Omdömen

4.0
Baserat på 18 omdömen och 143 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
3 dec 2022

Natur

Natur

Några läraren kan inte lära ut, de blir arga på dig om du inte fattar och ställer frågor. Deras "matsystem" e helt borta, du behöver stå i kön i Minst 20-30 min varje gång typ. Några läraren är helt underbara dock men några e riktiga idioter. (Känns som att de jobbar gratis, för deras konstiga attityd) Skugga innan du väljer gymnasiet, de mitt bästa tips.
Elev
12 okt 2022

NGL21 Vård och omsorg lärling

Mycket bra

Jag tycker om skolan och lärarna. Alla vill dig väl samt får man väldigt mycket studiero med alla grupprum. Lärarna blir som ens bästa vänner man verkligen känner sig trygga med. Finns massor av olika linjer och skolan är modern och fräsch. En nackdel är att den är väldigt kall inomhus. Man måste nästan ha jacka på sig.
Elev
30 aug 2022

Teknik

Bra skola

Den är bra men bra är den
Elev
1 feb 2022

Naturvetenskapliga linjen

Helt underbar skola!

Jag tycker nils ericsonsgymnasiet är en helt fantastisk skola överlag. Såklart passar inte alla lärare med alla elever men överlag är lararna interesserade vad dem gör, duktiga på att lära ut och bryr sig om eleverna. Även fast nisse är en väldigt stor skola finns det en faniljär känsla på skolan. Men det finns även många personer att lära känna. Om man inte är så interessad av det är det också lätt att bara umgås med en liten grupp utan att känna sig utanför. Jag är helt enkelt supernöjd med mitt val av gymnasie!
Elev
24 okt 2021

Teknik

Superbra

Super bra skola med fantastiska lärare😊
Elev
22 nov 2020

Nisse!!

Rekommenderar starkt! Fräsch skola med bra lokaler, lärare som uppmuntrar och peppar. Lärarna har en väldigt personlig relation med alla i klassen. Skulle det vara något så kan man alltid prata med läraren. Lärarna har även löst det superbra nu under distansundervisningen också, bra genomgångar osv. Välj NISSE #nissepower!!!
Föredetta elev
26 mar 2020

Mycket bra skola

Fantastiska lärare! Fick väldigt bra stöd med allt.
Elev
8 mar 2020

Allt är bra

Alla förutsättningarna man kan behöva för att uppnå sina mål finns här!! Bra mat, bra människor, bra lärare, bra material, bra lokaler, bra kommunikation, bra allt.
Föredetta elev
19 jan 2020

Helt okey

Bra vet jag ej men gjorde det som förväntades av en kommunal skola. Volym medför alltid risk på vuxen uppsyn.
Elev
4 jan 2020

Rekommenderas starkt. Bli allt du kan!!

En bra skola, en mycket bra elevkår som ordnar lekar och dem tillsammans med våra kära skolvärdar bidrar det till en mycket behaglig miljö såväl på lektionerna som på rasten. Det ända negativa är att språkvalet ligger på MÅG.
Elev
4 jan 2020

Trevlig miljö, härliga folk

Väldig bra skola, mer aktiviteter behövs bara.
Elev
4 jan 2020

Bästa skolan!

Bästa skolan! Bra lärare sol har god kontakt med alla elever trots kvantiteten på skolan! Mycket roligt som händer både på lektioner och i korridorer och du får verkligen chansen att vara dig själv!
Elev
23 okt 2019

Trevlig

Bra skola. Kompetenta lärare och alla möjligheter till goda betyg. Det enda negativa är att man har språk på MÅG.
Elev
1 okt 2019

Bra Personal

Grym skola bra personal och bra gemenskap
Elev
30 sep 2019

Skolan är rätt bra, vänligt bemötande

Skolan är mestadels bra, alla lärarna och rektorer har vänligt bemötande men kränkningar med mer tas ej på allvar
Elev
28 sep 2019

skolan är mycket trevlig

jag tycker att det är en trevlig stämning i skolan, både mellan elever men även mellan elever och lärare. Undervisningen sker på ett välorganiserat sätt och bra. Säkerheten ligger på topp, då vi elever har taggar för att komma in i skolan.
Elev
3 sep 2019

Skolan är verkligen fin!

Jag tycker att min skola är fantastiskt! Vi har många klassrum så ingen slipper krångla med klassrum och om det behövs att man särar på klassen går det. Det är en ren miljö så man kan sitta på golvet om man skulle känna för det även om det finns gott om sittplatser.

Det är ett fantastiskt arbetslag som verkligen välkomnar alla nya elever till Gymnasiet och vart man än går säger någon alltid hej.

Jag kommer från en väldigt dålig skola och det märks verkligen hur bra Nisses är när man jämför. Till skillnad från den förra skolan vill jag faktiskt vara i skolan nu och man tycker det är roligare att vara i skolan.

Skolan kanske inte har plats för dem i industri och resturang men det har dom på Magnus Åbergsgymnasiet som bara ligger ca 5 min gång ifrån och eleverna vinner bara på att gå lite ibland.

Skolan har även en cafeteria ifall man missat frukost, är törstig eller av skäl behöver lite choklad. Skolmaten är helt okej för att vara skolmat och är som skolmat bore vara. Personalen inom köket är också jätte trevliga och man känner sig välkommen ner i matsalen.

Utomhusmiljön är som ett Gymnasie borde vara. Det är fint och rent utan klotter och man känner sig inte otrygg att sitta ute. Skolan har även tagg in till skolan så ovälkomna gäster tar sig inte in utan hjälp från insidan.
Elev
12 jun 2019

Bra omgivning

Bra skola med bra och trevlig personal samt elevhälsoteam och skolvärdar. Trevlig miljö i biblioteket med enskilda grupprum för arbeten med kompisar.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen