Norrteljepedagab-Trollebo Fsk
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

4.0
Baserat på 2 omdömen och 19 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
18 nov 2021
5.0

Bästa förskolan ❤️

Bästa förskolan! ❤️ Underbara, trevliga och engagerade pedagoger med sunda värderingar som ser varje barns behov. Min son trivs otroligt bra och kan varje dag berätta om sin dag, vilket alltid är bra. Enligt min son händer intressanta och lärorika saker på förskolan, och han berättar entusiastiskt om alla pågående projekt. Jag som vårdnadshavare känner mig också trygg att lämna barnen där.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Ellinor Haraldsson
Förälder / Vårdnadshavare
24 dec 2019
5.0

Utmärkt förskola!

Väldigt engagerade pedagoger som ser varje barn utifrån deras behov. Roliga och lärorika aktiviteter blandat med lek. Jag är väldigt nöjd med denna förskola!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen