Omdömen

2.6
Baserat på 19 omdömen och 152 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
10 maj 2022

Går hellre Nobel

Skolan är helt värdelös, har försökt bytt skola men dom håller mig kvar med mutor och liknande. Dom skriver egna reviews på internet.

//Lärare
Elev
22 dec 2021

Design

Bra skola med svettiga elever

Skolan är väl helt okej, men skulle nog inte gå kvar om inte lärarna var så trevliga och bra som de är. Aldrig haft så bra lärare som jag haft här, mer som vänner än lärare utanför klassrummet vilket gör det mycket roligare när man faktiskt har lektioner.

Men det mest negativa är nog svett lukten som följer alla teknikare
Elev
22 dec 2021

Hela skolan

Helt okej

Denna skolan är fantastisk om du är data och teknik intresserad. Det finns många för och nackdelar… mest nackdelar. Skolan är ganska kass, detta inkluderar Mat, omgivning och skolans sätt att styra saker. Det största positiva är lärarutbudet, dessa lärare kan va några av de bästa lärarna jag någonsin kommer att ha i min skolgång, detta är en av de stora anledningarna att jag går kvar på denna skolan. Som synd va så brukar biträdande rektor vara ganska hård på vissa krav som egentligen inte spelar någon roll, och vill också att lärarna ska bete sig på ett mycket tråkigare sätt, den bästa grejen med denna skola är just att lärarna är mer som en vän som man kan prata med på rasterna än en arg fångvektare som man undviker om dagarna, detta vill dock bi-rektor att skolan ska styras och det kommer också vara skolan nergång.🙂🙂🙂
Elev
7 dec 2021

Teknik

BÖRJA INTE

Riktigt dålig skola överväg inte ens att börja!

För det första stinker det i korridorerna riktig svett lukt ingen vet hur man duschar och har övervägt att gå hem på grund av huvudvärk som kommer utav lukten

För det andra har vi lärare som inte ens kan prata så att man hör när de ropar upp ens namn när de tar närvaro

För det tredje delar du matsal med 1000+ elever och ibland behöver folk äta i lokalerna i skolan vilket inte hjälper med stanken i skolan, maten är bra i övrigt men skulle fortfarande inte rekommendera efter som de förlitar sig på ett trasigt matschema

Lärarna svarar inte när man mailar dem om omprov och du får veta när du ska ha omprov inom ett område som togs upp för ett halvår sedan 2 dagar innan du ska ha det

När man håller på att kugga en kurs får man näst intill ingen hjälp alls och kan till och med bli rekommenderad att söka hjälp ifrån andra skolor

inga rastaktiviteter heller du kan bygga saker i ett litet rum med nästan ofungerande verktyg men mer än så finns det inte att göra förutom kortspel och schack vilket inte räcker till alla elever som går på skolan

Att börja här är det sämsta val jag gjort i mitt liv
Elev
28 nov 2021

Teknik

Elev i teknik

man borde se över lärarnas kompetens, vissa är jätte bra på sitt Ämne och usla på att lära ut. Och andra lärare är ass grymma. det är väldigt splittrat och det måste fixas. sen så måste vissa kurser få mer tid och andra kanske man borde dra ner på
Elev
23 sep 2021

det är dåligt

SKolan är en bluff som lovar en bra utbildning men egentligen så ger dem dig dåliga prov som inte ger möjlighet för jämt betyg för de som är sämre på ämnena. De flesta lärare är otrevliga och i sig efter hur de behandlar elever olika!
De har torra och varma lokaler med ostädade korridorer och toaletter. Lärarna ger ut uppgifter sedan bedömmer dem halvdant med väldigt lite feedback. Nti är bara en stor clickbait
Elev
16 sep 2021

Teknik

Eleverna är problemet, inte skolan

Både utbildningen och lärarna är perfekta men eleverna förstör hela skolan. Luktar svett som standard, gör det inte det så luktar det cigaretter. Varje gång man går ner för korridorerna och lyssnar på vad folk säger så tappar man hjärnceller.
Elev
16 sep 2021

Teknik

Otrevlig skola

Trevliga lärare men skolmiljön är hemsk. Luktar svett på hela skolan och ibland så måste man fråga sig ifall det var värt att inte plugga i grundskolan så man hamnade här istället för SÄG.

Om du gillar teknik och inte vet hur man duschar så är denna skolan perfekt för dig.

Skoladministrationen är ett skämt där dom bara fokuserar på positiv publicitet och inte på eleverna.
Elev
28 jan 2021

Ärlig recension

Skolan har både bra och dåliga saker, men tyvärr så har just NTI Karlstad mer dåliga än bra egenskaper.

Om man börjar med dem bra sakerna så är lärarna trevliga och snälla. Och det är väll det ända som e riktigt bra med skolan.

Om man ser på de dåliga sakerna så finns det en hel del. Vi börjar med skolmiljön. Auran på skolan är väldigt speciell, olika lukter är svårt att undgå. Lukter som svett är en väldigt vanlig doft som är ganska jobbigt om man ska va i en skola och försöka ha det trevligt i en hel dag. Skolmiljön blir inte bättre med att det är konstant trångt och folk över allt. Det finns inget att göra och de få sakerna som faktiskt är roligt att göra på skolan är upptagna 95% av tiden. Man längtar bara hem så fort man har tagit första steget in i skollokalerna.

Skolans prioriteringar är lite speciella med, att köpa robotar och annat massa elektronik som är ganska värdelös görs ofta på skolan. De struntar liksom i att laga ventilationen har varit i sönder hur länge som helst. Jag skulle hellre vilja ha en ventilation som är bra så att svett lukten kanske försvinner lite ifrån lokalerna. Datorerna är extremt dåliga med, de klarar inte de programmen vi håller på med och kraschar regelbundet vid användning.

Skolledningen är inte den bästa i Sverige om du frågar mig. Det känns som en person i skolledningen tror att han/hon är ansiktet utåt i skolan detta märks i de flesta sammanhang. Det känns mer som att det är han/hon`s skola än en NTI skola. Det känns även som att vissa i ledningen favoriserar de tjejer som går på skolan. Jag tycker också att det går för lite tjejer på skolan. Men man skall fortfarande inte favorisera olika kön och ge mer fördelar åt någon i samband med personens kön. Att ge olika fördelar åt ett kön känns inte så feministiskt enligt mig.
Elev
28 jan 2021

Ärlig recension om NTI Gymnasiet.

Väldigt överdrivna reklamer och väldigt lite fokus på vad som faktiskt behöver ändras på. Det är väldigt få gånger som något man faktiskt tar upp blir till verklighet. Under mina 3 år som jag har gått där har jag aldrig känt mig lycklig att jag valde just NTI Gymnasiet men jag stannade eftersom det var inom mitt intresse och att lärarna sköter sina jobb väldigt bra.

Skolan själv är en usel miljö med konstant svettdoft och höga ljud, även fast det inte är särskilt mycket folk. I mitten av skolan finns det så kallat "Maker Space" vilket man ska gå för att använda sina kreativa egenskaper på 3D-Skrivare, VR och pysselbord med mycket redskap. Detta rum används endast till att göra ljud över hela skolan med ett piano under lektionstid och för ett kompisgäng att kunna sitta på.

Jag vet personligen inte någon som skulle rekommendera denna skola till någon förutom tjejer eftersom de blir behandlad väldigt mycket bättre än alla andra.

Om du letar efter en skola där du kan gå dit dagligen i 8 timmar för endast en bra utbildning så är detta något som duger. Förvänta dig dock ingen trevlig miljö med bra ledning.
Elev
20 jan 2021

Mycket nöjd elev

Jag är extremt nöjd med min skola. Lärarna är fantastiska och skolmiljön med. Skolan utvecklas hela tiden med nya prylar som används i utbildningen så som 3D skrivare och VR headset. Det är en rolig skola som inte liknar någon annan i Karlstad.
Jag rekommenderar skolan till alla som har ett intresse för teknik, design och programmering.
Elev
15 jan 2021

Ett ärligt omdöme om NTI-gymnasiet Karlstad

Hej! Detta är ett ärligt omdöme utav mig samt likvärdiga åsikter som mitt umgänge på NTI-Gymnasiet i Karlstad efter tre års tid.

Många lärare är trevliga men inte så kunniga i sina ämnen tyvärr, väldigt intressant administratör grupp på skolan som inte är så särskiljt trevliga

Dem satsar inte på något utav det man ska lära sig eftersom lärarna inte kan det mesta inom el och teknik som man ska lär sig.

Oförberedda prov, läxor, och en konstigt betygs bedömande samt regler med Frånvaro är något man får tåla om man ska gå här.

Dåligt koncept med maten där du delar en mindre matsal med 1000+ elever

Det är mycket frihet vilket är skönt till viss del, dock är det lite väl mycket så man inte får något gjort. Även väldigt högljutt och man hör allt eftersom det är en sådan liten lokal.

Vill du gå på gymnasium för att Lära dig mycket och ha kul med vänner samt gå på fester så är detta inte ett gymnasium för dig.

Skulle inte rekommendera NTI Karlstad men skulle du verkligen överväga att gå här så skulle jag rekommendera att gå några prova-på-dagar för att se vad du ger dig in på.
Hade jag själv vetat det hade visst nu efter tre år här så hade jag övervägt att verkligen söka in hit.

Mvh H!
Elev
17 mar 2020

NTI gymnasiet

Lärarna på skolan e jättebra de lyssnar pp eleverna o de är bra på att undervisa de ja tycker är dåligt är maten....sen så att ibland kan de va stökigt i klassrummet men överlag så e skolan jätte chill de är i princip ingen mobbning och de är en skolan man kan känna sig trygg på o ja rekommenderar skolan definitvt om man är trött på stora skolor där man inte vågar va sig själv eller man vill bara slippa stora klasser så ja de är en bra skola men de finns ju nackdelar med den också...
Elev
14 feb 2020

Bra skola

Skolan gör reklam om att de är ledande inom tech och IT.Det stämmer tycker jag efter att ha gått i snart ett år här.
Elev
7 feb 2020

Inte bra

Man har aldrig studiedagar. Det är väldigt dåliga datorer man bygger med i el programmet
Elev
8 jan 2020

Dålig

Skolmaten är skit. Möblerna är inte bekväma. Går inte få extra hjälp i dom ämnen som behövs i
Föredetta elev
8 jan 2020

Inte bra

Dom satsar inte på maten. Dåliga möbler
Elev
27 dec 2019

Skolan är dålig tycker jag

Lärarna är otrevliga och man får veta att man ska ha prov 1 dag innan
Elev
8 sep 2019

Bästa valet

Du har mycket frihet och alla lärare är trevliga. Scheman är väl tänkta. Skolan är liten men aktivitets rummen är alltid roliga, leka med VR, 3D printers, samt ett spelrum som man också får ta med sina egna consoller och spela med.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen