Omdömen

3.3
Baserat på 6 omdömen och 48 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
16 mar 2024

Toppenbra skola!

Bästa skolan man kan ha sina barn i. En trygghet med en liten skola där barnen följs åt från förskola till sexan. Otroligt duktiga pedagoger i lågstadiet, kunniga, pålästa och modern pedagogik. Lagom små klasser. Mysig utegård. Ingen hög ljudnivå och barnen leker åldersintegrerat. Passar båda mina barn. Rutiner och ordning och reda. De kan jobba i sin egen takt. Många varma duktiga pedagoger som ser alla barn och anpassar efter barn med särskilda behov. Många roliga utflykter och mycket engagemang.
Förälder / Vårdnadshavare
17 maj 2022

Fattig skola med dålig mat.

Som rubriken säger. Inte mycket material i salarna och det som finns är gammalt och slitet. Lite förvirrat informationssystem då man gör olika i olika årskurser beroende på läraren. Ständiga utflykter där barnen ska ha med sig fika. Blir dyrt i längden, eftersom man måste skicka med frukt varje dag, och detta måste man för att skolans mat är märklig. Inte speciellt uppskattad av barnen (inte bara vårt, vi har frågat flera andra, både barn och föräldrar). Man har fisk två gånger i veckan, lite konstigt då ganska många barn inte är så förtjusta i det och visst, de ska lära sig kunna äta sånt man kanske inte gillar till 100% men när kvalitén och smaken inte bra så hade vi hellre sett att man gjorde enklare och mer uppskattad mat. Det absolut viktigaste måste ändå vara att barnen äter och får energi nog till skolarbetet. Att de lär sig äta vissa saker måste ju ändå ses som sekundärt. Väldigt ofta har man matvete till maten, istället för ris eller pasta. " En äcklig, sörjig gröt" som barnen kallar den. Varför? Matvete är långtifrån någon standard i svenska hem, vi känner ingen som äter det hemma. Antagligen använder man det för att det är billigt. För just billig känns denna skola. Man ska alltid skicka med saker; skålar, bestick och tallrikar på utflykterna plus fika och frukt. Har inte varit med om detta på andra skolor. Personalen och fritidspersonalen verkar dock bra, även om det ibland är lite förvirrat med informationen.
Förälder / Vårdnadshavare
31 jan 2020

Barnen älskar skolan.

En liten skola som är personlig och barnen får alla ta lika mycket plats och känner sig hörda och sedda. Jätteduktiga och engagerad personal. Lite trångbott tyvärr i bl.a.kapprum.
Förälder / Vårdnadshavare
31 jan 2020

100% nöjd

Kompetent och härlig personal, små klasser där varje barn får synas och höras.
Förälder / Vårdnadshavare
8 jan 2020

Rekommenderar verkligen inte!

Verkligen inte bra alls. De använder sig av metoder man inte ens får använda sig av inom pedagogisk verksamhet. Vår flicka mådde riktigt, riktigt dåligt på denna skola. Vi valde att byta skola och sätta lillebror i annan förskola när han började nu efter jul Det bästa beslutet vi tagit.
Rekommenderar verkligen ingen att sätta sitt barn på denna skola.
Förälder / Vårdnadshavare
4 okt 2019

Engagerad personal

Engagerad personal och underbar skolgård. Tryggt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen