Omdömen

2.1
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
23 feb 2024

Sämsta skolan i Huddinge!!!!

Skolan är jättedålig, det finns jättemånga läraren där som inte är utbildade, deras mat ät usel, och lärarna bryr sig inte ens lite om dig. Har själv gått där, och de kan behandla dig på ett rasistiskt sett om du inte är svensk. Känner personer so blev frågade om deras föräldrar slog de, bara för att de var mörkhyade, rektorn har sagt n-ordet, och skolan lär inte ut ett skit. känner folk som ligger jättemycket efter i deras skolliv bara för att de har gått där i skolan och sedan bytt skola, de har även bara upp till årskurs 5, det betyder att du behöver byta skola, och sedan tror de att du ska kunna göra nationella prov, de basically kastar dig ett år innan ett nationellt prov så att de inte behöver oroa sig om det. Av alla skolor, om du väljer just denna när du har andra skolor att kunna välja på, så måste man vara sjuk. Jag har själv gått där från förskoleklass, till femman, och har hört rektorn säga n-ordet med mina egna öron, rekommenderar ABSOLUT INTE om du går där, byt innan det blir försent!!!!!!!
Föredetta elev
11 dec 2022

Det är inte en skola, det är ett företag.

Jag gick där från sexårs till femman. Det är inte alls en bra skola. Jag blev mobbad under i princip hela tiden. Varje rast satt jag ensam och lärarna gjorde inget trots att de såg vad som pågick. De sa ”du får skylla dig själv att du blir utsatt, du försöker ju inte ens prata med dem”.
Vi åt i våra klassrum och fick ta väldigt lite mat, om det blev potatis och köttbullar fick vi ta två små potatisar (5 cm i diameter) och tre köttbullar, en gurkskiva, en halv sked majs och en tomat - that’s it, det blev inget mer.
Under musiken spelade vi bara ukulele (samma två ackord i 5 år) och musikläraren pratade mer om sin bardom än vad han lärde ut musik.
Det fanns inte en enda lärare som det inte var något skumt med.
En lärare satte tejp på en elevs mun när hon tyckte att eleven var stökig.
En annan lärare mobbade en elev ”vi ser inte honom, vi hör inte honom, han finns inte, han är galen”. Samma lärare kastade även böcker omkring sig när hon var arg.
Det var en del rasism på skolan och det fanns ingen tydlig ordning.
Våran skolgård var jätteliten och under min skoltid blev restriktionerna bara fler och fler. Till slut fick vi inte ha bollar, gå i trappor, nudda varandra (kull var förbjudet, kurragömma och burken också, vi fick inte ens kramas eller göra high five), springa, gå snabbt, ta skydd under tak när det regnade, stå på snö, hålla i snö, vara på en snurra, det fanns till och med en regel som sa hur länge vi fick gunga.
Under idrotten blev vi uppdelade så att tjejerna och killarna satt vid olika bord och när vi simmade fick killarna och tjejerna helt andra uppgifter. Vissa påstod att en av simlärarna gav pedo vibes.
Rekommenderar absolut inte denna skola.
Föredetta elev
12 aug 2022

En okej skola!

Jag gick i denna skola. Den var bra för yngre barn som bor i närheten. Vissa klasser är stökiga men annars är de flesta lärarna bra. Skolan är allmänt okej och jag skulle hellre rekomenderar Glömsta skola för lite äldre barn. Ibland kan vissa lärare vara sjuka i en lång period vilket jag inte tyckte var bra.
Förälder / Vårdnadshavare
25 feb 2021

Välj annan skola

Det börjar nya lärare nästan varje år. Ingen kvalitet!
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2020

Inte bra

Vi bytte skola direkt. Dålig rektor.
Förälder / Vårdnadshavare
8 okt 2020

Hemskt

Rekommenderar ingen denna skola.
Jose Gonzalez
Föredetta elev
22 sep 2020

Bästa skolan

Bästa skolan! Mina barn kunde inte få bättre start! Självklart siktar jag på utbildningen de bedriver samt hur lyhörda de är.
Förälder / Vårdnadshavare
14 sep 2020

Dåligt!

Dålig skola med outbildad personal.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen