Omdömen

3.2
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
Elev
29 maj 2024

Elev i 7:an nästa år

Jätte bra personal, fin skolgård och perfekta namn för grupper!! Mycket nöjd med skolan och mitt val att gå där!! Om ni får ett alternativ att gå här, gör det tänk inte igenom det!! 🎀
Elev
5 jan 2023

Vill hitta annan skola☹️

Helt ärligt skit. Rektorn verkar inte förstå att det är 2023, om hon säger något och man säger emot om det tillexempel inte är sant så är man tydligen otrevlig och respektlös. Enligt mig så är det bara två stycken lärare som är bra. Vissa lärare har typ favorit elever och behandlar folk olika. Hade jätte ont i halsen en gång men fick inte åka hem då han inte trodde på mig. Senare var jag sjuk i nästan en och en halv vecka och åt nästan inget på ca en vecka då jag inte kunde svälja maten. Kunde knappt dricka vatten. C1 systemet är total skit när man läser om det så kan det låta bra men det är det inte. Räcker med att kan säga en svordom som en reflex om något händer och då så får man en C1a det är ju inte så att det hjälper direkt. Och vi får extremt lite rast och lärarna säger att det är för att vi måste få så lång lektion som behövs medans man ser Kunskapsskolan ha rast väldigt ofta och sluta tidigare. Maten är knappt lönt och lyfta så dålig den är. Innan hade vi kyckling sallad varje dag men det var tydligen för dyrt fast den smakade fotsvett. Och om vi ska få tacos så vill man ju ha köttfärs men nej inte på Nordic här får man köttfärssås till tacosen. Det är nästan så att vi får köttfärs sås med potatis istället för köttfärslimpa. Detta är en lång recension men ändå en del av det som är skit på Nordic.👎(Tas denna recension bort så lägger jag till ännu mer)

Svar från Nordic International School Ystad

Hej, tråkigt att du inte är nöjd med skolan och tack för du tagit dig tid att skriva en recension. Det du beskriver kring konsekvenssystemet låter helt riktigt, svordomar är inget vi accepterar i skolan utan då får man en tillsägelse (C1). Gällande raster så följer vi den garanterade undervisningstiden som bestäms av läroplanen, hur det ser ut på andra skolor kan vi inte svara på.
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
15 dec 2022

Mycket bra skola!

Mycket bra skola. Bra lärare som ser eleverna och ger dem utmaningar. Äntligen får mitt barn arbetsro, uppmuntran och möjlighet att arbeta vidare på sin nivå.

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.

Fakta om skolan

 • Antal elever
  200
 • Antal lärare
  13
 • Antal behöriga lärare
  10
 • Elever per lärare
  15.4
Björnstjernegatan 10A, 271 39, Ystad
0411-24 56 85
Kärsti Öberg

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Ansök till skolan

Följ länken nedan för att starta en intresseanmälan och ansöka till skolan.
Intresseanmälan