Omdömen

2.5
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
24 okt 2023

varför hatar alla

jätte bra skola , som elev på skokaln kan jag säga att maten är god och lärarna bra. fattar inte varför alla hatar stället. Rekomenderas verkligen till alla.


Glad elev
Föredetta elev
26 sep 2023

Örebros sämsta skola

En av sämsta grundskolorna i Örebro. Dålig ledning, elaka lärare och äcklig mat.
Föredetta elev
10 apr 2023

Dålig skola

Jag mådde dåligt på skolan och lärarna på skolan är elaka. De enda dem gör är att skrika. De är så stressade hela tiden.
Dålig nivå på allt.
Föredetta elev
23 mar 2022

Jättemycket konstigt hände mina år på denna skola.

jag gick på toan och rektorn satt och runka, det var inte den första gången något konstigt händer. en gång i den gamla jumpasalen hittade jag och min vänner en död råtta i toaletten. En annan gång kikade vi in i lärarrummet och såg att en av lärarna att och kollade på hårdporr. (Inte första gången) det finns vissa lärare som är bra men de flesta tar inte bråk seriöst. En gång hade vi en jättearg vikarie som sa till oss att vi skulle torka mattan med tandborstar.

Skolmaten är bara det värsta som finns en gång hittade vi en tampong i maten, vi vet inte om det är en lärare som la den där eller om det var en elev som bara la den där som skämt, min vän han som fick den i maten har fortfarande inte kunnat stämma skolan och har förlorat en massa pengar på att försöka sätta rektorn i tingsrätten.
Förälder / Vårdnadshavare
6 jan 2020

Så tacksam för de fantastiska pedagogerna!

Fantastiska pedagoger och fritidspersonal som verkligen sett mitt barns behov för bästa utveckling. De vände en tuff skolstart till något fantastiskt! Även om skolan är stor jobbar de mycket på de mindre sammanhangen och utökat långsamt så det inte upplevs stort och läskigt för barnen.
Föredetta elev
5 jan 2020

Den är skit. Jag spyr på den

Kan vara en utav de värsta skolorna någonsin. Jag gick där från 0an-3an. Utbildningen är bra men trivseln är inte bra. Om du inte är skitsnygg, rik eller har samma åsikter som alla andra kommer du 100% bli retad och mobbad. Lärarna bryr sig inte ett skit om hur du känner eller om du blir mobbad eller inte. Eleverna är fett dryga och har den äckligaste attityden mot varandra. Både jag, min syster och mina vänner som går och har gått där säger alla samma sak. Sätt inte dina barn på denna skola om dom inte är mirakelbarn. Jag hade redan självmordstankar redan som 7år tack vare denna skola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen