Omdömen

4.5
Baserat på 33 omdömen och 271 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
19 okt 2023

Bra skola

😍👍👍😊😊

Att gå till skolan känns som att jag upplever min pappas väg att gå till skolan i hemlandet.
💕😂🤣🤣😂😂🤣🤣
Elev
10 okt 2023

Extremt bra gemenskap och inte särkillt nördigt folk

Älskar skolan trevligt folk som inte är allt för nördiga och bra lärrare. En stark gemenskap med klubbar som fika klubben gör så att man mår riktigt bra på denna skola. Dock skulle jag vela att man fick lite mer mat för att 6 köttbullar är lite för få för min smak.
Elev
19 sep 2023

Perfekt

Otroliga lärare, bra lokaler och en skön miljö
Elev
24 aug 2023

Este

Superduper!!

Super duper jätte super bra
Elev
21 apr 2023

Teknik

En tråkig men stor besvikelse.

Enda positiva är själva utbildningen och klassen allt annat är under all kritik. Rektorn och lärare lovar saker de inte håller, de tar inte tag i sina problem, lokalerna e värdelösa, sjukt ofräscht, ingen luftkonditionering på sommarn, väldigt kallt på vintern, ingen kommunikation från flera lärare, maten är kass, får inte välja att gå vissa kurser som erbjuds för andra, vissa otrevliga lärare och särbehandling av högsta grad. Hade jag vetat hur det va innan jag började där hade jag inte valt skolan. Då vill jag också påpeka att det som sades på öppethus, gymnasiemässan och det som står på hemsidan stämmer inte eller är rent av lögner.
Elev
27 jan 2023

Estetiska programmet, designprogrammet

NTI Johanneberg I mitt hjärta

Mysig skola med stark gemenskap. Lärarna lägger upp arbete så att man är förberedd på arbetslivet genom till exempel briefs, noga feedback och reflektionsarbete.
Skolans många elevdrivna klubbar bidrar även till vänskaper mellan både årskurser och program.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension och jättekul att du tycker det fungerar bra med upplägget!
Elev
27 jan 2023

Estetiska programmet, designprogrammet

Super nöjd!

Jag går i 3:an på design linjen och är väldigt nöjd med mitt gymnasieval. Jag trivs i skolan och med alla grupparbeten. Lagom tempo i kurserna och jag tycker att lärarna är bra på att fånga upp eleverna.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Vi har under flera år satsat på att bli ännu bättre på att fånga upp alla individer och kul att du ser det :)
Föredetta elev
27 okt 2022

Teknikprogrammet, science-inriktning

Nörd-varning

Bra lärare och lokaler, men eleverna är extremt nördiga så om du inte har över 6000 timmar på world of Warcraft kommer denna skola inte passa dig

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Kul att du gillar lärare och lokalerna, det är viktigt för oss :) Visst finns det många elever som gillar datorspel och även en del lärare som säkert har loggat 6000 timmar på WoW... men vi håller inte med dig om det gör att andra inte skulle trivas här. Vi har ju lika många elever som har andra intressen förutom datorspel också och det sker events kopplat till allt möjligt här.

Men vi hoppas att du trivdes ändå i slutändan och med tanke på ditt betyg av 3,6 av 5, så verkar det så :) Hör gärna av dig till oss om det är något specifikt du tänker kring detta som vi kan förbättra.
Elev
18 okt 2022

Teknik

Perfekta skolan för mig!

För mig har den här skolan varit helt fantastisk! Nu går jag i årskurs 3, och har haft de tre bästa åren av mitt liv här! Eleverna är grymma, motiverade och tar faktiskt skolan seriöst. Lärarna är duktiga och bryr sig verkligen om din utbildning! Det finns massor med aktiviteter som både organiseras av skolan och av elevkåren att gå på, samt klubbar. Makerspace är också en central del av skolan, där alla är välkomna att använda 3D-skrivare och laserskärare, tillsammans med verktyg och erfarna elever som kan hjälpa dig med dina projekt. Om du gillar eller är intresserad av teknik, programmering, utmaningar, engagemang och en härlig gemenskap är det här skolan för dig!

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Så roligt att läsa! Tack för din recension :)
Elev
12 okt 2022

Teknik

Bra inlärningsmetoder

Grym skola som främjar utveckling. För att vara teknik så är det helt sjukt mycket praktiska arbetsmöjligheter man får!

Om man behöver utmaningar så erbjuds dem!

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Elev
23 apr 2022

Teknikprogrammet, science-inriktning

NTI Johanneberg <3

Mysig miljö med fantastiska lärare

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Elev
21 apr 2022

Ett bra gymnasium för teknikintresserade

Många bra lärare och bra undervisningar. Roliga aktiviteter och om du vill kan du engagera dig genom tex bli ambassadör. Finns roliga klubbar och du har möjlighet att göra egna.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension! När alla engagerar sig i sin skola blir det som bäst :)
Elev
21 apr 2022

Teknik

En skola som utmanar dig som är teknikintresserad

Jag har växt mycket både som människa och kunskapsmässigt de 3 åren jag gick på NTI. Majoriteten av lärarna är engagerade, men det viktigaste för mig var att mina kompisar var lika engagerade som mig, vilket motiverade mig att utvecklas mer inom programmering.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension och vad glada vi blir av att höra att du utvecklats, det är precis det vi vill!
Elev
16 dec 2021

Teknikprogrammet, science-inriktning

Mycket bra skola

Mycket bra skola ifall man är intresserad av teknik. Skolan kommer med massa bra ”sidogrejer” som 3d printrar som man får använda nästan när man vill. Inne i makerspace finns även massa andra coola prylar som laserskärare mm.
Lärarna på skolan är mycket bra och utbildade, anpassar sig bra efter elevens behov. Skolan har en bra gemenskap och en bra elevkår som sätter ihop en del roliga event som t.ex LAN-helg i skolan och grillkvällar.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Föredetta elev
18 okt 2021

Riktigt bra skola //Teknikalumn

Kan inte tänka mig att en skola realistiskt kan bli mycket bättre, gick ut förra året och det blev direkt in på Chalmers bredvid utan några problem.

Det står redan en massa bra grejer om skolan här, så det slipper jag skriva om även om det stämmer. Här är lite annat:

En nackdel på tekniklinjen är att det går väldigt få tjejer jämfört med killar där, som det brukar vara på teknik. Det störde inte mig (kille) och skillnaden ser ut att jämna ut sig mot framtiden men kan vara värd att tänka på. I vår klass var vi 24 killar och 8 tjejer om jag minns rätt.

En annan "nackdel" är nog att den generella kulturen på skolan kanske inte passar alla, men den är desto bättre för de som är intresserade. Dessutom är det en otroligt välkomnande skola och jag minns inget fall av mobbning, xenofobi eller liknande.

Till sist finns det inte mycket av en skolgård om man är intresserad av sånt, men det var nog inte jag.

Sköna elever, sköna lärare, 10/10.

(Speciellt tack till landets ultimata lärare i *****)

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Tyvärr är det färre tjejer som söker teknik än killar, men som du påpekar är det faktiskt påväg åt rätt håll och fler tjejer väljer oss. Det är kul och jätteviktigt utifrån ett samhällsperspektiv.

Och vi håller absolut med om sköna elever och sköna lärare!
Elev
14 okt 2021

Teknikprogrammet, science-inriktning

Härlig skola!

Ashärlig skola som har en så bra atmosfär. Teknikprogrammet kan jag rekommendera även om man kanske inte kan någon programmering eller liknande sedan innan. Jag kunde inte någonting innan och nästan alla i min klass var i samma sits.

Det enda som finns att klaga på är kanske att det är lite långt att gå till idrotten ibland, men det är inget som man tänker på.

Överlag så är hela min gymnasieupplevelse änsålänge mycket bättre än vad jag trodde innan, och detta är definitivt för att skolan och personerna är ashärliga!

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension! Så roligt att gymnasieupplevelse är bättre än väntat :)
Elev
14 okt 2021

Teknik

Fantastiskt bra skola!

En fantastisk skola med utmärkta lärare och elever. Det ända något negativ jag har att säga är att matten bara är som annan skolmat alltså sådär.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension! Du skrev "matten" men vi antar du menar skolmaten? Vi tar till oss feedbacken och gör vad vi kan för att förbättra!
Elev
14 okt 2021

Teknik

Bra skola!

Skolan är grym. Pengar finns det gott om, flesta lärare är glada och engagerade. Finns också jättemycket elevdrivna klubbar för alla möjliga personligheter.

Nackdelarna är väl stora klasser och att maten ibland har tagit slut, men klasserna är inget större problem då väldigt få behöver hjälp pga den höga antagningen.

Skolan tas väldigt seriöst av eleverna här. Finns många "plugghästar" så man kan vara redo på det, men absolut inte alla som är sådana! Om man gillar utmaningar finns det supermånga av lärarna.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension. Pengar finns det kanske inte gott om egentligen men vi hjälps åt, gör smart planering och använder våra resurser på rätt sätt och då fungerar allting ganska bra!

Vi har 32 elever i varje teknikklass och det är ganska normalt idag på många skolor. Vi hinner ändå med att hjälpa många elever som har behov av det tack vare den ovanstående smarta planeringen.

Kul att du tycker skolan är grym, det gör vi också!
Elev
8 okt 2021

Estetiska programmet, designprogrammet

BRA SKOLA!!

Jag går nu andra året på designprogrammet och är mer är nöjd med mitt val av gymnasium. Skolan erbjuder bra undervisning, engagerade lärare och ligger dessutom väldigt bra till på Chalmers campus. Alltid härlig stämning på skolan med både elevdrivna klubbar och skolaktiviteter som torsdagsfotboll. Designprogram erbjuder intressanta kurser för dig som är intresserad av digital design och kommunikation samtidigt som du får bra kunskaper och erfarenhet i många program. Måste dock påpeka att skolmaten inte är den bästa, men överlag kan jag verkligen rekommendera skolan om något av programmen intresserar dig!!

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Elev
7 okt 2021

El och Energi IT

Väldigt bra skola!

Väldigt bra skola, lärarna är superhärliga och jag hade tur och kom med en jättehärlig klass så skolundervisningen blev jättehärlig på grund av det. Min klass är lite högljudd ibland men oftast blir de studiero. I min linje får man också CISCO certifikat som innebär att du kan få bra jobb när du slutar. Denna branschen är väldigt eftersökt att ha CISCO certifikat. Skolmaten är oftast fine, men personalen i Foxes kompletterar det. Man får även matkort i 3an, Dom har även klubbar som jag tycker är väldigt kul att man kan t.ex gå och fika på en måndag efter skolan och snacka med andra elever från andra linjer.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Elev
7 sep 2021

Designprogrammet

Estetiska Programmet

Go mat! Klagar inte! Grymma designlärare, som hjälper till dig att utvecklas till nästa nivå.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recensionen! Visst är maten god, vi klagar inte heller :) Vi ska hälsa våra duktiga designlärare!
Föredetta elev
3 sep 2021

Teknik

En omhändertagande och omtänksam skola för alla

Engagerade lärare och den absolut trevligaste elevattityden jag sett någonstans. Det finns alltid någon nånstans som tar hand om dig och äldre elever hjälper gärna yngre.

Min tid på dåvarande ITG nuvarande NTI Johanneberg var den bästa tiden i mitt liv inte på grund av att jag själv mådde så bra men att jag var omringad av härliga elever och lärare.

Skolans många klubbar och extremt starka elevkår gav också en enkel ingång i skolkulturen och gav plats för intressent att utvecklas och stärkas.

Studiemotivationen var också på topp!

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din fina recesionen!
Elev
2 sep 2021

Designprogrammet

Underbar skola

Grym skolmiljö. Personalen är mån om eleverna och man får alltid hjälp om det krisar såväl i skolan som utanför. Bra utrustning och klassrummen är stora med sköna stolar.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Elev
8 jan 2021

Extremt bra gymnasium

Extremt bra gymnasium, tänker på sina elever och så får vi inte glömma nazir

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recentions! Ingen glömmer Nasir, han är bäst :)
Elev
17 dec 2020

Bra skola

Bra skola, den är grym.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Elev
12 dec 2020

10/10

Grymma lärare, grym Nasir, grymt fokus på teknik och IT.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Nasir är grym! Tack för din recension!
Elev
8 dec 2020

Toppen

Jättebra och fin med motiverade lärare och elever.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Elev
28 nov 2020

Bra elever, inte lika bra lärare (för det mesta)

En skola med goa elever och många klubbar om man är intresserad av teknik och programmering. Det finns absolut guldkorn, men lärarna är generellt inte de bästa.

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recensioner! Tråkigt att du inte upplever att alla lärare är bra. Vi försöker se till att alla håller hög kvalitet genom mycket kompetensutveckling, lärarteam där förstelärare utvecklar undervisningen och ett stort fokus på en bra arbetsmiljö för alla.
Personal
20 jan 2020

En grym skola, ur lärarperspektiv.

Jobbat några år på denna skolan och utifrån ett lärarperspektiv är det en av Göteborgs bästa - om inte den bästa - gymnasieskolor. Stort fokus på kvalitet, trivsel och nyskapande. Som lärare fick jag utvecklas och frodas med bra kollegor och elever som vill bygga en bra skola.

För elever med intresse inom teknik, design och IT är det absolut bästa alternativet enligt mig och väl värt ett besök!

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension! Vi håller med :)
Elev
18 jan 2020

go skola

+Bra lärare, bra elever, go atmosfär, Nasir, flera bra klubbar

Svar från NTI Gymnasiet Johanneberg

Tack för din recension!
Visar 30 av totalt 33 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen