Omdömen

3.6
Baserat på 29 omdömen och 227 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
29 aug 2022

Estetiska programmet

Bild och form

Hyfsat bra skola. Lärarna är väldigt bra, alla elever inte lika bra. Det har varit fantastiska år jag gått på skolan och jag trivs riktigt bra med programmet jag valt (estet bild och form). Har en väldigt bra elevkår med extremt många aktiviteter och roligt som sker på skolan. Vi har dessutom en bokklubb utöver alla aktiviteter som anordnas. En fantastisk kafeteria med riktigt bra priser när skolmaten är äcklig.
Elev
6 apr 2022

Estetiska programmet

Bra skola

Jätte bra skola med unika program. Man har lärare som verkligen älskar de ämnen de har och vill hjälpa eleverna på bästa sätt. Jag gick i estetprogrammet bild och formgivning. I den här programmet hade vi många samarbete med olika företag som ger oss blick på hur det är att jobba hos dem och för att kunna få känna på hur det är att arbete inom formgivning. Skolan har bra syv som leder dig fram till det du är intresserad av. Man har också möjlighet att läsa utökade kurser som man behöver genom att läsa dem med andra program t.ex. matte 3 som krävs i många program på universitet.
Skolan är fin i allmänt, om man går i Nicolaiskolan då har man chans att titta på många förställningar varje termin som kan vara musik, dans och teater samt många bild utställningar. Maten är god därför hade vi låg matsvin.
Om du vill läsa på ett samhällsprogram på universitet och samtidigt intresserad av konst, eller något estetiskt så är estetiska program ett bra val men säg till att väljer matte 2b som individuellt val och om du vill läsa något inom ekonomi välj till matte 3b som individuellt val så kan du söka till dem med. Då får du båda syssla med roliga saker under gymnasietiden och har många val för senare studier.
Elev
6 apr 2022

International social science

Don't go the international program

Doing the international social science program and 1 out of 5 teachers is international and the rest can't speak proper English. The education level is to low for a secondary school.
Elev
28 jan 2022

Ekonomiprogrammet

Nicolaiskolan

Halloween året runt! Det spökar i korridorerna när esteterna går, de pratar sitt egna lilla alien-språk och går runt med hela regnbågen på sig. Konserterna är för feta! (+ det finns flera tre meter långa icke-binära för er som gillar det.)
Elev
17 jan 2022

Estetiska programmet

Hhhhhhhhhhhhhh ghhhhhhhhghhhggggggggg

Denna skolan har lurat mig slösas bort min tid och mitt gymnasie vara förstörde tråkig kall skola jag satt bara i trampan mådde dålig ingen brydde sig jag sa till rektorn hon bara sa gå ut från min skola vilken normal rektorn gör så mot elever jag tycker lärare och rektorer ska bryr sig om oss ungdomar svenska skolsystemet måste ändras
Elev
10 dec 2021

Bra skola

Lugn skola med mycket aktiviteter. God mat i matsalen och jättebra cafeteria! Personalen på skolan är duktig och lyssnar på en. Vi har mycket läxhjälp på skolan och även stödlektioner för de som behöver, vilket är bra.
Elev
26 nov 2021

Kkkkkkkknnknnnn

Jag var borta mycket från skola för jag mådde dålig rektorna lärarna brydde sig aldrig så eleverna skolan är bra men rektorn är skit
Elev
4 nov 2021

Hantverksprogrammet

Omdöme

Trivs väldigt bra pga klass och vänner och skulle inte vilja byta skola för det fungerar hyfsat bra men i vissa ämnen har vi behövt byta lärare flera gånger vilket bidrar till att man hamnar efter i hela kursen och inte hinner göra klart grejer. Ibland har vi haft otrevliga lärare som inte lyssnar på eleverna så det är negativt. Skolmaten är inte jättebra men det finns en bra cafeteria.
Elev
11 maj 2021

Ekonomiprogrammet

Trivs bra

Tycker om lärarna och hur man blir behanlad
Elev
15 apr 2021

Ekonomiprogrammet

Härlig skola med bra personal och elever.

Går på Ekonomiprogrammet 2 året. Trivs jättebra och har så bra lärare. Känner verkligen hur jag har utvecklats sen grundskolan och att personal på skolan vill att man ska lyckas och hjälper en på vägen mot ens mål. Bra elever på skolan som accepterar alla. God mat i matsalen de flesta dagarna och bra lokaler. Som elev har man mycket att säga till om och rektorerna lyssnar på en.
Elev
15 apr 2021

Hantverksprogrammet Frisör

Bästa skolan!

Jag går på Hantverksprogrammet-Frisör och trivs riktigt bra. Våra lärare är riktigt bra och engagerade och har så mycket erfarenhet! Vi får lära oss sååå mycket och lektionerna är superroliga! Kommer verkligen sakna Nicolaiskolan när jag slutar :(
Elev
16 feb 2021

International Business and Management

International Program Student says:

Studying International Business and Management at Nicolaiskolan is worth a try. The program offers a wide range of oppertunities and serves as a merit due to the daily english spoken between friends as well as teachers.
Elev
14 feb 2021

Frisör

UTBILDNINGEN PÅ NIC ÄR ETT SKÄMT

Skolan lägger inte resurser på att utbilda eleverna på ett 100%-igt sätt. Lärarna verkar inte bry sig om eleverna och blir oftast kaxiga.

UTBILDNINGEN PÅ NIC ÄR ETT SKÄMT
Elev
25 dec 2020

Bästa gymnasieskola

Bra skola med bra lärare, skolledningen gör alltid sitt bästa för att elever ska ha det bra. Skolmaten är god (inte alla dagar). Att gå i Nicolaiskokan ge dig chans för att titta på olika Förställning och show.
Elev
14 dec 2020

Bästa skolan

Älskar denna skolan så mycket . Går frisör å d e såååååå kul
Elev
26 nov 2020

Riktigt bra skola

Det är en riktigt bra skola men bra lärare som alltid är villiga att hjälpa sina elever.
Skolmaten är också bra och det är allmänt en trevlig miljö på skolan och en trevlig stämning bland elever och lärare.
Elev
3 okt 2020

Nicolaiskolan

Det är en jättebra skola med bra lärare och roliga aktiviteter både från linjerna och elevkåren.
Elev
16 sep 2020

Nicolaiskolan omdöme

Har ganska bra lärare som lyssnar och hjälper elever
Elev
12 sep 2020

Rätt så bra ändå

väldigt chill men ändå lärorikt
Elev
26 aug 2020

Nicolaiskolan ut elev perspektiv

Regler fins men ingen som ser till dem följs och man sitter 27+ elever i samma klassrum, och ibland 80+ elever i matsalen
Elev
22 maj 2020

Ok skola

Bra lärare men dålig skolmat!
Föredetta elev
8 mar 2020

Bra skola

Bra skola, bra lärare och lyhörd personal generellt.
Elev
10 dec 2019

Skolan är toppen!

Härliga personer och duktiga lärare/ medarbetare
Föredetta elev
6 dec 2019

Bra, trivsam

Ok gymnasieskola för 20år sen
Elev
16 nov 2019

Bara gud kan hjälpa mig nu

Har legit slösat bort sista åren av min barndom på denna skola. Har haft ett hemklassrum med mögel i I TRE ÅR - rektorernas lösnining? Plasta in skiten och låta oss slowly dö.
Ingen respekt för dess elever - vill bara ha ett fint ansikte utåt.
Elev
25 okt 2019

Skolan är dålig. Omöjligt att utvecklas.

Om du vill ha bråk, snacka skit, röka och skolka? Då passar nicolaiskolan perfekt för dig! Riktigt låg arbetsmoral och de flesta lärare har gett upp och sätter ändå godkända betyg. Dålig skolmat. Kalla lokaler på vintern. Lärarna för hantverksämnena är dock bra.
Elev
13 okt 2019

Bästa

Jag älskar min klass och vårt schema och hela skolan
Elev
2 jul 2019

Helt ok skola

Ingen bra säkerhet på skolan. Folk/ vuxna människor tar sig in på skolan utan att personalen är medvetna. Ökad risk för trubbel/ hot och mindre säkerhet när detta sker.
Elev
11 jun 2019

Helt okej

Dålig kommunikation, skolmaten är under all kritik men vissa lärare är super och välutbildade

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen