Omdömen

2.6
Baserat på 8 omdömen och 65 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
29 aug 2023

Teknikprogrammet

Varning för NTI Sollentuna

Stökig skola, med lärare och mentorer som blev utbrända pga kaoset som rådde, vilket mentorn berättade för oss vårdnadshavare. Sonen kämpade i 8 månader men blev utbränd och sjukskriven pga stöket. Inget elevhälsoteam att tala om och vi har tyvärr inget bra att säga om skolan, förutom att SYV som hjälpte honom byta skola var trevlig och professionell.
Föredetta elev
9 sep 2022

Teknik

ABSOLUT INTE

Absolut förfärligt!

Skolan är den renaste formen av "clickbait" där de aktivt lurar in elever särskilt kvinnor intill gymnasiet genom särbehandling/sexism.

Lärarna är dessutom partiska och har dessutom aktivt erkänt de i individuella möten.

Svar från NTI Gymnasiet Sollentuna

Hej avsändare "föredetta elev"
Det är väldigt tråkigt att du inte känner att vår skola var rätt för dig. VI har många nöjda elever tack och lov och har under det gångna året faktiskt ökat i nöjdhet på alla stora områden. Beträffande just undervisningen så har den det gånga året varit föremål för stora satsningar och också fått stort genomslag av nöjda elever. Våra elever trivs och den enskilt största ökningen på årets elevenkät skedde kring trivseln. 88% av skolans elever trivs hos oss och vi fortsätter varje dag att säkerställa att alla elever får bästa möjliga undervisning sett till de enskilda behov som varje elev har.

Vi har en professionell lärargrupp som hela tiden aktivt arbetar som ett kollegium kring frågor som "betyg och bedömning", dvs ett kollegialt arbete för att säkerställa högsta möjliga kvalitet i den uppgift som råder kring betygssättningen. Självklart gör ingen skillnad på elever avseende kön eller andra preferenser.

Min önskan och den delar jag nog med många rektorer på ett teknikgymnasium, är att vi får fler sökande tjejer på vår skola. Teknikutbildningen är en otroligt bra utbildning och jag välkomnar verkligen fler tjejer att söka våra fina utbildningar som vi har på NTI Gymnasiet Sollentuna.
Men det sätt du beskriver vår verksamhet är fjärran från den verksamhet vi bedriver. Vi jobbar inte så.

Vänliga hälsningar:
Erik Thonfors
Rektor NTI Gymnasiet Sollentuna
Elev
18 maj 2021

Teknik

my biggest mistake

Honestly, I need to give them one star otherwise they won't let me post this. But about the school, it's not even near to good, they have poorly made food and schedule very bad management but they have some good teachers, the school over promise and under delivery all the time, overall I would not recommend this if you care about your future.
Elev
15 dec 2020

Bra gymnasium

Toppen gymnasium!

Engagerade lärare.

Skön och härlig stämning i korridorerna bland elever och lärare.
Elev
10 dec 2020

Helt okej

En helt okej skola med engagerad lärare
Elev
6 dec 2020

Bra skola

Bra gymnasium! Det känns bra att det ligger så centralt, då det ligger nära Sollentuna station. Bra engagerade lärare. Men dock behöver lärarna ta till hårdhandskarna när det gäller stämningen i några klasser. (:
Elev
3 jun 2020

Helt okej Gymnasium

En helt okej Gymnasium. Inte för stor inte för liten. Lärarna är helt okej man får information om så mycket man vill veta om NTI Sollentuna. Man kan gå dit för att kolla igenom och man kan snacka med Rektorerna för mer info om skolan i generellt.
De som studerar där har en jätte skön stämning.
Elev
1 jun 2019

Rekommenderar ej denna skola

Skolan är absolut inte bra. Ostrukturerad och oseriös skola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen