Omdömen

3.1
Baserat på 9 omdömen och 80 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 apr 2024

Dåliga lärare och rektor

Lärare och rektor gör ingenting åt mobbning och de tar också mobbares sida. De har gjort ett jätte dåligt jobb med att göra så att vi känner oss bekväma i skolan då det försigår mobbning överallt, men ingen vuxen gör något åt saken även om vi säger till de
Förälder / Vårdnadshavare
23 apr 2024

MÅSTE BYTA REKTOR OCH LÄRARE

Sjukt konstig skola, rektorn och lärare tar mobbares sidor och gör inget åt saken. Rektorn behandlar barnen som att de vore iq befriade vilket jag tycker är jätte dåligt!
Min dotter har blivit mobbad här flera gånger och lärare samt rektorn har ej gjort något åt saken då vi har anmält detta flera gånger! Detta måste få ett stopp!
Elev
7 feb 2024

Nannaskolan är bra men

De tar icke rasism på allvar, jag och andra elever har blivit rasistiskt behandlade flera gånger av både lärare och andra elever vare sig det är att bli kallad n-ordet, jävla kines eller fucking arab. Denna skola är full med människor från olika kulturer det är inte okej att ni bryr er så lite. Allt ni gör är att ta in dom i ett rum och säga att det är fel? Som om de skulle vara 3år, jag vet flera skolor i Uppsala som tar rasism mycket mer seriöst de ringer hem snackar med föräldrar så att eleverna förstår att det dom gör är fel istället för att dalta med dom som om de skulle vara små barn som inte förstår att det dom gör är fel. Dom är 12-13 till 15-16 år jag tror dom förstår att skrika n-ordet i korridorerna är fel. Nannaskolan måste ta detta mer seriöst!
Elev
11 mar 2023

De är en bra skola men de kommer mycket poliser ditt

Skolans mat är så god och alla barnen gillar maten där och att dem har fått en guld grej för dem har bästa maten där
Föredetta elev
28 sep 2022

Tack alla lärare för min bästa skolgång hittills!

Jag gick på denna skola 7-9 alltså från nästan början till slut (ca 3år). Jag gillade faktsikt skolan med tanke på folket man träffade och lärarna. Jag kan börja prata om lärarna, de var verkligen det som gjorde att jag orkade jobba och klara prov, de var jätte roliga och revliga. Min mentor Camile och Vera som jag minns bäst älskade jag verkligen från hjärtat. De var min drivlina under skolgången. Jag hade fått till en riktigt bra relation med de och kunde prata väldigt öppet, lärarna som jag hade under skolgången var: Per, Pär, Camile, Vera, Olle, Christoffer, Monica, Janne, Rojin, Anna, Mia, David, Orestis, Fredrik, Jonas, Jon, Tedi, Inger, Maria, Hanna, Sofie, Helena. Om jag råkade glömma något så är jag ledsen, men jag villa säga att alla de namnen som står åvan var de personer och lärare som jag är tacksam för att jag haft och jag har aldirg upplevt något väldigt dåligt med någon av de, kanske något enstaka med någon av de med det har alltid övervägt med bra saker.

Nu så kommer vad jag tyckte om lokalerna/själva skolbyggnaden: Jag tyckte faktiskt att det var ganska uppfriskande jämnfört med vad jag hade gått på innan som var ett helvete (Almtunaskolan). Såklart var det vissa ställen i skolan där vandalismen hade kommit fram, med det finns inte alls så mycket av sådant, toalleterna var fräscha och det fanns ingen obehaglig lukt alls, jag minns att städare var alltid på patrull och städade konstant. Klassrummen var ganska stora och väldigt luftiga, luften var väldigt frisk och ganska kall. Jag föredrar när det är lite kallare för att det blir skönare på sommare och enklare att koncentrera sig.

Idrotts hallen var separat byggnad och låg i boländera, det var dock faktiskt inte så farligt.

En sammanfatting av det hela är att skolan var väldigt bra att gå på för att alla lärare gav stämmningen men det är inte fem stjärnor då vissa elever var alldeles för stökiga.
Elev
19 apr 2022

Fin skola men har ju nackdelar som alla andra.

Toppenlärare och ganska trevliga elever. Ganska stökigt i korridorerna som dessutom är väldigt trånga men eh man klarar sig. Mycket lagning med olika substanser men hallå, det skadar ju inte mig så det är okej.

Skulle inte vilja valt nåt annat :)
Elev
25 feb 2020

Bästa skolan jag har gått på

Jag tycker att skolan är så fantastiskt väldigt bra lärare och min klass är bäst så trevlig skola.

På lektionerna är det arbetsro ibland men det händer roliga grejer även på skolan
Elev
12 jan 2020

Men skolan är också väldigt rolig bra

Ofta något som händer och inte bra arbetsro kan nästan inte jobba på lektionerna får inte någon bra hjälp man får oftast komma på svar själv om man varit borta får man inte hjälp på vissa av lektionerna
Elev
18 okt 2019

Skolan är helt okej men mycket små saker är dåliga

Otrevliga lärare.
Bra läge till centrum men omysig utomhusmiljö.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen