Omdömen

2.3
Baserat på 14 omdömen och 116 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 okt 2023

teknik

rutten skola, ingen luftkonditionering, inga städerskor, vi äter maten i klassrummen, smutsig skola
Elev
22 aug 2023

Teknik

En av de största nedgraderingarna någonsin

Förut var det en bra skola, men nu är det en ny rektor som har sabbat allt. En "matsal" som egentligen bara är en korridor där de lagt lite mat och låter oss äta i klassrum, som till och med inte ens har nog med mat för alla elever. När det är varmt så behöver man leva med en brist på luft och med lukt av svett i korridorer och klassrum då rektorn vägrar sätt på ACn för att ta ner på elkostnader. Man får inte ens ha vatten med sig i klassrummen, och schemat är även löjligt fullpackat och obalanserat. Det går absolut inte att rekommendera längre, vilket är synd då skolan brukade vara toppen.
Annat
22 aug 2023

börja inte

dålig mat, ny rektor. Folk får bara hård ris till mat ibland. För lite mat för eleverna. Dåliga lärare
Elev
24 mar 2023

Kass skola

Dålig skola, påriktigt om ni har meriten att gå någon annanstans så borde ni inte gå här. Erat välmående och eran mage kommer tacka er. Ingen matsal, inga event, kassa lokaler. Deprimerande miljö och 0 brudar. 🙄
Elev
4 dec 2022

Teknikvetenskap

Skitskola

Skolan stinker och man får gå på en svältdiet med de matkortspengarna man får
Elev
5 sep 2022

Deprimerande

Okunniga lärare och tråkig omgivning.

Planerar du att gå i en skola där ingen har social kompetens? Planerar du att leva resten utav ditt liv i ensamhet hemma hos dina föräldrar? Planerar du att aldrig någonsin umgås med dina klasskamrater utanför skoltid? Då är NTI Gymnasiet i Nacka perfekt för dig!

Vill du starta dagen med doften av en McDonalds-hamburgare som legat i ett skåp aldeles för länge är denna skola ännu bättre!

Du kommer iallafall inte behöva oroa dig om du har en fläck på dina kläder för ingen, jag menar ingen, kommer någonsin titta på dig eller åt ditt håll! Du behöver dessutom inte oroa dig om att borsta tänderna eftersom ingen ändå kommer prata med dig! Den enda formen av kommunikation mellan elever är när du kommer se deras namn i zoom-rummet! Dessa namn kommer vara något i stil med "xxAnonymous420" så det kommer inte finnas någon mänsklig koppling till dessa namn!

Jag skulle rekommendera skolan att införa individuella bås där eleverna kan sitta ensamma och titta in i sina datorskärmar samt förtäckning av samtliga fönster. Installera toaletter i båsen så slipper eleverna röra på sig medans ni ändå håller på.
Elev
5 apr 2022

Lökskola

De flesta lärare är okej men några är helt borta. Lokalerna stinker donken och snabbnudlar och i de flesta klassrummen möts man av en svettlukt. Finns ingen bra luftkonditionering så det är fett kvavt inne i skolan. Matkortet är skräp eftersom man har ett så litet utbud av mat under 60 spänn. Första veckan var det ok med matkort men att äta samma sak hela tiden är sjukt tråkigt. Nti:s skolor lever verkligen upp till sitt illa rykte så börja inte här eller på någon annan Nti

Skäms av att gå på NTI
Oliver Marcusson
Elev
12 feb 2022

Teknikvetenskap

Jättebra skola!

Jag vet inte vad de andra clownerna snackar om i deras omdömen, men mycket av det som de säger stämmer inte, inte längre iallafall.

Jag har bara gått på NTI Nacka under en och en halv termin, men upplevelsen jag har fått överskred mina förväntningar! Jag har inte haft alla lärare, men de lärare jag har haft är bra på att undervisa, väldigt trevliga och alla erbjuder den hjälpen man kan behöva om man hamnar efter. Det är en teknikskola ändå, det är inte den lättaste linjen man kan välja direkt. Rektor Dan är också väldigt trevlig och han gör det han kan för att förbättra skolan.

Här på NTI Nacka har vi ingen skolmatsal, men vi har ett matkort som vi kan använda på många olika ställen. Det är inte svårt att äta nyttigt (eller onyttigt) om man vill det eftersom att det finns ställen som Hemköp med deras salladsbar, Subway och Matöppet Nacka Strand, där det finns bland annat wraps och färdigjorda sallader. Jag är personligen väldigt nöjd med matkortet och jag saknar inte en skolmatsal.

Själva skolan är inte superstor. Vi har två våningar i en större byggnad, men eftersom att den är liten så är det inte svårt att hitta till lektionssalarna. Själva klassrummen är några av de fräschaste jag har varit i och vi har också några pärlor som klassrum 808 (också kallat "utsikten") där man får en fin utsikt över Nacka Strands hamn.

Skolan levererar också när det kommer till datorerna. Jag och min årskull fick varsin kraftfull HP laptop när vi började, och de passar väldigt bra till all form av skolarbete som man kan behöva göra när man går teknik. De fungerar också jättebra till andra saker om man till exempel inte har en egen dator på fritiden :). En sak som jag uppskattar mycket med våra datorer är att vi får med nästan hela Adobe Creative Cloud, vilket är väldigt trevligt för oss kreativa elever.

Det finns också ett speciellt ställe på skolan som jag tror att många kommer att finna av intresse, och det är skolans "makerspace". Det är ett rum fyllt med 3d-skrivare, vr-headset och mikrodatorer som arduinos och Raspberry pis. Det är ett perfekt ställe för att utforska sin kreativitet samt att ha kul med vänner, och vi får inte glömma hur bra av en resurs det är för vissa skolprojekt som till exempel kräver fysiska objekt utskrivna eller specialiserade mikrodatorer.

Som flera andra recensioner har sagt så är det väldigt många fler killar på skolan än tjejer, och det är någonting man måste ha i tanke. Det är inte en så stor grej enligt mig, men för vissa så är det en deal breaker, och det är okej.

Överlag så är NTI gymnasiet Nacka den bästa skolan jag har gått på och jag skulle starkt rekommendera den till alla teknik och datorintresserade elever därute!

/Elev i Tetek-21 på NTI Nacka
Elev
9 dec 2021

Informations- & Medieteknik

dåligt

det är inte bra här

snuskiga elever

luktar illa

vissa lärare är dåliga

rektorn är snåll och inte villig att spendera pengar för att få en bättre arbets atmosfär för sina elever


resursdags systemet är dåligt för dom förväntar sig att en elev ska kunna göra högst 4 omprov på en dag

skolan lyssnar inte på elevrådet tillräkligt mycket

resturangerna som dom har satt på matkortet är bara onyttig mat
ifall du vill äta nyttigt måste du betala extra¨
bra saker med skolan

dom flesta lärarna är bra

liten skola vilket gör att man kan få en annan relation med lärarna och rektorn

matkort är najs ifall man vill bli tjock

makerspace är najs

808 är najs för det har bra utsikt över fula Lidingö
Elev
28 nov 2021

Informations- & Medieteknik

Illaluktande

Skolan luktar illa eftersom alla sitter och äter billys pan pizza och mcdonalds. Skolan har inte heller någon bra luftkonditionering och så är 90% av alla klasser helt tysta
Elev
25 aug 2021

Teknikvetenskap

Medelmåttig skola

Det är verkligen ingen toppen skola, jag har gått här i två år, lärarna är verkligen medelmåttiga och så är det faktiskt väldigt lätt att få bra betyg. Det är verkligen så om man är snäll mot lärarna så är lärarna generösa med betygen tillbaka, sen så är det 97% grabbar 3% tjejer i skolan så könsfördelningen är verkligen inte bra
Elev
2 jun 2021

Bra, typ

Den är bra och sånt.
Elev
26 jan 2021

Rekommenderas inte

Riktigt dålig skola, lärare som är keffa.
Elev
8 jul 2020

Bra skola

Det är väldigt bra lärare och väldigt mycket bättre än grundskolan och man märker hur lärarna bryr sig verkligen för att man själv ska nå så höga betyg som möjligt

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen