Omdömen

3.5
Baserat på 35 omdömen och 300 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 sep 2023

Bra skola

Bra skola 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Elev
8 aug 2023

Akademisk ambition, varje lektion.

Noblaskolan är en av de bästa skolorna i Sundbyberg, jag har gått i skolan sedan f-klass och jag ser fortfarande förbättringar i lärokvalitet, inflytande över lärande, skolmiljö, ordning i skolan och stämningen. Under alla mina år här har jag nästan aldrig sett några alvariga kränkningarna eller hot, de som jag har sett tar lärarna hand om direkt.

Det är svårt att inte rekommendera denna skola, speciellt med allt bra som händer här.
Föredetta elev
26 apr 2023

Skulle inte rekommendera

Skolan och lärarna förbereder en inte väl inför gymnasiet, speciellt inom naturämnena. Jag går på naturvetenskapsprogrammet och kan säga att inga av kunskaperna jag fick från natur- och mattelektionerna under mina år på Nobla var tillräckliga. Dessutom är skolans elevhälsa rakt av kass. Mina år på Nobla var de åren jag mådde som sämst.
Elev
18 jan 2023

Vi byter lärare mer än man byter hjulen på en bil som kör på glas

De gav våran lärare sparken mitt i terminen utan någon ersättare.
Förälder / Vårdnadshavare
2 okt 2022

Bra skola

Fina lokaler, bra pedagogik med engagerad personal. Är mycket nöjd.
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2022

Fantastisk skola!

Jag kan verkligen rekommendera denna skola. Fantastiska pedagoger och bra rektor som har gjort massa bra förändringar. Mina barn älskar sina lärare!
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2022

Fantastisk skola🤩

Jag kan verkligen rekommendera denna skola. Fantastiska pedagoger och bra rektor som har gjort massa bra förändringar. Mina barn älskar sina lärare!
Förälder / Vårdnadshavare
6 apr 2022

Vi är mkt nöjda, ge denna skola en chans!

Jag måste säga att vi är väldigt positivt överraskade av Noblaskolan Sundbyberg. Vi läste blandade recensioner innan vår dotter började men gick ändå på magkänsla och jag är väldigt glad över det. Rektorn är mycket engagerad och ledningen jobbar fokuserat med att lyfta skolan på alla möjliga sätt - engagera barnen i lärandet, prata om hur man är en bra kompis och hålla en tight dialog med föräldrarna. Tro inte på allt du läser, denna skola har verkligen lyckats vända utvecklingen till det positiva :)
Annat
21 mar 2022

Bra skolor

Jag vill jättegärna börja i den skolan jag har hört från alla att personalen är snälla och jag har många vänner där så jag ska kalla mig och jag hoppas jag kommer in.
Elev
17 feb 2022

Noblaskolan Sundbyberg

Denna skola skulle jag inte rekomendera alls. Eftersom det är elever som blir mobbade i cafeterian och lärare ser men gör inget åt det. Vissa lärare är strikta och tar deras lektioner seriösa medans andra gör det inte alls. Lärare brukar ibland prata om mobbning, hur det är och hur man kan stoppa det fast de tar inte själva ansvar att försöka hjälpa eleverna. Vissa elever blir behandlade illa av andra elever när lärare inte är där och tror att man ska skriva sanningen och vilka mobbarna är när de ger oss ett trygghets ankät. Jag tror inte ens att personalen där bryr sig nog att faktiskt göra något åt saken. Men varför skulle de göra något åt saken de blir ju betalda ändå

(inte alla lärare men de flästa)
Elev
17 feb 2022

Noblaskolan Sundbyberg

Denna skola skulle jag inte rekomendera alls. Eftersom det är elever som blir mobbade i cafeterian och lärare ser men gör inget åt det. Vissa lärare är strikta och tar deras lektioner seriösa medans andra gör det inte alls. Lärare brukar ibland prata om mobbning, hur det är och hur man kan stoppa det fast de tar inte själva ansvar att försöka hjälpa eleverna. Vissa elever blir behandlade illa av andra elever när lärare inte är där och tror att man ska skriva sanningen och vilka mobbarna är när de ger oss ett trygghets ankät. Jag tror inte ens att personalen där bryr sig nog att faktiskt göra något åt saken. Men varför skulle de göra något åt saken de blir ju betalda ändå.

(inte alla lärare men de flästa)
Elev
17 feb 2022

hemskt

Hemskt skola. Börja inte.
Förälder / Vårdnadshavare
10 feb 2022

Vilken utveckling!

Känns tryggt att lämna våra barn på skolan idag! Fantastiska lärare och fin stämning på skolan.

Tror det dåliga ryktet lever kvar pga hur skolan varit tidigare och därför överdriver man minsta lilla som händer. Det har hänt mycket under de senaste åren och vi är glada att ha en så bra skola i vårt område där våra barn kan gå klart grundskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
21 nov 2021

Välj annan skola

Flertal rektorsbyten, oerfaren skolledning som inte lyssnar och tar till sig synpunkter. Välj annan skola om du bor i området.
Förälder / Vårdnadshavare
20 nov 2021

Fantastisk skola

Jättebra personal, engagerad och lyhörd ledning.
Föredetta elev
3 okt 2021

Sämsta skolan

Helt hemsk
Lärarna gör inget mot mobbning och skolan är sunken och ingen är trevlig. Börja inte här!
Förälder / Vårdnadshavare
27 aug 2021

Mycket bra skolan

Ny ledning, det har hänt så mycket bra på skolan. Mina barn har gått på den här skolan i tre år och vi har varit riktigt nöjda under det senaste året. Duktiga lärare som bryr sig om barnen👏👏. Ingen mobbning.
Förälder / Vårdnadshavare
27 aug 2021

Bra ledning

Bra ledning som lyssnar och har gjort bra förändringar .fantastisk personal min dotter älskar pedagogerna.
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2021

Tack Nobla! 💚

En skola som blivit bättre med åren och nu är toppen! Haft två ynglingar som trivts bra där under senare år. Väldigt tacksam för det! 💚
Föredetta elev
20 aug 2021

Exceptionell skola

Väldigt bra skola med välutbildade lärare och skulle ej rekommendera någon annan skola om du bor i Sundbyberg området.
Föredetta elev
20 aug 2021

Bästa skolan

Jag älskar skolan jag har gått här sedan jag gick i trean och det har varit fina år i nobla skolan jag har gått här Ända upp till nian bästa åren i mitt liv❤️❤️❤️❤️
Föredetta elev
20 aug 2021

Jättebra skola, Rekommenderar starkt

jag har gått i skolan i 5 år och gick ut 9an i år, dom har verkligen hjälpt mig med mina betyg och ordförråd jättetrevliga lärare, elever, god mat, skolan hade de stöd som eleverna behövde och lyssnade alltid på vad man hade att säga, hjälper till när det behövs och alltid på plats vart och närsomhelst, gör sitt bästa för att ge ut den utbildningen och material vi behöver för att börja gymnasiet, lärarna organiserade det jättefint på balen, avslutningsmiddagen och skolavslutningen, rekommenderar starkt om du ska söka inför grundskola eller byta till en i Ursvik eller till och med Sundbyberg.
Föredetta elev
19 aug 2021

Rekommenderar starkt! 🤗

Hade du frågat mig för några år sedan skulle jag inte ha rekommenderat skolan. Idag har den dock utvecklats till en skola jag starkt skulle rekommendera! Efter att skolan bytte profil och ledning, samt tog in fler nya lärare förbättrades den rejält. Lärarna är mycket kompetenta och passionerade över sina ämnen och hjälper till att skapa en otroligt trygg skolmiljö, då de visar omtanke och förståelse för sina elever samt ger utrymme för eleverna att uttrycka sina åsikter. Skolan blev som ett andra hem där man kom varandra väldigt nära och tillsammans med sin klass utvecklades ett enormt och längs vägen hade mycket kul och skapade väldigt fina minnen! Mycket glad över att ha gått ut grundskolan här! :)
Föredetta elev
19 aug 2021

Bra skola 👏

Noblaskolan blir som ett andra hem, lärarna är för mesta del snälla och bra. Jag rekommenderar skolan verkligen!
Lärarna tar hänsyn till dina svårigheter och gör sitt bästa för att hjälpa, de lyssnar även på dig när du har något att säga. Det är någorlunda jämställt mellan elever och lärare. Har haft några fantastiska år där och skulle inte vilja byta ut dem.
Elev
19 aug 2021

Bästa grundskolan 😍

Rekommenderar 100%. Jättesnälla och trevliga lärare och goda mat. Man vänjer snabbt där och det är +. Finns allt som behövs från datorer till pennor. Själv gick där 3-4 år. Jag gick ut nian och det var sååå fint av personalen som organiserade vår avslutningsmiddag, balen och skolavslutningen. Stort tack för att ni har hjälpt oss jättemycket 💗✨vi kommer glömma bort er💓
Förälder / Vårdnadshavare
19 aug 2021

En underbar skola

Utmärkt skola som ser till barnens bästa! Underbar personal och en väldigt bra rektor som är engagerad.
Förälder / Vårdnadshavare
19 aug 2021

Noblaskolan Sundbyberg

Skolan har ny profil och nytt namn. Bra ledning som lyssnar och personal som de alla barn. Bra studiero enligt mitt barn.
Föredetta elev
18 jun 2021

Bästa skolan!!!

Bästa lärarna, det går inte att finna bättre lärare med ett sånt engagemang i elevernas studie. Det är en liten skola och en liten byggnad men det gör även att man kan få den hjälp man behöver. Så glad att jag gick högstadiet på nobla skolan Sundbyberg.
Personal
16 mar 2021

ledning

dålig skolan med byte ledning varje år med nya instruktur
Personal
7 dec 2020

Underbar förskola

Fantastiska pedagoger
Visar 30 av totalt 35 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen