Omdömen

2.0
Baserat på 7 omdömen och 55 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 jul 2023

Ångrar att jag valde den skolan

Jag tycker att skolan borde glra förändringar som eleverna är involverade i
Elev
12 maj 2023

Värdelös skola

Väldigt dålig skola!
Annat
25 apr 2023

Bli en bättre skola, bete er lite, Mvh din pappas begrav:)

Jag personlighet tycker att den här skola är skit eftersom min kompis gick där och blev mobbad men hon slutade till slut i början av 2020, jag läste lite här och fick höra lite här t.ex. lärare håller på och diskriminerar non svennar även om man är född här i Sverige, helt ärligt så tycker jag att ni lärare där på Norrviken borde bete er samma sak med eleverna. Tycker att den här skola borde inte existera eftersom allt som på går där, Mvh din morsas begrav:)
Elev
25 apr 2023

Bli bättre skola för fan era böga råttor. Mvh din pappas begrav:)

Jag tycker att Norrviken Skola är den värsta skola som existerar, jag fick höra och lästa här lite vad folk har sagt och skrivit t.ex min kompis gick där och slutade i 2020 eftersom hen blev mobbad etc, när jag läste lite här så stod det att lärare tydligen diskriminerade folk som är inte från Sverige eller är inga svennar då om de födda, tycker att det är äcklig beteende från de att bara diskriminera så här men strunt samma. Den här skola borde aldrig existera helt ärligt hur folk behandlar alla andra, hur lärare behandlar de som e non svennar liksom ni borde bete er lite helt ärligt. mvh din mammas begrav :)
Föredetta elev
25 apr 2023

Min tid på skolan

Har inte gått där sen början av 2020 där jag byte skola, men nu efter några år vill jag äntligen säga något om det mesta sakerna jag behövde gå igenom i den här skolan.

Jag gick igenom mycket mobbning av elever från min klass från äldre klasser från yngre klasser och från några om inte mesta läraren.

Inte bara har jag blivit mentalt mobbat med fysiskt med, det minnen jag får när jag först hör Norrviken skola är gångerna när andra elever attackerade mig. Jag har blivit attackerade av personer från min klass, yngre klasser, och äldre klasser. Inte bara slag eller dåliga kommentarer, men strypning, försök att puta mig ner för trappor, saker bli stulna, och mer. Och när jag hade berättat till en lärare så lyssnade dom inte. En lärare hade attityd med mig en 10-11 år barn för ingen anledning. Och alltid fick mig att få straffet för saker som jag inte gjorde. När några barn slog mig till jag blödde visste jag redan from lärarens blick att han inte brydde sig. Jag hade inte ens slagit tillbaka för jag visste att jag va den som skulle få högre straff en barnen. Så jag höll min käft för min mamma av misshandeln jag fick i skolan i flera år.

Jag vet att jag inte var det bästa barnet, men jag som yngre hade mentala problem på grund av min pappas nya tjej som var toxic och inte behandla mig som en människa. Men det betyder ändå inte att allt som människorna gjorde i denna skolan var okej. Och det var definitivt inte okej av lärarna att joina med att ha favoriter. Jag har mycket många saker jag behövde gå igenom, men jag orkar inte skriva ner dem med. Om nån läser det här så kan ni fråga mer om mitt liv när jag gick på den här skolan.
Elev
29 mar 2023

Usch.

Bedrövlig. Lärarna anklagar folk för olagliga aktiviteter om man kommer från annnat land/orten eller om man umgås med ''ortengrabbar''
Elev
22 mar 2020

Norrvikens Skola

Skulle säga att skolan är bra. Det anställs bra och engagerade lärare, därav är jag nöjd. I nuläget är väl lokalerna lite sådär men inom kort ska det ske en stor renovering. Vi har en fantastisk skoltidning:)

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen