Omdömen

3.0
Baserat på 12 omdömen och 100 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
11 sep 2023

Ganska ok…

Lärarna är både konstiga och vissa kan man inte tro har en utbildning. Lärare skäller på elever för något andra elever gjort. Maten är medel som bäst och mattanterna säger att mat som har majs i sig visst är ”mexikansk”. Utbildningen är ganska bra och vissa lärare är väldigt bra på vad de gör. 2/5
Elev
27 dec 2022

PERFEKT SKOLA

Rabies är en vanlig sjukdom på skäret och många brukar behöva åka till sjukhuset, lärarna puttar ner eleverna ner för trapporna så de spräcker skallen. Kycklingen är rosa och ibland svart men bamba tanterna säger att det betyder att kycklingen smakar mer. Elevernas feet pics blir ofta leakade och lärarna kopierar ut bilderna på skol kopiatorn. Skäret har vampyr problem och barnen på lågstadiet biter varandra!!!
Eleverna är inte rumsrena och pissar på golvet, annars väldigt bra skola förutom några få oviktiga problem!!!
Elev
17 dec 2022

Väldigt kreativ skola där det händer mycket roligt.

Jag själv går på skolan och tycker att den är bra. Lärarna är trevliga och vi har förmodligen Sveriges bästa och roligaste vaktmästare. Det som jag tycker är väldigt roligt är att man får vara väldigt kreativ i dom praktiska och opraktiska ämnena. Skolan hr alltid roliga event som bengtbolls SM för dom på lågstadiet och sexorna har varje år en pepparkakshus tävling. Tillexempel nu under fotbolls VM så kollade vi på några av matcherna på idrotten. Varje avslutning så blir det mycket kul med en massa musik.
Elev
22 nov 2022

Börja inte på skäret

Rektorn lyssnar inte när man kommer med kritik. Det råder en tystnadskultur på skolan. Flera lärare tittar åt ett annat håll när det förekommer mobbing, sexuella trakasserier, rasism och kränkningar mm. Läraren och rektorn kommunicerar inte, varken med varandra eller med vårdnadshavare när det blir problem eller liknande. Vid lärares sjukdom är det inte säkert att vi får vikarie på lektionen, men inte heller information om att läraren är sjuk. Stökig skola och ingen gör något åt det när man säger till. När någon missköter sig så tillämpas kollektiv bestraffning och de som behöver disciplinåtgärder kommer undan.
Ska bli skönt att lämna denna skolan, den är liten och kass.
Förälder / Vårdnadshavare
22 maj 2022

Välj en annan skola

Ångrar att vi valde Skäret, alla tre har farit illa har det visat sig och ett av barnen kämpar fortfarande mentalt efter mobbingen. Småsyskonen flyttade till Påvelundsskolan till högstadiet och fungerade allt mycket bättre samt att undervisningen höll bättre klass. Det fanns dock några lärare som var riktigt bra men också de som var där av bekvämlighet. Tyvärr lyssnade vi för mycket på lärarna annars hade vi bytt skola många år tidigare och absolut för vår äldste. Välj en kommunal skola där lärare har andra lärare att prata och yrkeskunniga som ställer krav och ger feedback till rektorn. Och där man följer läroplanen och ser om en god arbetsmiljö för både elever och lärare. Tänk efter kring detta innan ni väljer skola.
Man kan tro att en stor skola ger mindre arbetsro i klassrummet. Mina barn upplevde mer arbetsro på stora Påvelundsskolan och att barnen för var snällare.
Elev
21 mar 2022

Finns bättre

den är helt okej, skolmaten är dock ganska äcklig, många äter pizza eller drar till hemköp på rasterna för att maten är äcklig. Flera lärare diskriminerar killar och många lärare är lite väl stränga tycker jag. På rasterna är det alldeles för fullpackat, 3 små soffor på 40 personer är inte tillräckligt. Det finns dock några bra och goa lärare som inte är för stränga men det finns fortfarande många som är lite väl stränga. Vi har bytt rektor 3 gånger på bara 2-3 år.
Föredetta elev
3 nov 2021

Inte den bästa men vissa fantastiska lärare

Jag gick ut nian på skäret för lite mindre än ett år sedan. Låg och mellanstadiet var superbra och alla lärare där var fantastiska. Men när man bytte upp till högstadiet blev allt mycket sämre. Båda mina klassföreståndare var dåliga och många dåliga lärare allmänt. Fanns runt 2-3 lärare som fortfarande var riktigt bra dock men dom hade inte vi. Shemat vi hade var otroligt dåligt vi började 8 och slutade 4 de flesta dagar. Sammanhållningen i klassen var usel. Uppehållsrummen var också dåliga, fick sitta på golvet vissa raster. Först nu när jag börjat på en annan skola har jag insett hur dåligt högstadiet på skäret var. Men tror också det beror på vilken klass man börjar i.
Föredetta elev
20 aug 2021

Hemsk skola !

En lärare skiter fullständigt i elevens behov och fokuserar endast på de eleverna som kanske kommer få höga betyg kan sitter jätte länge och bara bli ignorerad 😡.
Elev
7 jan 2021

Helt ✅

Skolan är bra bara att det finns många mobbare som retar folk för att de inte har pengar
Annars är det en bra skola tycker jag .
Elev
27 jan 2020

Bästa skolan

Den är bäst för att den uppfyller alla krav
Föredetta elev
19 dec 2019

Personlig

Gick här åk 1-9 för ca 20 årsedan, dvs skolan var helt ny. På den tiden var den liten och väldigt personlig. Bra skola!
Elev
4 dec 2019

Skolan är sådär.

Jag tycker inte om den särskilt mycket men den funkar.Det är en helt okej skola och det känns som man ändå kan lära sig, men många lärare är dåliga och schemat är väldigt dåligt. Jag vet inte riktigt om andra skolor i området är så mycket sämre eller bättre men jag gillar den inte. Dålig gemenskap i klasserna och bilvägar överallt. Skulle rekommendera Samskolan eller Sannaskolan eller någon annan än den här bara för det går bara neråt i utvecklingen för den.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen