Omdömen

2.4
Baserat på 4 omdömen och 30 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 feb 2024

Data Analytiker

Inget att rekommendera - Läs hela inlägget

Jag skriver förvisso detta inlägg i affekt men faktum kvarstår.
-Nackademin har inte anmält min närvaro på min utbildning vilket har gjort att bidrag som jag har sökt inte har blivit godkända. Detta har därför legat som en surdeg på CSN.
-Nackademin har i telefonsamtal & mejl skrivigt/sagt till CSN att JAG har varit i kontakt med dom via telefon och berättat att jag inte vill gå min utbildning som jag har sökt. Detta finns på mejl, skickar gärna till de som vill se (för att du inte ska tro detta är någon typ av "webb-troll").
CSN ringer därför mig för att verifiera. Vad tror du min reaktion blir?
Hoppas du som har för avsikt att söka via Nackademin läser detta och tänker, tänker om. Blir ärligt talat rädd för hur dessa organisationer ens får finnas. Härda ut dessa två år, sedan aldrig mer titta tillbaka åt Nackademin är vad jag skall göra.
Föredetta elev
30 jun 2023

kurserna är alldeles för korta och ytliga

kurserna är alldeles för korta och ytliga
Föredetta elev
2 feb 2023

DevOps

Ångrar mitt val

Studerade på en av deras IT utbildningar. De sätter stora krav på studenten som de anser redan kan IT, dock i antagningkrav stog ingenting att man borde kunna det de tror man redan kan! Pga det känner mig lurad!
Många som stannar kvar på utbildningen funderar på om de satsade på rätt ställe. En sak som stoppar de att hoppa av är deras studielån och tid de har redan spenderat där. Synd.
Utbildarna kan ej undervisa. De bara läser presentationen
Ledningen tar inte på alvar studenternas förslag. Min värsta satsningen i livet. Förlörad tid.
Elev
27 maj 2020

En skola att lita på

Nackademin har varit min bästa skolupplevelse hittills. Läraren vi hade var inte en utbildad lärare utan en utvecklare från en arbetsplats som kom och undervisade för oss tre dagar i veckan. Efter frågor till våran fantastiska utbildningsledare så försäkrar de kvalitet på lärarna även om de inte krävs att ha lärarutbildning, och om en lärare inte skulle fungera med klassen så letar det direkt efter en bättre matchning för att det ska gå så bra som möjligt för eleverna.

Till en början var man lite skeptisk, men man lärde sig snabbt att det var mycket information som man nu har nytta av på praktiken som man troligtvis inte skulle lärt sig från en vanlig lärare, eftersom läraren hade med sig färska referenser från arbetslivet.

Skolmiljön är helt fantastisk, tillräckligt mycket för att de flesta sittplatserna och rummen man kan låna på skolan konstant är fyllda med elever som utför diverse projekt eller pluggar tillsammans.

Det enda negativa jag kan anse är just det med att man inte har en utbildad lärare som undervisar. Ett exempel varför är som med våran lärare som inte riktigt hade full koll på vad som var lätt eller enkelt, och det blev därför väldigt obalanserat med uppgifter som antingen var skyhöga i svårighetsgrad att de skulle ta 4 veckor istället för de 1.5 veckor vi fick, eller så var de så enkla att de kunde de göras på 2-4 dagar.

Skulle rekommendera skolan starkt för den som vill få en fot in på arbetsmarknaden med mycket goda kunskaper som är anpassade för branschen!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen