Omdömen

2.7
Baserat på 12 omdömen och 106 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 apr 2024

WOW!!!!!

Det var… BÄSTA SKOLAN EVER!!! Man får vara inne på rasten och det finns en skolgård på taket!!!!
Elev
4 feb 2024

Jag gillar inte den runda engelska/tyska läraren

Han e jätte sur och skriker om man gör något fel
Förälder / Vårdnadshavare
11 jun 2023

Hemsk upplevelse

Personalomsättningen är extremt hög, rektorer och lärare byts ut på löpande band vilket säger det mesta. Hela det ena fritidshemmets personalstyrka har sagt upp sig samtidigt. Lärarbyten, otrygga elever, slagsmål, otrevligt och oprofessionellt bemötande. Många missnöjda föräldrar och man hör rykten om upplevelser som barn inte ska behöva vara med om (våld, mobbing, kränkningar). Utsatta elever byter skola eftersom skolan inte får bukt med problemen. Skolmaten är under all kritik
Förälder / Vårdnadshavare
10 jan 2023

Urusel hantering av problem mellan elever

Tyvärr är det en skola som sopar saker under mattan och inte tar tag i mobbning. När man tar upp att det hänt saker får man till svar "Men ditt barn är minnsan inte så snällt heller" eller "Och ditt barn har har ju gjort andra saker". Då undrar man ju varför ingen kontaktat oss när det hände?

Det verkar som om det på rutin ska skuldbelägga den som blir utsatt och att det är jobbigt att ta tag i saker. Man vill helst blunda och hoppas på att problemet (med den mobbade) ska lösa sig själv.

Kan inte rekomendera någon denna skola.
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2022

Inte bra skola i allmänhet.

En dålig skola. De sätter betyg beroende på elevernas bakgrund. Om ett barn har en förälder som inte har svenska som modermål så får barnet F, ovasett. Inte lika värde.
Föredetta elev
24 mar 2022

En väldigt dålig skola!

Jättedålig skola! Om jag skriver det jag vill kommer mitt omdöme raderas!
Föredetta elev
8 nov 2021

UTMÄRKT!!!!!! ÄLSKAR

Jag tycker att skolan är utmärkt och maten är inte så där jättebra. Skolan är luftig och klassrummen har rätt temperatur. Lärarna är snälla men vill även hjälpa oss med våra betyg! Biljardborden som finns på våning 2 borde lagas. det finns just nu bara ett som funkar!

några 7:or
Elev
2 sep 2021

Skolan och elever

Jag har gått på skolan i 2 år nu och det är en jättefin skola men det kan vara ganska mycket med prov samt läxor. Jag har oxå upplevt att många elever inte kan ta hand om vissa sorters material. Till sist så tycker jag att vissa lärare är bra men dem flesta lärare kan ha för höga krav och förväntningar på eleverna
Elev
1 sep 2021

Nja :/

Okej skola, det är bra miljö men lärarna har ganska höga förväntningar på än. Skolmaten är inte jättegod men det finns restauranger runt omkring byggnaden som man kan gå till om man vill, de flesta är snälla men vissa kan vara dryga och sånt.
Annat
22 jun 2021

Du är det du äger

"Du är det du äger" och "artighet är förlegat" tycks vara mottot här.
Elev
19 dec 2020

Bra skola!

Jag går i nian på Noblaskolan och kan absolut rekommendera den. Lärarna är engagerade och bra, eleverna är trevliga och betygen på skolan är höga. Inne i skolan är det väldigt luftigt och ljus med alla stora fönster på byggnaden men det är lite ofräscht på vissa ställen, speciellt där man ska sitta på rasterna. Maten är inte jättebra men om det är något man inte vill äta kan man alltid ta sallad eller gå till någon an restaurangerna runt skolan, vilket många gör.
Förälder / Vårdnadshavare
29 jun 2020

Kunskapsskola

För familjer och elever som tar sina studier och kunskap på allvar. Har flera barn med olika behov som gått/går här. Rent studiemässigt ställer skolan höga krav och förväntar sig höga resultat av eleverna. Eleverna lär sig massor och får med sig studievana och gedigna grundkunskaper till gymnasiet och högskolan.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen