Omdömen

3.0
Baserat på 11 omdömen och 98 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
20 sep 2023

Trevlig skola.

Trevlig skola med många engagerade pedagoger och härliga barn.
Förälder / Vårdnadshavare
26 aug 2023

Inte mycket positivt om den skolan!

En liten skola i utkanten av östra Gottsunda.
Stora klasser med många elever och få
Lärare och pedagoger. Många av lärarna hade inte rätt kompetens och var inte utbildade.
Jag försökte driva igenom att mitt barn som hade läs och skrivsvårigheter skulle få extra stöd och utredas för dyslexi men det vi fick till svar var att vi skulle öva mer hemma. Jag ifrågasatte och ville att hon skulle utredas för dyslexi men fick till svar att det spelade väll ändå ingen roll, det jobbade ju med henne ändå som att hon hade den diagnosen. Speciallärare kunde inte förstå att det var viktigt att vi fick en diagnos för framtida hjälpmedel. Vi bytte skola och en utredning sattes igång omedelbart och hon fick då diagnosen Adhd och dyslexi.

Fritidspersonal som mest satt i soffan och käkade godis framför barnen och pratade om mycket olämpliga saker och var totalt oengagerade. Det var mer fokus på föräldrarnas skyldigheter en på läroplanen. Har tyvärr inte mycket positivt att säga om den skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
16 maj 2023

Ej bra skola

Dålig miljö för eleverna att kunna lära sig någonting. Lärarna tar inte ansvar för att hålla lugnet och barnen gör vad de vill. Många gånger blir barnen skadade ute på rasten och utsatta för mobbning. De kommer hem och berättar för föräldrarna att de sagt det till läraren men att läraren inte gjort mycket åt det. Förutom de ansvarslösa lärarna är det ingen bra läromiljö heller. Barnen klagar ofta på hur lektionerna fungerar och de inte får extra stöd eller uppgifter på den nivån de egentligen behöver. Rekommenderar ej den här skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
6 mar 2023

Uppskattning

Jag uppskattar verkligen Musiklådan. Bra lärare och resurser! Har fått mycket uppskattning av mina barn. Både på skoltid och på fritids. På fritids hittar de på roliga saker för barnen. Tycker om Musiklådan mycket!
Förälder / Vårdnadshavare
6 mar 2023

Musiklådan

En liten skola med charm. Jag tycker att lärarna och resurserna gör sitt bästa jobb. Det finns en jättefin skolgård och personalen gör olika lekar på rasterna. Jag är jätteglad över att ha mitt barn på Musiklådan.
Förälder / Vårdnadshavare
6 mar 2023

Bra skola!

Liten skola med mycket charm. Jag och mina barn är mycket nöjda med lärarna och resurserna på skolan. Alla känner alla och det känns personligt. Det är bättre samarbete mellan personalen på så sätt.
Förälder / Vårdnadshavare
11 jan 2023

Välj en annan skola

Otrevlig rektor som bara går till försvar istället för att lyssna på föräldrar. Lärare finns det ett par av som håller måttet, resten är bara där för att sitta av tiden känns det som.
På raster är det nästan ingen koll på barnen och ledarna sitter i en ring med varannan istället för att stimulera och leka med barnen.
Föredetta elev
10 maj 2022

Musiklådans Omdöme.

Den här var inte den bästa skolan att gå på. Arbetsron var inte jätte bra och de lärde ut på konstiga sätt. Man kan inte ha samma lärare i ma, eng, sv och S/O. Det blev för mycket för den, den blev mindre lärning.
Musiklådan är inte den bästa skolan för att ge ut betyg. Man gick där fick dåliga betyg men när man började på en annan skolan så första terminen fick man bättre betyg.
Skolan får inte in några pengar heller. Den är väldigt fattig och om man råkar glömma en penna någon stans får man inte en ny. De har inte råd att köpa in nya pennor medans varenda lärare tar fram och tappar bort pennor så jäv**a ofta. De får nya pennor medans eleverna måste ta med hemifrån.

Lärarna är inte de bästa heller. Ena var en taf*sa*e och fick inte sparken på 6 hela år. Han kunde bara jobba kvar. Han fick sparken när bit-rektorn blev rektor och hade makten att kunna sparka honom. De pratar om politik på rasterna och barnen borde inte behöva få reda på deras åsikter i den åldern. sexårs-4:ans musik lärare som var över 50 blev en idrottslärare från ingen stans. Han kunde inte ha idrotts ämnet. Musiklådans mat var rester från en annan skola, den var kall och inte så god. Man fick fisk 2-3 gng i veckan. Det ska inte behövas. Man fick aldrig någon god mat heller. Det var 1 gång i månaden man fick en maträtt som man verkligen kunde äta.
Föredetta elev
10 maj 2022

Fattig

Det är en okej skola för vad de hade, men det de hade var inget bra. Extremt fattig också.
Förälder / Vårdnadshavare
10 okt 2020

Rekommenderas EJ!!

Absolut ingen bra skola för barn som behöver extra stöd. Håller med om att det finns personal som är hårdhänt och även pratar med elever på ett sätt som inte borde vara ok! Inte mycket stöd från rektorn tyvärr om man tar upp att en viss personal inte bör prata om att SD är ett bra parti med elever på rasten, eller att en annan personal sagt fu*k you tillbaks till en elev som sagt det först, varpå personalen sedan rättfärdigat det med att han känner eleven så pass bra att det var ok att svära tillbaks! Man kommer inte åt problemen om ingen (rektorn) tar klagomålen på allvar.
Det finns mycket mer jag skulle kunna ta upp, men i sin helhet så är det ingen bra skola över huvudtaget! Det finns några få bra lärare, men majoriteten verkar ha problem att bete sig normalt och ha förståelse för barn i olika situationer. Rekommenderas EJ!!
Förälder / Vårdnadshavare
3 sep 2020

Liten skola med stort hjärta

Fantastisk liten skola med bra personal och tryggt och fantasifullt lärande.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen