Omdömen

3.4
Baserat på 8 omdömen och 60 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
22 aug 2023

Börja inte i nti gymnasiet

Skit dålig skola och börja inte här. Jag är nu 23 år och vi fick inget jobb pga nti.
Elev
29 aug 2020

Några dåliga lärare.

Har haft väldigt dåliga upplevelser med några av skolans lärare t.ex ljugit och blivit ignorerade och orättvist behandlad.
Elev
16 jun 2020

NTI gymnasiet

Sjukt skola utan flipp asså! Lärarna är så fkn sjuka där asså dem lägger allt fokus på dig och gör det bästa!
Elev
24 maj 2020

NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet lägger stort fokus på bra lärare och en ännu bättre utbildning. Skolan är definitivt ledande inom teknik/it och E-Sport i Malmö om man jämför med snarlika gymnasium. Med cirka 240 elever så passar man snabbt in och får alltid hjälp av lärare om det behövs, är man efter i något ämne finns det alltid studietid man kan ta hjälp av efter skolan. Att inte få godkända betyg på NTI vore en utmaning i sig själv.
Elev
18 maj 2020

Bästa skolan

Bra skola, lärarna är väldigt dedikerade till vad de jobbar med! Skolan satsar verkligen allt de har för att se till att alla lyckas att gå ut, trevligt umgänge med andra elever och lärare är trevliga och hjälpsamma.
Elev
4 okt 2019

Sämsta skolan

Väldigt dålig skola och läraren.
Elev
7 maj 2019

Bästa du kan hitta.

• Skolan: Denna skolan har nog varit ett av de bästa skolorna jag gått på. Jag har 1 månad kvar av skolan och det känns faktiskt jobbigt. Jag trivs väldigt bra och har alltid gjort det, sen dag ett.

• Lärare: Skolan har välutbildade lärare som vet vad de gör och vad de har att säga. De tar hand om alla elever på skolan och är väldigt uppmärksamma på vad som händer så att allt går bra och att inga konflikter uppstår.

• Eleverna: Eleverna är väldigt skötsamma, kan vara stökiga till viss del men annars så sköter de sin del som elever på NTI Gymnasiet i malmö.

• Miljön: Skolan ligger väldigt bra till i Malmö stad vilket gör den väldigt lättåtkomlig för all personal så som elever. Det är en väldigt fin miljö runt skolan där det sällan händer saker så man kan vara lugn hela tiden och man behöver inte känna sig otrygg.

• Skolmaten: Skolan har ett stort utbud på mat vilket betyder att gillar du inte första maten så kan man alltid gå till den andra, det är nästan alltid olika maträtter och tillagas oftast väl. Det är gott utbud på drickor så man förblir aldrig törstig.

• Sammanfattning: Skolan är väldigt bra på alla möjliga sätt som t.ex lärare,elever,skolmiljö etc. Man kommer garanterat trivas här och man lär inte ångra sig om man väl börjat här en gång.
Elev
7 maj 2019

Bästa skolan du kan gå på!

Denna skola är underbar, lärarna är underbara, de lär ut så tydligt som möjligt så det går lätt och hänga med på lektioner. De tar med ett par utvalda elever till Dreamhack under vintern, samt i slutet av varje termin om man gör bra ifrån sig får min diplom och bio biljett vilket är sjukt coolt, vi har möjlighet att ha engelska 7 vilket kan leda till cambridge examen som skolan betalar av halva priset på!! Så många möjligheter man har här. Riktigt bra skola med en bra framtid för alla elever.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen