Omdömen

3.7
Baserat på 27 omdömen och 210 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
1 dec 2023

Läs detta innan du väljer gymnasium

Om du bor i Stenungsund, välj hellre att börja någon annan stans. Jag blev otroligt illa behandlad av klassen jag gick i och pratade med både elevhälsa och mentorer. Personalen gjorde ingenting utom att fråga mig hur jag mådde. Personalen anstränger sig inte för elevernas mående och det såg jag även bland andra klasser.

Pressen lärarna sätter på teknik och natureleverna är onödigt hög och mycket högre än på ekonomi och samhäll som får ha fusklappar på alla prov. Oavsett hur mycket man pluggade så var det aldrig tillräckligt bra och det var väldigt många som fick orättvist låga betyg på prov.

Eleverna sätter in dig i ett fack och du kan inte ta dig från det. Trycker man inte ned andra blir man själv nedtryckt. Eleverna beter sig dåligt och personalen gör inget åt det.

Vill du börja med öppna och välkomnande människor, välj då inte Nösnäs.
Elev
13 jul 2023

Dålig skolmat

Bra skola i övrigt, skolmaten är dock usel
Föredetta elev
5 jul 2023

Barn och fritidsprogrammet

Nösnäs

Aldrig varit med om en sämre skola. Lärarna gör ingenting när de märker att 10 av 12 elever får F i en kurs utan de säger att det är ens egna fel men är det verkligen det när det är 10/12 elever som får F?? Det skolan gör är att de skiter i det och eleverna får ingen hjälp. Miljön där suger och när det kommer upp en konflikt speciellt på barn och fritidsprogrammet så står lärarna på en sida (de svagas) och låter oss andra få skit, så vill ni gå barn och fritid välj INTE nösnäs😂
Välj Uddevalla eller Göteborg för där har de säkert bättre lärare (beroende på skola)
Jag ska byta skola nu efter första året på nösnäs pga dessa lärare, detta programmet och miljön. Puss på nösnäs!
Elev
27 apr 2023

Teknik -teknikvetenskap

Teknikutbildning i toppklass!

Supertrevliga lärare som vill att eleverna ska lyckas! Vi är även en skola med teknikcollage vilket gör oss attraktiva på arbetsmarknaden efter studenten.

Att läsa teknik på nösnäsgymnasiet är det bästa beslutet jag tagit, även om du inte är intresserad av alla teknik och naturämnen kommer du garanterat bli det när du börjar
Elev
20 nov 2022

Fordon transport

Elev från fordon och transport programmet

Bra lärare, bra stämning
Föredetta elev
10 okt 2022

Ekomini

Fd elev

Är trots omständigheterna med corona ganska nöjd med mitt val, lite tråkigt att man inte fått göra de roliga aktiviteter som jag nu ser de yngre göra:/. Får känslan att lärarna faktiskt vill hjälpa. Aldrig känt mig otrygg i korridorerna eller någonstans i skolan.
Elev
7 feb 2022

Samhällsprogrammet

Väldigt bra skola!!

Tycker om skolan! Fräsch och fin. Gillar mina lärare och min klass mycket!! Bra klimat och allmänt en väldigt bra skola. Rekommenderar starkt!!
Föredetta elev
21 jan 2022

Teknikvetenskap

teknikvetenskaps-inriktning är inte så bra

Som titeln säger, teknikvetenskaps-inriktningen är inte jätte bra. Allt känns som att det tas halvt på allvar. Däremot är it-inriktningen på Tekniklinjen en väldigt bra utbildning.
Elev
23 aug 2021

Samhällsprogrammet

Bästa valet jag gjort

Jag är så nöjd att jag valde Nösnäs. Det är en supermysig skola med engagerade lärare. Såklart att det finns vissa som är bättre än andra, men i helhet är de väldigt bra och försöker verkligen hjälpa en. Skolan har en så bra atmosfär, man behöver aldrig oroa sig när man går ensam i korridoren. Verkligen nöjd med mitt val.
Elev
23 aug 2021

Samhällsprogrammet

Bästa gymnasiet

Jättebra skola med bra stämning. Man behöver aldrig oroa sig när man går ensam i korridoren och lärarna är väldigt bra. Hade inte kunnat vara mer nöjd med mitt val av skola.
Elev
4 aug 2021

Helt okej skola med bra lärare

Helt okej. Skolan är uppdelad i 4 enheter som leds av 4 olika rektorer. Enhet 4 som är inriktad mot mer teknik och praktik är väldigt bra. Bra kommunikation med lärare och rektor.
Elev
16 jan 2021

Dåligt

Gillar verkligen inte skolan, man ser rakt igenom lärarna och man märker hur trötta dom är på sitt jobb, det är även bråk och utfrysning i skolan varje dag och rektorn och lärarna bara blundar för det
Elev
10 dec 2020

Bra skola !

Vissa lärare är väldigt bra och vilja det bästa för elverna. Några andra är mindre bra men fortfarande en bra skola har inget dåligt att säga om skolan. Vissa kurser är unika som man kan läsa just där.
Elev
10 dec 2020

Nösnäsgymnasiet

Bra generellt, god arbetsmiljö samt klassificerade lärare. Maten är dock ingen höjdare
Annelie Talulla
Förälder / Vårdnadshavare
23 nov 2020

Mycket bra och engegerade lärare

Mycket bra skola. Extremt kvalificerad personal som sköter undervisningen på ett proffsigt sätt. Man får bra förutsättningar för framtiden och denna skolan överraskar verkligen när det kommer till att sköta en bra undervisning. Jag har själv bara bra minnen därifrån och mina barn säger detsamma. Missnöjd med ”elevkåren” men allt annat är vara bra.
Elev
18 nov 2020

Bra skola

Faktiskt väldigt bra. De flesta lärarna är okej sen finns det några som är väldigt bra, hade en lärare förra året som jag verkligen inte gillade men hon har slutat. Så dåliga lärare finns det men dem e väldigt få. Går ekonomi och för att inte behöva pendla är det än väldigt bra skola.
Elev
25 sep 2020

147763

Jag tycker att de har funkat hitils så de ska nog gå bra.
Felicia Olsson
Elev
13 sep 2020

bra skola

bra skola, mycket hjälp från lärare och en chans att utvecklas som individ.
Föredetta elev
11 mar 2020

Nösnäs skolan

Usch är namnet på denna skolan, 6 generationer har klagat på en lärare som inte ens håller säkerheten, ger inte ut information på vad eleverna förväntas kunna för att kunna hänga med på nästa lektion. Skolan har inte gjort något åt det även om det har varit 6 generationer som klagat på läraren, säkerheten i en sal som inte ens kan hållas och skolan gör ingenting åt det.. riktigt dåligt gjort att de inte har tagit tag i det.
Felicia Olsson
Elev
29 jan 2020

Den är Okej

Lärarna är bra och skolan är stor, eleverna kanske inte de snällaste och skolmaten hade kunnat bättras annars bra
Elev
26 nov 2019

Bra skola

Mycket Bra skola, dock är maten inte den bästa och det skulle behöva renoveras lite här och där. Mycket stor, men ändå personlig
Elev
25 okt 2019

Bra skola!

Bra skola med många bra lärare som gjorde ett oerhört bra jobb! Det ska tilläggas att jag hade tur i vilka lärare jag fick och att de bra lärarna vägde upp för de sämre lärarna.
Föredetta elev
24 okt 2019

Väldig nöjd med att jag valde nösnäsgymnasiet

Bra lärare, mycket val av individuella val, hyfsat bra skolmat, bra bibliotek ...
Förälder / Vårdnadshavare
7 okt 2019

Helt okej för att slippa pendla

Naturvetenskapsprogrammet helt okej. Det pratades mycket om elevhälsa från lärarna. Elevernas goda hälsa motarbetades dock väldigt starkt i vissa ämnen. Andra ämnen mycket bättre.
Elev
7 okt 2019

Helt okej för att slippa pendla

Naturvetenskapsprogrammet helt okej att gå på. Pratades mycket om elevhälsa, men elevers goda mående motarbetades dock tyvärr i vissa ämnen. Andra ämnen var super.
Elev
21 sep 2019

Skolan är bra!! Väldigt stor!

Jag tycker om skolan! Den är väldigt stor så det är lätt att hitta kompisar.
Elev
26 jun 2019

Allt man kan önska

Mycket bra och bred skola som absolut konkurrerar med skolor inne i Göteborg. Ett perfekt alternativ som inte bör överskådas.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen