Omdömen

2.3
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 maj 2023

Liten skola, nära till lärarna

Ganska liten skola därför är man ganska nära sina lärare, detta tycker jag gör så att mobbning och droger förekommer mycket lite på skolan, det är ganska små lokaler med mycket elever vilket leder till att det är väldigt trångt i korridorerna då det inte finns några hemvistar. Tycker lärandet är ganska bra och lärarna försöker få eleverna att passera godkänt.
Elev
21 maj 2023

Skit skola

Lärarna är extremt dåliga på att undervisa på ett bra sätt alla lektioner är väldigt enformiga och långtråkiga och lärarna blir arga när man får svårt att koncentrera sig när man kollar på en ”lärorik” film på 50 minuter innan lunch eller som sista lektion, men inte bara det utan vissa lektioner speciellt so lektioner har läraren genomgång ungefär hela lektionen och skolan utseende mesigt är äcklig och ostädad
Elev
18 okt 2021

DÅLIGT

Skolmaten smakar skit och det går inte att äta det finns många lärare på skolan som inte kan prata svenska och många som blir väldigt arga för ingen anledning.
Förälder / Vårdnadshavare
23 maj 2021

En skola som försöker

Flera lärare är välutbildade och bra pedagoger. Dock har skolan flera lärare som brister i sitt pedagogiska uppdrag. Detta sänker betyget för kåren då det är stor skillnad mellan pedagogerna. Skolmaten är tyvärr inte speciellt välsmakande. Samma mat serveras i kommunen men Nästegårdsskolans lunchrestaurang lyckas inte få till det. Skolan bråttas med endel yttre problematik som alkohol och droger.
Elev
13 dec 2019

Skolan är tråkig och ger barn livsångest.

Dåliga lärare (en del kan inte ens svenska) Oftast kaninmat i matsalen som t.e.x broccoligratäng. Hur många barn tror dom gillar broccoli?

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen