Myrsjöskolan
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Kom igång

Omdömen

3.3
Baserat på 23 omdömen och 455 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
15 nov 2022
1.0

Dålig skola!

Dålig skola, som själv överskattar och blåser upp sitt värde. Mycket dåligt bemötande, dålig ledning, diskriminerande stämning, fördomlig behandling för icke-svenska elever och deras föräldrar. Många barn mår verkligen dåligt och känner sig otrygga här!
Ingen arbetsro, mycket stökigt, reglerna finns bara på papper, lärarna berömer sig själva, klarar inte av att ha koll på eleverna, hinner bara dricka kaffe och skylla på vad som helst utan åtgärda felen, saker försvinner. Barns psykiska hälsa blir påverkad mycket dåligt. Mobbning blomstrar. Man trivs här varken som elev eller förälder
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
24 okt 2022
4.0

Otroligt bra skola, bästa NACKA

Går i högstadiet,
Det finns inga som röker, snusar eller något sådant på skolan. Inte utanför heller vad jag vet. Det är ganska lugnt i koridorerna och det är ingen som skriker eller är högljuda.
Gemfört med många andra skolor är den här väldigt lugnd och en nörd skola, verkligen nörd skola. Men det ligger ju i nacka ändå.. så förstårligt.
Har också hört att det är Sveriges bästa skola, och folk som går ut 9an för väldigt högt merit. Så trots mobbning, som inte är så mycket av heller så är den otroligt bra.
Och skolmaten har faktiskt blivit bättre!
Aldrig någon fysisk mobbning ( vad jag vet ). Psykisk genom att det blir grupperingar och många olika kompisgäng.
Det var nog allt, hoppas mitt omdöme hjälp dig. Jag som ändå gått här från 0an till 9an.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
28 sep 2022
4.0

Lärare favoriserar

Om du vill må dåligt och få psykisk ohälsa, depression så grattis denna skola är prefekt för dig! Alla klasser är jätte dåliga. Alla möjliga människor och inte alls bra samman hållning i klasserna.
Mobbning i alla klasser om man har diagnos eller bara ser annorlunda ut. Speciellt mörkhyade.
Lärarna favoriserar as mycket oxå.
Skolan måste vara känd för mobbning
/ elev som gick 0-9 där…
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
3 sep 2022
2.9

Skolmaten = EWWW

Jätte bra skola med bra läsare, snälla elever men grupperingar finns som i alla skolor.
Dock jätte äcklig skolmat!
+ låg o mellan stadiet har ju rätt ny byggnad och den är super fin som bogård skola ser den ut som, men däremot myrsjös högstadiet är inte lika fint.
+ Det är jätte många som har typ moped bilar nu alla 9or så det är hög musik och full parkeringen. Det är ganska mycket krets om dyra saker och dyra trendiga kläder framförallt bland tjejerna så de är inte så bra ksk…
Typ 1/10 i varje klass blir mobbad tyvär eller iallafall utsatt så det är ganska mycket utsatthet, men skillnaden är att på högstadiet gör dom oftast något åt det vad jag sett iallafall.
Och det finns inte så mycket ” invandrare” asså mörkhyade typ bara 2. Tror typ flera slutade förut men a.
Det är en ganska rasitisk skola, många ser ner på dom mörka.
Men jag tror att Myrsjöskolan vunnit pris för Sveriges bästa skola eller vad det var och så så att du kan ju ha höga förväntningar ändå. Och det ligger ju ändå i nacka så de är ju bra.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
18 aug 2022
4.2

😍🥺🤷‍♀️

Börja inte här om du bor i Orminge eller Fisksätra. Då blir du garanterat mobbad, folk söker upp vart man bor och kollar hur mycket ens föräldrar tjänar.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
13 aug 2022
3.0

Bra snobb skola

Har blivit en snobb skola… Väldigt bra skola med erfarna lärare. Man lär sig mycket och bra. Det är ganska lätt att få vänner men det kan vara lite blandade människor sedan i högstadiet eftersom det är en väldigt stor skola och alla skolor i Nacka har inte till 9an. I högstadiet kan det vara folk ifrån Kummelnäs, vikingshill som kommer ifrån backebo tillexempel. Och andra som redan gått i myrsjöskolan eller folk ifrån bo gård och så finns de ju vissa då som kommer ifrån Orminge…
Så det är lite blandat men man brukar hitta vänner som är som en själv och det kan bli grupperingar.
Det är ju en snobb skola, dels eftersom det är en av nackas bästa skolor och generellt även en av Sveriges bästa vad jag har hört.
Men sedan är de lite snobbigt också eftersom det är olika människor och folk från vikingshill eller andra hållet som har rika föräldrar sedan har vi Orminge då som är tvärtom som Fisksätra typ som skolkar i högstadiet.
Så skolan är väldigt bra och har höga krav på eleverna, det är inte lätt att få bästa betyg direkt. Och i slutet av 9an berättar dom vem som hade högst och dom får pris, vilket jag skulle säga är lite dåligt men jaja.
Sedan har vi då de värsta med skolan. Och det är absolut maten. Maten är katastrof… bara fisk med potatis eller torr hård äcklig pasta!

Det är ju många som gått i Myrsjö som kommit ut med högsta meriten också många som får 300 + osv…

Låg/mellan stadiet är hemskt tyvär, bara massa mobbning och grupperingar beroende på hur rika ens förälder är eller hur man ser ut. Och lärarna bryr sig inte.
Maten är samma där som på högstadiet.
Låg och mellan stadiet är ju nybyggt och ser ut ungefär som bo gård skolan. Jätte fin dock ingen skog längre som fanns förut lite grann.

Högstadiet däremot är as fult inne och säkert 1000 år gammal… skåpen luktar lite och står lite fula och o passande ord på.
Det har aldrig hänt något i högstadiet. Ingen röker eller snusar. Hört att det var så för några år sedan men nu är alla duktiga och ingen gör något sådant.
Det största som hänt är väl hedersmordet men hon hade ju ingen anknytning till just den här skolan hade ju kunnat hända i vilken som helst typ skuru skola där hon gick ett tag tydligen.
Ingen har heller snott något i skolan och ingen har blivit slagen vad jag vet.
Skolan stötar inte funktions nedsatta så börja inte här om du har någon diagnos då blir du nog tyvär mobbad… 😥
Annars super skola. Börja här allt är toppen utom maten.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
12 aug 2022
4.0

Bra men skit mat

Den här skolan är bra. Lärarna är utbildade och man lär sig mycket. Jag tror att det var något år som myrsjö var Sveriges bästa högstadie. Men maten SUGER
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
3 feb 2022
1.0

Blev hemmasittare pga denna skola

Jag började sjuan där. Väldigt trång skola. Mycket ljud och ingen struktur. Lärarna var dåliga. Hjälpte inte till och var mycket gammaldags. Lider av spyfobi. En gång hade läraren högläsning. Bokens första kapitel handlade om en kille som spydde, och om hur det smakade och kändes. Han visste om min fobi. Kom aldrig tillbaka. Hemskt. Det är en ok skola för barn som fungerar. Men har du ngn problematik, tex diagnos, fobier eller andra svårigheter är denna skola inget för dig! Den är inte anpassad för fem öre!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Elev
16 sep 2021
3.0

Mobbning kan förekomma

Skolan är jätte bra tycker jag, men det kan vara väldigt pratigt på lektioner, beror på lärare. I högstadiet kommer alla bratzen, då är det riktiga bratz som föräldrarna har bra inkomst och dom klär sig snygg och har rätt kläder och smink . Mobbning är ofta om man är tyst, inte pratar, inte klär sig rätt osv..
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Föredetta elev
8 sep 2021
3.1

Helt ok

Väldigt bra skola med erfarna lärare och bra lektioner. Det största minuset var definitivt skolmaten. Dåligt anpassad till elever med specialkost och de flesta dagarna blev det kokt fisk med potatis. Gick runt och var hungrig hälften av dagarna för att maten var så äcklig. Eleverna var trevliga och inbjudande till alla.

Onödigt många dagar idrott! Det är såklart bra att röra på sig och att motionera, men 4 dagar i veckan? Jobbigt att släpa fram och tillbaka på all packning. Kom hem från skolan helt slut på energi och orkade inte med andra aktiviteter pga att inte ha ätit och för mycket idrott.

Slutade efter 6an eftersom jag fick plats i en annan skola.

Rekommenderar om du vill äta kokt fisk varje dag och vill ha mycket idrott.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Premium för användare

Lås upp unikt innehåll med Premium för användare! Läs alla omdömen och ta del av insiktsfull data samt mycket mer! Endast 49kr per månad, säg upp abonnemanget när du vill!

Fakta om skolan

 • Antal elever
  1201
 • Antal lärare
  79
 • Antal behöriga lärare
  71
 • Elever per lärare
  15.2

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt