Omdömen

3.6
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 maj 2021

Super nöjda

Vi upplever inte alls det som ovanstående beskriver . Vi är väldigt nöjda med denna förskola . Både med gården och med lokalerna inomhus . Personalen är omtänksam och gör ett bra jobb. Förkylda och snuviga barn får ju inte vara på någon förskola i nuläget , måste vara jobbigt att skicka hem barn när de blir minsta förkylda men det är ju så rekommendationerna är just nu .
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2021

Super bra!

Super bra förskola! Härlig personal som tillgodoser mina barns behov som gör ett kanon arbete varje dag !
Förälder / Vårdnadshavare
31 mar 2021

Usel personal

Toppen läge och fin utomhus och inomhus miljö. Har alla förutsättningar för att vara en bra förskola för barnen. Dock så har de misslyckats med att anställa bra personal. Har under mina barns tid på förskolan (speciellt från en person) aldrig hört ett gott ord våra barn. Det klagas och gnälls på minsta lilla sak. En liten snordroppe från näsan och de blir hemskickade. Otaliga gånger har barnen ringts hem pga feber och väl hemma inte visat det minsta tecken på feber eller sjukdom. Och då är det helt oakseptabelt att lämna dem igen förens det gått en vecka. Lämnar man barnet 10 minuter innan utsatt tid påpekas detta. Tydligen är det så ont om personal och det är tydligen ett måste att sitta varje dag och ha planering så det blir extra ont om personal när barnen lämnas. Överväger att låta mina barn byta till en annan förskola. Pga personalbrist har de heller inte tid att se till barnen ordentligt. Har tre gånger under det senaste året fått uppsöka sjukhus för skador som uppkommit på förskolan. Näst intill dagligen är det nya blåmärken och sår som uppkommit.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen