Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

28 Omdömen

3.9
Bra
15
6
5
1
1
Jerry Fors

Toppen gymnasium!

4.6
Elev · 12 februari 2020
Elev · 12 februari 2020
Riktigt bra gymnasium med toppen lärare och bra utbildning!

nacka orrarnas kvarter

1.2
Elev · 10 februari 2020
Elev · 10 februari 2020
ingen lärare bryr sig om lektionerna eller hur det går för eleverna, dom kan knappt ens namn. får gå från lektionerna för vi e för ”störande” vilken man tycker e skönt först men sen kommer proven och man har inte fått hjälp med något. ALLA ÄR YTLIGA och statuskåta och vill bara supa ner sig på pappas pengar varje helg. tror knappast att någon här kommer va kompis med mer än två pers efter gymnasiet. så fort man går in i skolan så känner man som man vill dö och jag fattar inget som händer på lektionerna alls och alla i min klass beter sig som 14 åringar i raffe tröjor. sen får man ingen socialisering med andra klasser heller även fast dom gillar o skryta med det. biblioteket är bra, när det finns platser att sitta på OCH när det är fkn öppet. om man kommer till skolan tidigt finns d ingen chans att man kan sätta sig där o plugga och inte mer än en timme efter man har slutat nej då måste man också dra. riktig piss skola med pisslärare som inte hjälper mig byta skola även fast jag sökt hjälp.

Nacka gymnasium

2.7
Elev · 27 januari 2020
Elev · 27 januari 2020
Går bara i 1:an samlinjen och redan nu har vi för mycket prov och läxor, det känns som att jag går natur där lärarna blir sjukt besvikna på en om man skulle få ett C eller B. Lärarna är ok men absolut sämre än förväntat. Snälla personer i klassen och så men ingen kommunikation mellan andra klasser överhuvudtaget, i princip omöjligt att skaffa kompisar utanför sin klass.

Skolan är bra!

3.7
Föredetta elev · 24 december 2019
Föredetta elev · 24 december 2019
Bra skola om man inte går Natur Biomedicin då man som klass alltid bortprioriteras :/ Specialpedaogerna i lärcentrum och rektorerna (inkl. Biträdande) är underbara plus att pga många elever finns det alltid någon som passar dig. Gammal skola, men nya kunskaper :)

Skolan är konstig vet inte

2.7
Elev · 23 december 2019
Elev · 23 december 2019
Assååååå... fan. *hhhhhhhhh* pallar inte.
Den är medel. Inte riktigt motiverad till att stiga upp på morgonen. Bra vänner men inte mycket vänner mellan klasserna. Dem tjatar om ”kampus känsla” det är ett jävla skämt. Pfffffffffffb hatar lärarna men finns sköna.

Skolan är väldigt bra, särskilt lärarna!

4.2
Elev · 30 november 2019
Elev · 30 november 2019
Elev på Sam inriktning Konst och Design, tycker skolan är väldigt bra. Lärarna är fantastiska, även fast det finns en och annan lite möglig frukt i fruktskålen. Schemat är bra då skolan aktivt jobbar emot håltimmar. Gillar skolmaten och det finns mycket varierat man kan välja på, om inget passar finns alltid fil och mackor. Den enda negativa är nog att den är så stor och jag kommer från en liten skola så det kändes svårt i början, men nu har man vant sig och den känns inte så stor då man håller till i ett av husen (och bild är längst upp och längst bort från allt så det är najs, ingen vet att vi existerar typ). Bildsalen är asgrym, vi får kod dit och tillgång till allt första klassigt material.

Rekommenderar skolan

4.3
Elev · 23 november 2019
Elev · 23 november 2019
Den är bra, med fina och duktiga lärare. Dock ej så mycket ”häng” mellan klasserna, skulle inte säga att folk känner varandra så mycket liksom. Om du går bild så är resurserna otroligt bra och du har alltid tillgång till bildsalen och måla om du skulle vilja utanför skoltid eller på håltimmar. Relativt bra skolmat, den går upp och ner. En väldigt vanlig skola skulle jag säga! Fantastiskt bibliotek också.

Skolan är skit härlig!

4.4
Elev · 21 november 2019
Elev · 21 november 2019
Skit bra skola med härliga elever och motiverade lärare. Stor skola med många elever skapar dock köer till e.x. till matsalen. Men inga större problem, rekomenderar starkt.

Dåligt...

2.3
Föredetta elev · 20 november 2019
Föredetta elev · 20 november 2019
Fyrkantig undervisning där det är svårt att få hjälp med det man behöver. Lärare som är oengagerade och inte bryr sig om sin undervisning. Det kunde komma en stol flygande genom klassrummet när läraren tittade bort och kemiläraren misslyckades med att tända eld på papper. Mentorerna hade ingen koll och systemen med klassrum måste göras lättare att förstå. Rörigt i största allmänhet.

Allt för stor, ytlig och stressande skola.

2.2
Elev · 18 november 2019
Elev · 18 november 2019
Jag går på denna skola just nu. Om man vill ha en hård press och mycket läxor är detta skolan för dig. Inte nog med det så är alla väldigt ytliga och bryr sig bara om hur de ser ut eller status. Om man är blyg och/eller inte känner många kommer gymnasietiden här att vara väldigt hemsk. Lärarna ok men för höga krav jämfört med andra skolor. Maten är ok ibland men för vegetarianer helt kass. Idrotten är förfärligt jobbig.

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Griffelvägen 17, 13140, Nacka
Jarl Axelsson
08-7188100

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  15.7
 • Antal elever
  2137
 • Antal lärare
  119
 • Antal behöriga lärare
  107
 • Elever per lärare
  18.0