Omdömen

2.5
Baserat på 21 omdömen och 176 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 nov 2023

Varför jag inte gillar den här skolan

Jag tycker inte om den här skolan av flera skäl. För det första, jag upplever att lärarna inte är tillräckligt engagerade i elevernas utbildning. Dessutom är skolans infrastruktur i dåligt skick och behöver uppdateras. Slutligen saknar skolan mångfald och inkludering, vilket gör det svårt för elever att känna sig välkomna och accepterade. Sammantaget är min erfarenhet av den här skolan inte positiv.
Annat
17 okt 2023

inte bra

blir så ledsen att barnen, vår framtid mår
så dåligt på denna skola. Lärarna är verkligen inte bra. En manlig lärare medelålders flirtar mycket med dem yngre flickorna. Ingen bra planering, styre på skolan. Rektorn väldigt höga krav drar alla utifrån samma kant.
Elev
24 jun 2023

Dålig skola

De här är värsta skolan i sverige. Läraren är dåliga o ger inte elever chansen att förbättra sig själv. De förstör elevernas framtid
Elev
10 jun 2023

bra skola med engagerade lärare och elever

Skolan är bra. Det finns många fördelar men skolan.

Matsalen:
Maten är grym och man får olika mat varje vecka. (Det finns dock fisk en gång per vecka). Det finns olika sallad och skolan erbjuder även mjölk för folk som vill ha. När man har soppa får man bröd med och man får äta så mycket man vill.

Lärarna:
Lärarna satsar högt för både eleverna och dem själva. De vill att alla elever ska nå målen och få bra betyg. Medan de hjälper eleverna utvecklar de dem själva. De utvecklas med eleverna. Lärarna lyssnar på elevernas åsikter och har genomgångar som är bra och på en sätt man förstår. Man får ställa frågor och man får svar på frågorna.

Skolgården:
Skolgården är inte så stor ett finns dock allt man behöver. Det finns en fotboll och basketplan, rutschkanor, gjngor och hämgställningar. Det finns även olika lekar som man får låna när man vill som bland annat twister och liknande spel.

Upphållsrummet:
Det är ett av de populäraste ställen i skolan. Det finns olika spel som t.ex Uno, kortspel, 5 sekunder och många andra. Det finns ett pingisbord och fotbolls bord. Några delar av borden är sönder men det påverkar inte så mycket. Eleverna är grymma på att hitta lösningar när det kommer till sånna saker!.

Klassrummen:
Klassrummen är bra. Det finns inga parallel klasser och det är en väldigt stor fördel. Skolan är inte så stor och det är inte så mycket ljud. Det får bara finnas 20 elever i varje klass som är en fördel för studiero som är en viktigt del i en klassrum.

Uppgifter/ läxor:
Jo detta är en stor del av skolan. Det finns väldigt många uppgifter det ska jag inte ljuga om. Det finns många prov och det är inte enkelt att få fritid när det är så. Lärarna gör dock detta så att vi kan få ett bra yrke i framtiden. Lärarna tänker på eleverna och det är väldigt bra gjort av de

Skolan är väldigt bra och jag skulle rekommendera skolan!
Annat
8 dec 2022

perfekt

Jättebra skola där läraren alltid hjälper elever som behöver hjälp. Alla får den hjälp de behöver. Maten är grym!, olika sorters sallad osv. Jag skulle verkligen tipsa skolan. Lärarna är grymma de förklarar på bästa sätten möjligt.
Annat
29 nov 2022

Super bra skola

En super bra skola, där allas åsikter tillgodoses . All personal på skolan är jätte snälla . Man får alltid hjälp när man behöver det .
Elev
25 nov 2022

Bra skola

Skolan är tygg och har små klasser. Bra sammanhållning mellan oss elever och lärarna hjälper om man behöver. Skönt att lärarna bryr sig om någon blir mobbad.
Förälder / Vårdnadshavare
8 nov 2022

Utmärkt skola

Utmärkt skola som har bra dialog med elever och vårdnadshavare.
Annat
14 okt 2022

DÅLIG SKOLA BÖRJA INTE FÖRSTÖR INTE ER LIV

Fängelse! Om du vill börja i en skola där du kommer behandlas dåligt och kränkt från både läraren och eleverna är det ditt val att börja i Norrbyskolan eller Norrbyfängelsen som vi kan kalla.

Rektorn och Kuratorn borde dämpa sig, kuratorns jobb är att kunna lyssna på alla elever som har saker och säga och inte bara skylla på dem. Istället skyller kuratorn på andra och kollar på vissa elever med hennes mördarblick, varför ska vi gå i en skola där vi inte ens har rätt att uttrycka våra åsikter.

Inlämningarna i skolan är för stressigt du får nya uppgifter varenda lektion, du får knappt tid för att kunna göra dina uppgifter i lektionstid , utan du får 2 uppgifter till medans du inte har en startat igång med ditt första uppgift. Proverna exempelvis, NO vi har knappt no lektioner i veckan vi säger att vi har 2-3 ggr och efter 3-4 lektioner får vi ett prov där vi inte ens vet vad det kommer handla om. ELler Engelska där eleverna tvingas och läsa eller prata enegelska medans de har skräck eller är rädd att uttala något fel SKÄRP ER!!!!

Skolan borde skärpa sig. Skolan vägrade, köpa in en ny soffa. Kan ni tänka er en soffa där en elev slog sitt rygg och kunde inte andas, som sjukanmälde sig efter den dagen.

I skolan får vi inte prata med en person två pers annars gills det som mobbning.

JAG VARNAR ER BÖRJA INTE JAG FÖRSTÖRDE MITT LIV MED ATT BÖRJA DEN HÄRA SKIT SKOLAN.
Elev
14 okt 2022

dålig skola

DEN HÄR SKOLAN ÄR dålig. BÖRJA INTE DEN HÄR SKOLAN. DEN HAR GETT MIG HUVUDVÄRK. JAG HINNER INTE FÅ FRITID. JAG AVSKYR DEN HÄR SKOLAN. JAG HINNER INTE ENS GÖRA KLAR EN UPPGIFT INNAN JAG FÅR 2 ANDRA UPPGIFTER EXTRA. JAG GRÅTER VARJE DAG PÅGURND AV DEN HÄR SKOLAN. LÄRARNA BRYR SIG INTE OM VÅRA TANKAR OCH ÅSIKTER. REKTORN BRYR SIG INTE HELLER. DE TAR ALLTID EN ELEVS SIDA OM DET HÄNDER BRÅK OCH DE VILL INTE LYSSNA PÅ ANDRA.
Annat
14 okt 2022

orättvist

Det är absolut inte som man tror. Skolan är på ett tak, ETT TAK! Man får inte uttrycka sina åsikter när det kommer till bråk och man överdriver lite för mycket.
Annat
14 okt 2022

Dålig skola

Skolan bryr sig inte om något. Den är jätte liten och är på en tak, en TAK! Man får absolut för många inlämningar samma dag och leder till stress och panik. Man han knappt fritid och det leder till att man inte orkar att leva längre. Gällande mobbning så bryr de inte sig alla eller överdriver de för det minsta. Man får en "incidentrapport" när man säger bara respektlös till någon. Kuratorn och rektorn pressar eleverna för mycket. Man får knappt säga sina åsikter när de blir bråk. Man får tydligen inte kolla på någon heller. De överdriver för allt och det leder till att man mår illa.

Maten e helt okej. Man kan iallafall äta det, men det är typ samma mat.

Lokalerna som jag sa innan är de jätte små man får bara plats med 20 elever per klass och det är inga parallella klasser. Man får inte behålla sin mobil och får även inte tugga tuggummi om man inte går i högstadiet.
Personal
14 okt 2022

DÅLIG SKOLA

den har skolan har dålig rekton skyddar elev som har fel om de är mpnga personer säger att de är inte sant och elevn gråter skydddar dom enda persiner ingen vill lyssna allla lärareär elak och top tar ut allla som är snälla
Annat
14 okt 2022

DÅLIG SKOLA!!!

Den här skolan är så dålig att jag gråter varje dag hemma. Jag avskyr den här skolan och lärarna överdriver med allt. Gå inte till den här skolan jag varnar er!
Annat
14 okt 2022

dålig

Det finns bra läraren men även dåliga. Rektorn bryr sig inte om allas åsikter och skyddar bara några. Lärarna överdriver med några saker.
Föredetta elev
4 maj 2022

Jätte dålig skola

En jättedålig skola som har blivit anmäld till Skolverket flera gånger. Elever som går ut 9an går ut med fejk betyg och kraschar sedan i gymnasiet pga de inte lärt sig något under deras tid i skolan.
Många av personalen är outbildade, det är hög personalomsättning och rektorn är inte intresserad av annat än hur saker ser ut utifrån. Elever faller mellan rader och så sent som upp i 8 an fanns de elever som inte ens kunde analog klockan.
Religion dominerar och elever kallar andra för glåpord och ”haram” när någon inte följer den strikta muslimska normen på skolan. Högljud, ostrukturerad o hotfull miljö
Ahmet Ertugrul
Elev
24 apr 2022

Skola med ett bra system

Lärarna försöker att dela betyg rättvist och de planerar mycket. Du kan få feedback/återkoppling enkelt. När man blir kränkad av någon annan de försöker att lösa problemet. Personer i skolan är uppriktiga men det kan finnas några som är elaka. Maten är utmärkt. Den är också halal och du kan även äta vegetarisk mat om du önskar. Den är en interkulturell skola

Nackdelen är att på åttan ger de dig mycket uppgifter.

Jag är nöjd att jag går på Norrbyskolan och jag kommer att sakna här.
Elev
3 dec 2020

Det är bra

Den är bra, alla tar hand om varandra
Elev
7 jan 2020

Skolan & lärarna trivliga :)

Bästa skola. Lärarna tar änsvar och gör det basta för eleven otvekleng. Och i klasna är det ankel att omgos med vrandra och ha vänskap.


:)
Elev
21 okt 2019

dem e elaka mot elever

dem behandlar folk orätt viss folk säger
n ordet. den e hemskt
Förälder / Vårdnadshavare
1 okt 2019

skolan är dålig

Jag kan inte beskriva den här skolan, utan jag säger att skolan är så dåligt som noll

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen