Omdömen

4.0
Baserat på 22 omdömen och 150 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
16 sep 2022

Teknikprogrammet

NTI HBG

Dunder skola, intressanta lektioner, bra lärare som gör undervisningen rolig och lätt att hänga med på 👍 soffor överallt som är skönt på rasten.
Elev
20 jan 2022

Teknikprogrammet

Har aldrig ångrat mitt val

NTI på helsingborg är en mindre gymnasie med trygg miljö och utmärka lärare som är alltid där för dig. Själva byggnad är inte på toppen men det gämns ut med mysig stämning som vi har på skolan. Lärare är en av den största fördelar med NTI Helsingborg. De är altid där för dig och är mycket bra på att lära ut ämne de undervisar i.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Tack för de varma orden!
Elev
14 jan 2022

El- och energiprogrammet

Bra skola

Jag tycker att skolan är bra. Lärarna är trevliga och vet vad de pratar om .

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Tack var roligt att höra!
Elev
14 jan 2022

Skolan

Bra skola, bra lärare simpelt

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Tack!
Elev
14 jan 2022

El- och energiprogrammet

Skolan allmänt

Lärarna, lokalerna och miljön är fenomenal

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Tack för de varma orden!
Föredetta elev
14 jan 2022

Teknikprogrammet

Bra om du gillar it och tech

Man får hjälp och stöd att nå sina mål, skön stämning -ganska chill.
Föredetta elev
14 jan 2022

Estetprogrammet

Bara lärarna som är bra

Lärarna på skolan är verkligen toppen. Alla är supertrevliga och brinner för vad de gör. De som bestämmer har dock något typ av gusdkomplex. I tvåan fick vi inte själva bestämma vart i klassrummen vi skulle sitta eller med vem vi skulle umgås med. Inte heller lyssnar de och tar åt sig kritik oavsett hur den framförs. Elever har igeniverkan på hur skolan fungerar eller vad som ska finnas. Utöver detta är skolan smutsig, stökig och trång.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Hej, vad glada vi bir att höra att du gillar våra lärare, det är kul att höra att deras hårda arbete syns och uppskattas.
På skolan jobbar vi med basgrupper som roteras var 4e vecka. Detta för att vi ser att både arbetsron, studiefokuset och samanhållningen i klasserna blir bättre när man får möjligheten att prata och lära känna alla i sin klass. Tittar vi på våra kvalitetsundersökningar kan vi se att många elever känner sig hörda och att deras åsikter kommer fram och tas på allvar men tråkigt att du känner att du inte blivit hörd.
Elev
7 jan 2022

Teknikprogrammet

Finns ingen bättre skola

Tycker det är fantastiskt skola med bra lärare som kan relatera till eleverna och elever som är schyssta och chill, tack vare det är en teknik skola så skänner jag att alla har lite gemensamma intressen som gör det enkelt att klassen blir nära. Skolan förbereder en bra för framtiden och lär oss på roliga sätt. Enda nackdelar skulle vara att det inte finns mycke platser i skolan att hänga men det är något som skolan jobbar på.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Så roligt att höra att du trivs och gillar skolan. Som du nämner har vi efter vi fått en ny matsal gjort om den gamla aka. "hyllan". Så nu finnas mer och bättre möjligheter att sitta och plugga och hänga på rasterna.
Elev
18 jan 2021

Jag rekommenderar den starkt

Jag går i ettan och trivs jättebra här. Jag gick i en annan skola och bytte direkt till NTI. NTI passar dig Om du är seriös med studierna men ändå vill ha det kul.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Vad roligt att höra!
Elev
21 dec 2020

Bra skola

Bra skola och allt fast det finns typ inga tjejer alls o i vissa klasser är det tom bara en tjej, o det finns inte fönster på varje klassrum (efter några minuter in på lektionen känns det som att de inte finns luft att andas) o trångt, men undervisning, lärarna, rektorn å andra personal e jätte trevliga

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Hej, Vad roligt att höra att du gillar skolan! Vi vill också ha fler tjejer inom IT och teknik branschen och hoppas nu med vår nya inriktning på teknikprogrammet att fler ska våga söka sig till en IT och teknikutbildning.
Luften jobbar vi på ständigt, nu har vi utökat våra lokaler i höst så det har gjort att vid tillfällen har ventilationen krånglat innan den anpassats till den nya ytan som vi inviger nu i vår!
Förälder / Vårdnadshavare
9 dec 2020

Nöjd mamma men en son som har fantastiska lärare

En fantastiskt bra skola! Min son älskar sin skola och det är hög nivå på undervisningen. Imponerande bra utrustning och roligt att eleverna får utmaningar som Hackathon. Jag som förälder är väldigt nöjd med alla lärare och hans mentorer. Jämför jag med hans storasyster som gick på en annan gymnasieskola så är det en enorm skillnad. NTI Gymnasiet får helt klart högsta betyget av mig.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Så roligt att höra! Detta värmer oss som jobbar här att höra!
Elev
28 nov 2020

Helt ok ändå

Trivs relativt bra på skolan med både lärare och elever om jag håller mig till min ”grupp”, annars finns det däremot en del galna typer så att man inte alltid är riktigt bekväm och när man berättar för skolan är det inte alltid de gör något åt det. Lärare får man oftast ganska bra relationer med p.g.a. små klasser på 1-2 klasser per program och 15-25 st i varje klass. Skolan kan ibland bli lite tråg om alla har rast eller lunch samtidigt. Hade nog ändå rekommenderat skolan.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Hej, kul att höra att du ändå trivs!
Det är jätteviktigt för oss att alla trivs på skolan, om du känner minsta oro ska du alltid ta kontakt med en lärare eller annan personal på skolan. Vi jobbar ständigt på att alla delar av skolan ska kännas trygg. Hoppas att det inte ska kännas så trångt med våra nya lokaler (2 klassrum och matsal) så hyllan får agera studiehall som det var tänkt från början.
Elev
24 sep 2020

Elev recension

Max 25 elever per klass vilket gör det lättare för tajta vänskaper och lägre ljudnivåer. Mycket utflycker och projekt som stärker kunskaper och kontakter.
Elev
24 sep 2020

Bra för det mesta.

Trevligt folk med bra lärare, små problem lite här och där men inget stort. Meriten har gått rakt upp sedan jag började här.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Prata gärna med oss om dessa små problem så vi kan lösa dem :)
Föredetta elev
18 sep 2020

Väldigt bra

Känner mig väl förberedd inför högskolan. Under mina tre år har jag träffat underbara människor och lärare. Bra med kunskap samt familjär. Händer alltid något roligt och dem är alltid inställda för nya utmaningar. Har studerat teknik och ångrar inte mitt val.
Elev
16 sep 2020

Ej bra skola

Tyvärr så kan jag enbart ge två stjärnor. Skolan är väldigt trång och det är stök med elever ganska ofta. Det finns knappast någon plats i matsalen. Lärarna är för det mesta ok. Skulle inte rekommendera någon att börja på estet-linjen.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Hej, Vad tråkigt att höra att du inte trivs. Vi hoppas med vår nya matsal som vi inviger i vår att matsalssituationen ska bli bättre, så att hyllan får vara studiehall som det var tänkt från början. Vi jobbar alltid för att det ska vara bra studiefokus på lektionerna, om annat upplevs är det viktigt att vi får reda på det så vi kan korrigera det :)
Föredetta elev
7 sep 2020

Rekommenderar ej

Rekommenderar tyvärr ej skolan till folk som vill gå teknik-linjen eller esteet. Skolan har för små lokaler samt väldigt "trög" ledning. IT-linjen som de har är dock helt ok och man får lära sig ifall man vill.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Hej, vad tråkigt att höra. Vi har gjort lite uppdateringar med nya lokaler så nu hoppas vi att det ska kännas rymligare!
Elev
28 jul 2020

Bra skolan men smutsig och högljud miljö

Bra skola, bra lärare men smutsig och högljud miljö.

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Hej, kul att du gillar skolan! Vi jobbar alltid för att det ska vara studiefokus på lektionerna, hoppas att du känner att du kan prata med oss vuxna om det inte efterlevs. Skolan städas dagligen.
Föredetta elev
9 mar 2020

En bra skola

En bra skola, bra lärare, okej skolmat. Man har tillgång till alla resurser man skulle behöva och mer. Man kan jobba i sin egen takt och få utmaningar. Förbereder en så att man är redo för vad som finns efter skolan. Skulle definitivt rekommendera. Det enda som sänker betyget är att det är ganska trångt, mycket elever och mindre utrymme. Dessutom är det väldigt, väldigt få tjejer.
Maja Engwall
Elev
19 okt 2019

Skolan är skit bra!

Fantastisk skola med otroligt bra personal o lärare! Kunde aldrig valt en bättre skola
Elev
20 sep 2019

Helt ok

Helt ok finns dock lite galna snubbar

Svar från NTI Gymnasiet Helsingborg

Hej, vi jobbar ständigt med att hela skolan ska kännas trygg.
Elev
1 jul 2019

Helt ok

Helt okej skola, delvis bra lärare dock lite trång skola med många elever

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen