Omdömen

3.0
Baserat på 11 omdömen och 93 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
30 sep 2021

vidrigt ställe

traumatiskt……. behövde byta skola igen
Föredetta elev
30 sep 2021

värsta skolan

traumatiskt. behövde byta skola igen.
Förälder / Vårdnadshavare
22 sep 2020

MTH utbildade för framtidens näringsliv

Suverän skola som skickade våra ungars motivation upp i stratosfären, de har aldrig tyckt det varit så roligt och motiverande att gå i skolan som när de gick på MTH. Tyvärr passande inte ett modernt skolkoncept surkärringarna på Skolinspektionen, så där slutade den framgångssagan. MTH var "tyvärr" 10 år före sin tid och fick betala priset för det. De bedrev utbildning på ett sätt som skulle förbereda eleverna för det näringsliv som finns idag och i morgon, inte det näringsliv som fanns för 10-20 år sedan (som den ordinarie skolan).
Elev
4 feb 2020

MTH utbildning recension från elev

Bästa skolan jag någon sin har och kommer gå på. Lärarna, lokalerna, datorerna, allt på MTH är oslagbart! Finns ingen bättre skola. Har varit elev sedan start och har bara sett framgångar. Tyvärr är jag nu tvingad att byta skola eftersom skolinspektionen har gjort ett väldigt oprofessionellt jobb. Dom tänkte inte alls på oss elever när dom gjorde detta beslut vilket är mycket ledsamt. MTH var som ett extra hem med en extra familj. Det är inte lätt att hitta på andra skolor som jag märkt från tidigare erfarenheter.

Framtiden är nu, det fick man se på MTH utbildning.
Elev
31 jan 2020

ÄLSKAR

Aldrig varit så motiverad till att gå till skolan som jag blev sen jag började på mth!!🤩
Elev
31 jan 2020

WOW🤩

VÄRLDENS BÄSTA SKOLA! Har aldrig varit motiverad till att gå till skolan innan jag började där! Har inte klagat en ända dag på att gå till skolan sen jag börja där!🤩
Elev
18 dec 2019

Jätte bra idrotts skola med mycket möjligheter!!

En riktigt bra skola med bra möjligheter som elev, man lär sig att ta eget ansvar, får tillgång till väldigt bra läromedel med fantastiska lärare! Mycket bra schema där det inte förekommer långa raster eller håltimmar så att man istället får sluta tidigare. Jätte bra och god mat, man lär känna rektor och lärare på ett helt annat sätt. Tyvärr skrivs det mycket om skolan i media där hälften inte ens är sant vilket är riktigt tråkigt! Utan att tveka den bästa skolan jag någonsin har gått på! Man ska inte döma eller skriva om man inte har vet vad man pratar om!!
Elev
28 nov 2019

HEMSK!!

man blir kritiserad av både lärare å rektor, man får inte den hjälp man behöver och elever kan SMÖRA sig till bättre betyg!!!
Elev
4 nov 2019

MTH är inte bra!

Fruktansvärt!!!
HUR KAN DE FÅ FORTSÄTTA?????
Som elev förlorar man många år. De lovar, men de levererar inte.

ALDRIG MER!!!!
Elev
13 sep 2019

Inget att rekommendera!!

När jag gick där fick jag nästan ingen anpassning som vi kommit överens om när jag börja där. Många uppgifter som är oklara och som inte avslutas. Stökigt allmänt, i klassrum, korridorer och i matsal. Inget att rekommendera nån!
Förälder / Vårdnadshavare
21 jul 2019

Många som slutar

Dålig struktur, scheman ändras dagen innan ingen ansvarig mentor. Många som slutar både elever o lärare. Många elever på få lärare, dåligt med utrymmen så klasserna kan inte delas upp fast det behövs.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen