Omdömen

2.6
Baserat på 3 omdömen och 26 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
1 jan 2023

Rekommenderar ej

Man drar ner på utbildad personal och personalomsättningen är hög vilket ger otrygga barn. En kultur på arbetsplatsen råder där kritik inte får framföras, och utåt till föräldrarna ska man låtsas att allt är bra. Man får ofta jobba underbemannade då vikarier sällan sätts in, vilket påverkar barnen negativt. Jag kan absolut inte rekommendera den här förskolan, om jag hade haft egna barn hade jag aldrig satt dem här.
Annat
12 okt 2022

Inte en förskola jag rekomenderar

En förskola som jag aldrig skulle sätta mitt barn på. Personalbristen är ofta akut då förskolan är underbemannad med personal även när alla pedagoger är på plats. Men pga sjukdom och bortfall av personal så blir ofta personalbristen akut. Om det finns vikarier tas det in, ofta vikarier som knappt kan svenska och som inte har erfarenhet av att arbeta med barn. Att det ständigt är vikarier i barngrupperna och inte ordinarie personal leder till otrygga barn.

Personalstyrkan består av tre förskolelärare, barnskötare och en alldeles för stor del vikarier. Att ha tre utbildade förskolelärare på en förskola där det finns sex barngrupper är under all kritik. Personalen går hela tiden på sina knän och det går såklart ut över barnen och den så kallade "undervisningen". Jobbar man på Norlandia så kommer man tyvärr inte arbeta med pedagogiskt lärande, man arbetar med barnpassning. Som personal ser man till så att inget barn försvinner eller gör sig illa, mer finns det inte tid för.
Förälder / Vårdnadshavare
8 dec 2019

Väldigt nöjda!

Mina barn trivs och det är det viktigaste. Är jättenöjd med personalen som bryr sig och är engagerad, bra aktiviteter och hemlagad mat!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen