Omdömen

1.8
Baserat på 13 omdömen och 104 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
11 sep 2023

Inte nöjd

Väldigt stökig skola, elever som inte sköter sig och det är ingen som tar ansvar.
Elev
19 jan 2023

FAKTA OM MONTESSORISKOLAN VÄXTHUSET del 3!!!

det finns så mycket att berätta så vart ska jag börja ifrån, okej jag ska börja ifrån skolmaten. chokarna lurar barnen om att det är halal fast det är gris. de har ingen kontroll eller någon ansvar. det finns även personer som har hittat sten grus insekter och en tand i sin mat. helt otroligt va? ja men det är sant. folk gömmer sina tallrikar i skåp och hyllor för att inte skrapa sin tallrik och städa sin plats. det finns mat och skräp på golvet hela tiden. städerskan lämna jobbet för att det var så äckligt. det finns flugor hela tiden och överallt. SÅ SÖK DIG ALDRIG HIT!!!
GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG!!¨
TACK!
Föredetta elev
18 jan 2023

den sanna sidan av växthuset, som har gömts i fler år!! del 2

denna skola har varit bra i några år. just nu går jag i 6an och längtar tills jag slutar.
VARNING sök dig aldrig till denna skola om du bryr dig om din karriär!!
år 2019 gick jag i 3an här och det var en jätte bra skola då, men efter så slutade 4 lärare. det slutar minst 2 lärare varje år för att de inte orkar med barnen. maten är inte ätbart. man kan inte ens gå på toan här det finns kiss på golvet och bajs på väggarna. man måste lämna in mobilerna annars får man hemringning. man får inte lämna skol område även om man går i 6an. man får hemringning annars. rektorn har aldrig tid med dig och skiter i dina åsikter. om man råkar att ta sönder en penna eller en bok så måste man betala 10 tusen Kroner för att denna skola är fattig. det finns tjuvar i denna skola man kan aldrig hitta sina grejer som har försvunnit. och man ska aldrig lämna in sina mobiler för att en gång min kompis hittade sin mobil i toaletten med bajs i. och rektorn gjorde inget åt saken.
VARNING BÖRJA ALDRIG HÄR HELA DITT LIV BLIR FÖRSTÖRD!!!!
glöm inte att följa mig och gilla mina kommentarer för att det kommer flera delar!
TACK
Elev
18 jan 2023

den andra sidan av växthuset jag varnar dig den e stort..

jätte dålig asså vart ska jag börja. vi kan börja med personalen,
DOM E HELT SHITTIGA, om någon har gjort nånting och personalen gillar person som har orsakat problemet då kommer personalen skylla på en random unge och när vi säger emot då ringer dom hem och skyller ut dom innocent ungare. och rektorn skämmer ut våran skola, dom säger att vår skola ska ha en bra miljö och allt ska vara bra. LÖGN!!!, rektorn tar aldrig hand om sina elever som behöver hjälp och hen är aldrig tillgänlig så hens assistent kommer och när vi förklarar vad som har hänt du assistenten säger att du får vänta och vi ska boka möte,sen efter ett år har mötet inte hänt ÄN. vi går vidare till kuratorn, kuraton va bra när vi va liten men när jag gick in i 4an började dom it ta oss på allvar längre. om vi säger våran problem till dom så kommer dom ta nångons sida och vill inte höra resten av deras problem.och en till sak bör du. DATORENA! skolan har varit öppen ända sen 2003 samma sak med datorena och vi lever i 2023.. det är skamligt påriktight och
dessto yngre du e dessto mer bra saker du får. exp- om du går i 1an du får sakar som den kan behöva i 5an och i 6an man får saker som kan hjälpa dig i 2an.. det är inte rättvisst. NU GÅR VI IN PÅ SKOLMATEN!!. den e fett skum. dom serverar pankakor med köttfärs för att dom har inte råd med äkta bröd dessutom lagar kocken inte ens dom beställer mat genom matlastbilar och värmer maten.vi får dessutom alltit gult vatten och grå mjölk. bajs på spegeln mobilen i toan och piss på golvet. ofräsht. detta är det sanna i vår skola. BÖRJA INTE HÄR FÖR DITT BÄSTA!!
Elev
18 jan 2023

bajs skola allmänt

dålig kurator som inte hjälper med något fick lösa allt själv, lärarna bryr sig inte de klagar alltid bara. rektorn leker dum som om hon inte vet vad som pågår äckligaste skol maten jag har smakat gått hem hungrig flera gånger. man får bara vara på skolgården även om man går i sexan. jätte tråkiga raster. rastiskt lärare som inte gillar utlänska. tvingar eleverna va ute på rasterna även om det snö stormar. barn utan respekt som mobbar andra. diarre på vägarna i skol toaletterna, kiss på golvet.
almänt jätte dålig skola börja inte här... ringer hem utan anledning.
Elev
15 feb 2022

Växthuset Montessoriskolan Järfälla

Växthuset i Järfälla
Denna skolan är sämst, dem undervisar inte bra personalen har ingen respekt mot alla elever och är helt värdelösa.
Personalen är bara i skolan för pengar och inte orkar slösa tid på eleverna och på deras betyg.
Skolan ger dåliga betyg och resultat men dem lär inte ens ut.
Rektorn kan inte göra ditt jobb.
Lärarna har absolut ingen respekt mot föräldrar eller elever.
Eleverna är stökiga och äckliga, absolut ingen kunskap pga lärarna inte lär ut bra.
Om du vill börja i en bra skola med bra läraren och få höga betyg så ska du absolut inte ansöka till växthuset.
Annat
15 feb 2022

Dålig skola

Denna skola är sämst för att personalen inte har ngn RESPEKT mot alla och är helt dumma. Rektorn spelar dum hela tiden och fegar ut hela tiden om saker och ting t.ex. jag gick till skolan och speciellt till rektorn och hon gjorde absolut ingenting åt saken och bara sa ja har ett möte ja kan inte prata sen sa jag ja kommer anmäla dig och hon svara med att hon inte bryr sig. Plus att personalen inte har någon kontroll över baren för de är så stökiga. Snälla om du vill gå i en bra skola för ditt barn elr dig själv sök inte till denna skola.
Elev
6 nov 2021

Hemskt

Helt hemsk skola, Jätte mycket bråk och mobbning. Kurratorn är jätte bra men skolan generelt är helt katastrof
Föredetta elev
25 jan 2021

Gröna va bättr än gråa

Jag började i skolan 2009 och gick ut 2017, under tiden jag var där kan jag säga att den inte var så Montessoriskola alls. Ja menar de var en normal grundskola fast lite mer kaos. Lärarna va konstiga och de var inte så mycke tanke som gick till eleverna. ******* va otrevlig och många lärare orkade inte lära ut. De snälla lärarna jag hade var väldigt pedagogiska och våran kurator var väldigt bra. Men jag lärde mig knappt något till högstadiet och det påverkade rätt mycket :(
Annat
24 nov 2020

Stäng ner skolan

helt horribel skola..
Förälder / Vårdnadshavare
16 jul 2020

Montesoriskolan Växthuset Järfälla

Mycket mobbning också från personalens sida. Flera elever flyttat skolan p g a rädsla för en lärare... Inga åtgärder har vidtagits. Stökigt i klassrummet.Skolan har anmälts flera gånger utan resultat!
Elev
24 apr 2020

Behandlar inte alla elever lika

Behandlar inte lika elever
dålig åtgärdsplan
Kalabalik i klassrum
förekommer mycket mobbning
Förälder / Vårdnadshavare
4 okt 2019

Bästa skolan

Mitt barn älskar skolan

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen