Omdömen

2.8
Baserat på 14 omdömen och 107 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 jun 2023

Rekommenderar inte om du inte vill tappa det helt

Skolan går knappast med på att köpa något för eleverna. Nya lokalen är väldigt liten, det finns inga lugna ställen att vara på. Även om skolan är liten så försöker personalen att få så många elever som möjligt att börja gå på skolan pga dålig ekonomi. Lärare i de viktigaste ämnena lär inte på ett sätt som hjälper eleverna att lyckas med kurserna. Maten är dålig. Det finns inga aktiviteter för eleverna. Dålig student pga dålig planering och strikta regler.
Elev
10 jan 2023

Skolmaten är inte bra

Skolan i sig är jättebra och alla är trevliga, men maten är inte värt en krona. Den smakar inte bra och har samma konsistens i varje maträtt samt att den antingen är gryta (mer soppa) eller fisk. Grytorna har bara två variationer av färg, brunt och beiget.
Elev
24 aug 2022

Misslyckad skola

Den här skolan är expert på att vilja se bra ut utåt men att missköta allt inifrån. Rektorer börjar och slutar kort därefter, lärare slänger ur sig olämpliga kommentarer om elevers hälsa mm. Behöver du hjälp med dina studier och uppföljning så är du körd för här tipsas du bara om att anlita extern hjälp. Det finns vissa lärare som genuint bryr sig och bemöter dig bra så hamnar du med någon av dessa som lärare eller mentor så är du lyckligt lottad. Allt annat är ett otroligt misslyckande. Skolan gillar även att berömma sig själva för sina nya lokaler som de kallar toppmoderna. I praktiken innebär det här trånga korridorer, trånga trappgångar och inget eget kök. Inredningen är grå, sittplatser som tex soffgrupper har definitivt inte tagits i åtanke osv vilket är otroligt synd då schemat man har på den här skolan ger dig diverse håltimmar som ibland blir i praktiken 4 timmar långa. Men däremot har pengar lagts på touchskärmar utanför varenda sal för att kunna boka rummen. De åren jag spenderat på den här skolan har specifikt matematikundervisningen varit under all kritik vilket även har speglats i resultaten på kursproven för diverse klasser. Har du ett alternativ till den här skolan så råder jag dig att välja det för den här skolan är under all kritik.
Föredetta elev
3 jun 2022

Teknik

Dåligt

Samma dåliga mat varje. Lärare får slutar mitt i terminen och lämnar inget spår av betyg kvar.
Du får vänta med att börja dina lektioner minst 15 minuter försent.
Föredetta elev
3 jun 2022

Inte bra

Lärare är ofta sena
Dålig skolmat
Många outbildade lärare som inte kan någonting
Elev
31 maj 2022

Bara dåligt

Dålig mat, dåliga lärare, roligaste på dagen är att åka hem. Speciella individer kan roa upp dagen ibland.
Elev
31 maj 2022

Inte bra

Dåliga lärare, dåliga mat, helt ärligt bara deprimerande
Elev
22 mar 2022

El och energi, Dator och kommunikationsteknik

Onöjd elev

NTI skolan I Skövde är en skola du absolut inte ska gå ifall du är en relativt normal människa.
Reklamen som så mycket sprids runt på tex Instagram och Snapchat är inte ens i närheten av verklighet. Det kanske stämmer på en NTI skola i Stockholm men inte i Skövde.
Skolans avsikt går mer ut på att gå med vinst än att lära eleverna någonting.

Outbildade lärare som inte kan det dem lär ut och ger oväntade prov utöver kursplanen.

Personlig utveckling eller någon utveckling överhuvudtaget kommer du inte att uppnå här. Ifall du någon gång skulle behöva hjälp så får du helt enkelt googla för lärarna kommer inte ge några vettiga svar.
Skolmaten ska vi inte ens nämna.
Elev
2 feb 2022

NICE Joe Biden

NICE Very nice IB is difficult
Elev
10 sep 2021

Riktigt bra (IB Student)

De har bytt många lärare på det senaste, men IB lärarna 2021 var riktigt bra. Kul med mindre skola då man får bättre relation till lärarna och får bättre hjälp.
Elev
29 dec 2020

Några lärorika år.

Gick på IB. Generellt sätt bra, hade typ bara bra lärare.
Elev
28 dec 2020

Rekommenderar starkt.

Otroligt nöjd med NTI-Gymnasiet i Skövde. Trevlig miljö och det finns möjlighet att verkligen kunna fokusera på sina studier. Lärarna är verkligen fantastiska! Utöver att de är bra på sitt jobb och gör det kul och intressant att lära så är de vänskapliga och inkluderar alla. Detta bidrar till en trygghet på skolan. Att skolan dessutom är liten gör att man får en plats och känner sig viktig. Jag trivs jättebra.
Föredetta elev
20 nov 2019

Bra skola

En härlig skola med lärare som intresserar sig för sina elever
Elev
17 nov 2019

Bra skola.

Lärarna är så bra, de är väldigt passionerad över sitt ämne. Bra stämning i klassen men också relationer mellan klasser är bra. Väldigt olika personer från olika ställen runt om världen. Men kanske lite deprimerande inredning. Ganska basic om man gemför med stämnong man har.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen