Omdömen

2.8
Baserat på 22 omdömen och 195 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
17 aug 2023

Dålig

Mycket dålig skola! Dålig lokal. Ett litet barn måste gå upp och ner 4 trappor många gånger varje dag. Dålig fritids med personalen som sitter med mobilen istället för att ha koll på barnen!
Personal
13 jun 2023

sig upp dig

jag själv har jobbat i engelska skolan novia i några perioder och sjövikskolan dem bråkar jämt vi i sjövik bruka gå till parkour parken för att håla koll på barnen dem slogs och bsråka men novia hotas och bråkar och mobbar
Förälder / Vårdnadshavare
12 apr 2023

Positivt

Mycket stor förbättring!
Föredetta elev
11 jun 2022

de riktiga bakom novias stängda dörrar

jag må va/ var en elev i novia men skulle helst vilja att personer ska veta den riktiga historian bakom deras dörrar . mår man dåligt och vill prata med korarton så istället att hjälpa så kontaktar man soc det kan vara det lila minsta ksk att man har bråkat med en annan elev elr ngt, dom ger oss dator men man får inte ens ta hem dom fast man ksk behöver göra en uppgift och sånt, maten kommer får en lastbil och värms up i ngn konstig maskin . läraren skiter i om du har svårt anntingen ska du kunna det eller inte förstå alls , jag var i en stor depression med att gå i denna skola , byte till en annan som värkligen har hjälpt mycket där jag kan plugga i skolan och hemma maten görs där och bra miljö #vill du att dina barn ska ha bra utbildning så välj inte denna skola
Elev
18 apr 2022

de är bajs

skolan bryr sig inte om hur eleven mår alls
Elev
18 apr 2022

Skolan är väldigt dålig

en jätte dålig skola som förstör elevernas mående och bryr sig knappt om hur eleverna mår. Kuratorn är alltid borta och ingen skolsköterska. Lärarna tvingar eleverna som inte vågar presentera och har problem att göra det annars så får de ett F. Lärarna respekterar aldrig eleverna och behandlar de som soldater och man får aldrig uttrycka sig själv, jag själv har blivit behandlad på ett jätte dåligt sätt på grund av att engelska läraren inte tyckte om mig även om jag var väldigt bra på engelska och gjorde klart alla mina uppgifter så fick jag fortfarande blickar. En lärare är väldigt rasistiskt mot många elever och sa att de är för svarta eller snackat om deras vik och kalla de för tjocka eller smala och när många har klagat till rektorn så skrattade han bara och sa att det var bara på skoj och att vi ska gå till lektionen. Många elever grät och mådde dåligt på grund av lärarna. Och när man klagar så hjälper de aldrig utan de säger att vi ska byta skolan om det är jobbigt och typ skrattar framför alla i klassen men de fattar inte att det finns många föräldrar som inte låter deras barn att byta skolan eller att det är svårt att byta när man går i 8:an.
Elev
18 apr 2022

Vet inte vad jag ska säga.

Jag är själv en elev i denna skola och jag trivs inte så bra längre. Det är mycket konflikter med lärarna, jag själv får inte betygen jag förtjänar och det tycker majoriteten av min klass. Skolan lägger elevernas arbete före hälsan själv. Det finns ingen struktur i denna skola när det gäller läxor och prov och några lektioner + Det finns inget som kallas som disciplin här .Jag tycker att skolan var på en mycket bättre nivå när vi var i Kungsholmen.
Det finns ingen perfekt skola , men den här skolan har går över gränsen. Jag har totalt tappat motivationen och min hälsa har bara blivit sämre sedan högstadiet.
Föredetta elev
27 jan 2022

Bra skola

Skolan är helt okej, rektorn gör inte några större avtryck i högstadiet iallafall, de flesta lärarna är bra och kan skämta med eleverna. Maten har blivit bättre och mattanten bryr sig lika mycket som lärarna om hur man mår osv och ser till att allt e bra.
Förälder / Vårdnadshavare
8 jan 2022

Brister på högstadiet

Efter goda erfarenheter av låg- och mellanstadiet får högstadiet dåligt betyg. Bristande information till föräldrar, behörighet bland lärare saknas delvis, mycket bristande rutiner kring läxor, prov och de delar som skapar struktur på en skola. Dålig arbetsro och ändrade, försämrade ordningsregler. Ledordet motivation som tidigare präglat lärandet har försvunnit. Visionen som beskrivs på hemsidan gäller i bästa fall om flera år. Inte nu. Några enskilda mycket goda lärarinsatser förbättrar tyvärr inte helhetsintrycket.
Förälder / Vårdnadshavare
19 aug 2021

Engelsk skola

Små klasser ca 20 elever och 3 parallellklasser per årskurs.
Från F till åk 9.
Från och med läsåret 2021/22 bedrivs undervisning från förskoleklass på 50% engelska och 50% på svenska. I klassen finns en lärare och en fritidspedagog.

Matte och no kommer undervisas på engelska.

Fritids har olika aktiviteter varje dag och samarbetar med DIF som också erbjuder olika idrottsaktiviteter.

Lärare i mitt barns klass är väldigt bra och det är god ordning i klassen och god läsro och stämning.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jun 2021

Toppen

Vi är supernöjda!

Skolan blir bara bättre med ny ledning
Förälder / Vårdnadshavare
7 apr 2021

Vinstdrivande skola med fokus på besparingar

Skolan/ledningen har enorma brister. Många lärare/pedagoger behandlar eleverna som soldater. De gapar och skriker på eleverna för minsta lilla. Ledningens främsta fokus är vinst före elevens hälsa.
Föredetta elev
15 sep 2020

snälla elever och lärare

snälla elever och lärare
Förälder / Vårdnadshavare
4 sep 2020

Förskoleklass

Bra mentor. Bra struktur. Mindre klasser.

En ambition att förbättra och är nu engelska skolan i norr med resurser som sätts in.

Vi är nöjda. Såklart mindre roliga lokaler men det går också förbättra.
Förälder / Vårdnadshavare
14 maj 2020

Skolledning

Dålig anonym skolledning vilket påverkar hela skolans personal i deras arbetssätt.
Elev
10 maj 2020

Jag trivs inte i denna skola

Nej nej nej! Jag är en elev i denna skola och jag trivs inte där, maten är hemskt skolan ser inte trevlig ut, Lärarsystemet är kaos och lägger stress på högstadiet elever 4 prov på en dag och 2 presentationer.
Elev
23 feb 2020

Sådär

Lärarna är bra och man lär sig mycket dock är eleverna KATASTROF
Elev
27 jan 2020

Nej nej nej

Maten e vidrig o lärarna är dåliga. Man trivs inte på skolan över huvud taget.
Förälder / Vårdnadshavare
9 jan 2020

Ambitiös skola

Små klasser ca 20 elever.

Bra struktur, ambitiösa lärare och eleverna lär sig mycket.

Undervisningen sker på svenska men de har engelska varje dag vilket är mer än det är i kommunala skolan. De har också fokus på idrott och har idrott 2 dagar i veckan istället för riktlinjernas 1 dag i vecka.
Förälder / Vårdnadshavare
9 jan 2020

Ambitiös skola

Det är bra struktur, ambitiösa lärare och eleverna lär sig mycket.

Undervisningen sker på svenska men de har engelska varje dag. De har också fokus på idrott och har idrott 2 dagar i veckan istället för riktlinjernas 1 dag i vecka.

Klasserna är små ca 20 elever.

På negativa sidan är att de ej har idrottssal endast ett rörelserum på skolan. Rörelserummet används av barnen i åk 1-3. Barnen i åk 4 och äldre har idrott i Liljeholmshallen.
Elev
3 dec 2019

Snålar med saker och maten är dålig

Skolan bryr sig inte om en klass inte har en vikarie och snålar med utrustning. Maten är också ganska dålig.
Elev
3 dec 2019

Skolan snålar med en hel del

Skolan snålar med tex utrustning och bryr sig inte om en klass inte har vikarie.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen