övrigt! Och jättebra fritidsverksamhet!
Föredetta elev
27 sep 2020

Inte en bra skola!

Jag gick mina tre första år i skolan här. Lärarna var okunniga, elaka och i princip traumatiserade mig. De kunde hålla fast mig mot min vilja och skrika på mig och under lektionerna lärde man sig ingenting. Inget gjordes för att förebygga grov mobbning då det enda svaret från lärarna var att barnen ska kunna klara ut sånt själva. De har missuppfattat hela Montessori-pedagogiken.
Jag rekommenderar verkligen inte ditt barn att gå här, jag mådde så dåligt under tiden här och det har påverkat mig långt efter jag kunde ta mig därifrån.
Förälder / Vårdnadshavare
18 sep 2020

Skola

Bästa skolan i Malmö
Förälder / Vårdnadshavare
29 maj 2020

Rekommenderas

Mitt barn utvecklades snabbt i alla ämnen efter att ha börjat på skolan (tidigare kommunal) och det är mycket mindre stök/bråk.

Jättebra fritids och i stort sett ingen lärarrotation. Tvärtom kommer de snabbt tillbaka om de har bytt för att testa en annan skola. Rekommenderas men lång kö.
Föredetta elev
2 apr 2020

Helt okej skola

Inte den bästa skolan men det är okej.
Annat
16 dec 2019

Skolan var helt okej men har gått neråt.

Hemskt, förskoleklassen till 6an var väldigt bra med fina lärare men vid högstadiet gick allting neråt. Lärare som ser förbi mobbning, även fast elever säger till och orättvisa betyg som sätts utefter vem läkaren tycker om.
Elev
16 dec 2019

?????

Lärarna skyller på eleverna. De tar lång tid inana saker händer och innan de tar tag i viktiga händelser. Mellan F-6 var skol gången bra och sen när jag började högstadiet blev alt jätte dåligt.
Förälder / Vårdnadshavare
26 jun 2019

Hemsk!

Har inga resurser. Alla barns bästa bortses, skulle aldrig rekommendera någon sätta sina barn där.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen