Omdömen

3.2
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 maj 2023

Saker de kan jobba på

Hyffsat av vad jag känner. Väldigt entusiastiska lärare, ibland lite för entusiastiska. Finns rätt så mycket dem skulle kunna jobba på, tex bemötande av elever dem flesta är duktiga på det, men jag kan uppleva att en lärare kan upplevas nertryckande ibland och samt lite absolut i sitt tankesätt. Många kan uppleva som att favorisering sker, och jag skulle vilja säga att man får tolka det ur sitt eget perspektiv. Om läraren kanske var lite mer öppen skulle det nog vara bättre.
Bästa läraren måste vara SO läraren, han är duktig på att förklara och lära ut och jobbar väldigt individuellt med varje elev och är väldigt engagerad i sina ämnen, kan klassas som en drömmlärare.
Musik har gjort ett ganska dåligt intryck på (MIG), har inte fått så tydliga instruktioner den senaste tiden.
Svenskan har varit lite plottrig under senaste tiden, men min upplevelse är att läraren är engagerad och strävar efter att få utveckla sin utlärning.
Alla lärare tycker väldigt mycket och är väldigt tydliga i det samt också otroligt olika.
Sedan är resurslärarna fantastiska dem är duktiga på att finnas där för alla elever och hjälpa till när det behövs.
Finns mycket mer att säga men ni får nöja er här
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2023

Trivdes!

Jag har två barn som har gått på skolan. De trivdes jättebra och de har klarat sig bra på gymnasiet sen så jag antar att lärarna var bra.
Elev
16 apr 2020

Ganska bra med brister

Skolan är ganska bra. Maten är väl bra antar jag, Skolgården är dålig, man har inget att göra ute på rasterna så sitter bara inne. Lärarna pratat inte ihop så mycket, ibland vet man inte vilket klassrum man ska vara i (iaf k 8-9:an) och vissa prov hamnar på samma dag. Man får inte så himla bra hjälp med saker om man behöver förutom IBLAND på matteproven. Om man vill ha högre betyg är det inte svårt att få alls, bara man jobbar på och inte latar sig så kommer åtminstone 1-2 betyg höjas. Skolan hjälper inte så mycket om man är mobbad eller har problem med något dock så det är väldigt tråkigt.
Elev
13 dec 2019

Rekommenderar INTE skolan!

Skolan är dålig eftersom dom inte hjälper barn som har det svårt i vissa ämnen, dom beskriver inte uppgifter på matten utan gör huvudräkning och skriver talet på tavlan istället för att visa hur man räknar ut talet, och så får den som läraren tycker är den smartaste i en grupp svara på dom flästa frågor, och inte äns låter eleverna som dom tycker är dåliga svara på, Skol maten är det enda som är okej
Elev
29 nov 2019

Väldigt bra

Väldigt bra, skulle dock vara bra med bättre skolgård då många av oss inte gillar fotboll/basket.
Elev
30 aug 2019

Skolan är supermysig att vara på

Skolan är supermysig att vara på, Maten är supergod, Alla lärare är supersnälla, trevliga och mysiga det är även alla elever och alla lektioner är superbra för man lär sig verkligen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen