Omdömen

2.8
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
12 feb 2024

Skolomdöme

Den är väldigt bra. Skolan är kul att vara i. Man har många vänner.
Föredetta elev
11 feb 2024

Börja inte här

Skolan är helt okej men eleverna har ett ovåradat språk och sköter sig inte exemplariskt. Mycket stök och eleverna gör vad de vill och det finns ingen lärare som tar ansvar. Hälften av lärarna är sjukskrivna och vikarierna gör inget utan sitter bara på en stol. Maten är av mycket låg kvalite och är knappt ätbar. Eleverna är mycket stökiga. Inte rekomenderad om man söker en bra skola.
Annat
4 feb 2023

Jag vet inte men de är dålig skola

Dålig skola med dålig lärare de finns vissa som är bra men dem flesta är jätte dåliga, Kocken är jätte dålig och otrevlig han är snäll mot vissa och är taskig mot de flesta, själva skolan är inte de bästa hade inte rekommenderat skolan dem hjälper inte så mycket,
Föredetta elev
30 nov 2021

Fantastisk skola

Den bästa skolan man någonsin kunnat tänka sig. Perfekta lärare, jättefina lokaler, fantastisk undervisning och en underbar klass. Lärarna fick mig verkligen att förstå och var väldigt engagerade. Ville verkligen till skolan varje dag. Noblaskolan gav mig en blick in i vuxenlivet och förberedde mig för gymnasiet. Fantastisk klass och lärare bra genomgångar och fick den hjälp man behövde.
Förälder / Vårdnadshavare
5 maj 2021

Nöjda föräldrar

Vi föräldrar är nöjda med Noblaskolan. Vårt barns upplevelse är att personalen är engagerade och bryr sig om barnen. Det är även vår upplevelse. Fritids är väl organiserade och erbjuder många roliga eftermiddagsaktiviteter. Möjligtvis att personalen inte är så pratsamma vid hämtning om hur dagen har varit vilket är lite tråkigt.
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2021

Varning för Nobalskolan (fd Västra Alléskolan)

Endast 45% behöriga lärare (källa: Skolverket). Ingen struktur i klassrummen, kollektiv bestraffning tillämpas - två pojkar i klassen rök ihop på rasten och klassens utflyktsdag ställdes in. Defensiv attityd från personalen, skyller på barnen eller hemmet.
För barn som anpassar sig lätt till alla situationer kan skolan uppfattas som slapp och kanske rolig, men har barnet behov av stöd eller extra uppmuntran- SÖK INTE TILL NOBLASKOLAN!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen