Omdömen

2.7
Baserat på 42 omdömen och 300 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
27 nov 2022

Vård och omsorg

Jättebra!

Jättebra skola! Jättetrevlig personal och alla lärare bryr sig om en. Man behöver aldrig känna sig ensam där, det finns alltid någon man kan prata med oavsett om det är en elev eller annan personal!
Elev
27 okt 2022

KLAGOMÅL AV REKTOR PÅ NJUDUNG

Gymnasiet har en trevlig miljö och trevliga lärare överlag. När det kommer till rektorer har programmen utdelade rektorer. Den rektorn som har hand om samhällsprogrammet är under all kritik. Hon har begått tjänstefel flertal gånger, är otrevlig mot elever, tar tag i dem hårt i armen och kan inte bete sig vuxet. Hennes elever blir endast rädda för henne, har ingen tillit och vågar inte komma till henne för deras problem. Att skrika verkar vara hennes hobby.
Elev
27 okt 2022

Samhäll

skola bra, rektor dålig

Det finns en rektor på skolan som inte behandlar elever med respekt och använder sig av ett ohyfsat språk. Andra lärare på samhällsprogrammet är snälla och förstår att man måste ha tid för annat än läxor.
Lokalerna är kalla och man kommer behöva ha med sig filt och vantar till lektionerna i vinter.
Elev
27 okt 2022

Samhäll

rektor dålig, lärare bra

En viss rektor skulle fått sparken för länge sen, otrevlig och elak. Andra lärare på samhällsprogrammet är helt underbara. Bra lärare och bra skola. Värmen kunde höjas en aning då man fryser på vintern. Men annars bra lärare, trevliga elever.
Föredetta elev
27 okt 2022

Hemskt

Hemsk rektor på samhäll, skäller ut folk för saker de ej gjort! Är allmänt otrevlig och borde gå ur tjänst
Elev
11 sep 2022

Ekonomi

Skola

Skolan är helt okej finns brister t.ex skolmat och lokalerna
Föredetta elev
10 sep 2022

KOM INTE HIT!!!!!

Tror inte att det finns någon skola som är sämre. Lärarna är orättvisa och eleverna är elaka samt ytliga. Om du som kille inte spelar hockey, bandy, fotboll eller någon annan lagsport, så kommer du att bli mobbad. Alla tjejer i den här skolan är ytliga och bryr sig bara om status. Samma sak gäller för killarna. Lärarna är som sagt orättvisa och ger bara betyg utifrån vad de tycker om eleverna. Även de är ytliga.
Elev
4 apr 2022

Bygg och anläggning

Rekommenderar!

Bra skola med trevliga lärare och sköna klasskompisar. Man lär sig på ett bra sätt och lärarna tar verkligen tid på sig för varje elev.
Elev
30 mar 2022

maten

maten är den sämsta maten som någonsin har gjort, oftast är det inte är bart det som görs, det suger helt enkelt
Elev
21 feb 2022

Naturvetenskap

Njudungsgymnasiet, ett plågande för livet.

Sämsta gymnasiet i hela Sverige, orättvisa och okunniga lärare som jobbar där bara för att kunna tjäna pengar. Gymnasiet ledning är värst på att kontrollera undervisande läraren så att de sköter sitt jobb. Njudungsgymnasiet, ett plågande för livet.
Elev
24 okt 2021

Ekonomi

Välj rätt!

Gamla lokaler, trånga utrymmen, dåligt kommunikation med eleverna och hemsk hygien i matsalen.
Elev
25 sep 2021

Fick ångest

Skolan är så dåligt att den kan framkalla ångest, SERIÖST.Alla lärare verkar inte kunna förklara något under lektionen och verkar inte heller vara intresserade av att göra det. De vill ha sina lön och gå hem. De bryr sig inte ett dugg om eleverna, hur de mår, vad de har för mål, hur lärarna kan hjälpa eleverna att nå dessa mål (och nu menar jag inte ett E). Pluggar du inte hemma, kan jag redan säga att det är kört för dig, särskilt om du siktar högt för om du gör det, kommer du att spendera all tid du har och ännu inte nå dina mål. Det beror inte enbart på lärarna men även på det ABC-systemet som ingen kan något om och som har införts för att få eleverna att enbart läsa till sköterskor och liknande. Du gör dig själv en tjänst att plugga i en annan ort, helst inte i en statlig skola och definitivt inte i denna skola.
Elev
25 maj 2021

Favorisering för vissa, men motsatsen för andra

Ej objektiva lärare. De flesta lärare jag har sätter enbart betyg för vem personen är och inte hur mycket kunskap denne innehar. De sätter alltså subjektiva bedömningar på någonting som borde vara objektivt. Idag fick jag tillbaka en labbrapport och resultatet blev ett E. Anledningen till att jag fick det betyget beror på att jag inte skrev mina instruktioner i punktform. Sedan fanns det andra småsaker också, som exempelvis att jag skrev alla reaktionsformler med bokstäver istället för siffror eller att jag skrev två kolumner av samma sak i min tabell. Det här ansåg läraren vara motsatsen till naturvetenskapligt. Jag förklarade för henne att innehållet är det viktigaste, men envis som de flesta lärare är, vägrade hon inte erkänna sanningen. Jag tycker verkligen inte att jag förtjänade det betyget. Speciellt efter att ha sett en tjej i min klass som fick ett bättre betyg än mig, trots att hon inte ens var lika detaljerad. Vad jag har märkt tenderar de flesta lärare att favorisera vissa elever. Oftast brukar det vara tjejer, men ibland killar. Detta märks väldigt tydligt och jag börjar bli trött på det. Av alla lärare jag har, är det bara två som bedömer rättvist.
Elev
29 jan 2021

Samhällsprogrammet

Lärarna på samhällsprogrammet är bra och trevliga, men de flesta är ganska dåliga på att lära ut och ******* ** **** *** ********. Jag trivs och våra lärare ser till att vi trivs, förstår och har vänner men desvärre har jag inte lärt mig särskilt mycket under min gymnasietid.
Elev
10 jan 2021

Njudung...

Jag har nog seriöst bara 1 lärare som är bra resten bara är där för att få lön. Lärarna bryr sig inte om oss elever Och stressar oss. Särskilt nu under distansundervisningen är det stress stress stress stress hela tiden. Funderar starkt på att hoppa av för jag lär mig mer av att bara vara hemma och kolla på tv...
Elev
18 dec 2020

Bästa njudung

Bästa 3 åren i mitt liv, grymma lärare, bra rektor, SYV, kurator, skolsköterska och går i en underbar klass!
Elev
17 dec 2020

Inte roligt alls

Jag tycker skolan är dålig. Lärarna bryr sig inte om elevernas lärande. Dem är bara där för att tjäna sin lön.
Föredetta elev
14 dec 2020

Njudungsgymnasiet

Skolan har inte skött pandemin på ett bra sätt alls enligt mig och mina kompisar. Det fanns inte ens tvål på toaletterna Vid ett flertal gånger och det städades aldrig där heller. Riktigt dåligt gymnasium med orättvisa lärare. Håller med de flesta angående Njudungsgymnasiet= riktigt usel skola.
Elev
24 nov 2020

Lyssna

Problemet med Njudungsgymnasiet är att många lärare och rektorer inte lyssna på om eleverna är missnöjda. De tar inte hänsyn när man kommer med påbackning om att man kanske är missnöjd med någon lärare. Många lärare planerar inte kurserna, och kan helt random komma och säga att man har prov nästa vecka.
Jag tycker inte att skolan följer hälsomyndighetens rekommendationer, det hålls inget avstånd på lektioner eller överhuvudtaget. Det är jag mycket missnöjd över.
Föredetta elev
17 nov 2020

Missnöjd

Efter 3 år på Njudungsgymnasiet vet jag att detta är det sämsta gymnasiet som existerar på denna jord. 3 år av mitt liv är bortkastade på en skola full med mobbning, trakasserier, dåliga lärare, orättvisa rektorer, dåliga lokaler samt annat negativt. Även fast man vill förändra skolan så är det omöjligt.
Elev
3 nov 2020

Besviken

Är verkligen besviken på detta gymnasium. Lärare och rektor är orättvisa och nonchalanta. De flesta lärarna lägger inte ens in i schemat när prov+inlämningar är. Många lärare gör inte sitt jobb. Jag håller med alla andra recensioner angående en viss rektor som borde fått sparken för länge sedan. Så som hon behandlar sina elever ska ingen behandlas. Är så besviken på allt kring denna skolan. Från början kan man lätt tro att skolan är bra men det ändras fort... Jag uppmanar ALLA som funderar på att börja här till att börja på vilken annan skola som helst. Du kommer bara ångra dig om du börjar på Njudungsgymnasiet.
Elev
9 okt 2020

Skolomdöme

Bra skola men rätt så gammal, kunde fräschas till en aning
Elev
8 okt 2020

Hemska skola

Skolan är hemsk! Rektorn är ännu hemskare! Många lärare jag haft har varit usla och inte lärt ut nånting tyvärr.... Börja på vilken skola som helst förutom Njudungsgymnasiet. Folk blir mobbade men ingen lärare bryr sig. Flera elever sitter själv i matsalen men ingen lärare bryr sig. Jag tycker att det är en lärares skyldighet att inte låta någon bli utfryst. Dessutom fryser man ihjäl på skolan eftersom det är iskallt överallt. Kan någon snälla göra något åt denna horribla skola? Folk mår dåligt och vill inte ens gå dit pga rektor och lärare. Galet!
Elev
6 sep 2020

Njudungsgymnasiet...

Elever blir mobbade och trakasserade varje dag, ingen gör något åt saken. Denna skola behöver byta ut rektorer och lärare för just nu är detta något av det värsta jag varit med om...
Elev
6 sep 2020

Hemska skola

Välj inte Njudungsgymnasiet! Rektorn för mitt program (samhäll) är riktigt hemsk faktiskt. Hon försöker verka snäll utåt men mot elever är hon orättvis och ganska elak faktiskt. Lärare vi har haft har hållit med oss angående henne men ingen vågar säga till henne. Hon missbrukar sin makt och tror att hon är nåt. Man kan inte känna sig trygg i hennes närhet. Det luktar illa på skolan och lokalerna är dåliga. I vissa klassrum är det så kallt så man ej får någon arbetsro. Vad ska man göra åt alla problem med skolan? Det finns inget att göra för ingen lyssnar, särskilt inte rektorn som är opassande för sitt yrke.
Elev
11 jul 2020

Naturelev

Tycker att skolan är bra. Man får den hjälp man behöver och lärarna engagerar sig verkligen. Behöver man hjälp med elevhälsa eller liknande finns det att få på ett smidigt sätt, min syv är den underbaraste människan jag träffat (NA:s) Helt klart en bra skola i helheten med.
Dock är skolmaten katastrofal, aldrig smakat något så vidrigt.
Elev
19 jun 2020

Njudungsgymnasiet

Ganska bra skola över lag. Maten är jättegod! Rektorn som jag har är däremot inte bra. Vi har pratat om det i klassen och vi är överens. Hon är väldigt otrevlig och lite elak mot eleverna. Hon kan säga småsaker som får andra att känns sig kränkta. T.ex. att det luktade illa i klassrummet och att eleverna skulle duscha. Hon sa det som ett skämt men vissa kan ta illa upp. Det är inget som lärarna precis märker eftersom hon inte är så mot dem. Dessutom tar inte lärarna alltid tag i saker. En av våra lärare som håller på och utbildar sig är inte alls bra och vi lär oss ingenting. Vi har sagt det till vår mentor men det har inte hänt nåt och nu är det redan för sent eftersom det är sommarlov. Mentorn sa bara att det inte ska vara på det viset men sen hände inget mer.
Elev
15 mar 2020

Kan bli bättre..

Är du en invandrare så får du betydligt mindre betyg även om du skriver en A uppsats så får du ett C. Vissa lärare har favoriter. Bra lokal, fin skola, helt ok skolmat dock är det bara fläsk o vegetarisk (de som inte äter fläsk äter veg). Rektorn är oseriös och kan vara väldigt otrevlig.
Elev
22 feb 2020

Gå ej på denna skolan

Lärarna kan förstå eleverna ibland men ser oftast mellan fingrarna. Rektorerna är hemska, gör ingenting, de tar inte tag i något, ibland kan man undra varför dem ens är där. Men det är också en sak, de är aldrig på plats och skiter i om de har möten med en elev. Lokalerna är hemska. Ingen ventilation och ofta luktar det avlopp över hela skolan. Gamla lokaler som antingen är iskalla eller jätte varma, inget mitt emellan.
Elev
4 jan 2020

Det är en helt okej skola

Bra kompetenta lärare. Rektorerna inte lika hjälpsamma. Bra lokaler men dåliga ventilationer , ofta väldigt kallt.

Skolmaten är hyfsat dålig i jämförelse med andra skolor jag gått på. Köerna är långa och det är ostrukturerat.
Visar 30 av totalt 42 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen