Omdömen

4.0
Baserat på 65 omdömen och 353 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
18 nov 2022

Teknik

Bra skola

Bra skola om man är intresserad av teknik. De flesta lärarna är bra på att förklara och engagerade i att det ska gå så bra som möjligt för eleverna. Skolan ligger i fina lokaler och det är en trevlig stämning på skolan. Ett minus är att matsalen inte ligger i samma byggnad som skolan.
Elev
28 sep 2022

Teknik

Trevlig skola med bra lärare

Skolan är en väldigt trevlig plats med många trevliga lärare som har stor kunskap om sina ämnen.
Elev
6 jan 2022

Sam

Det kunde vart värre

När det flyttade till de nya lokalerna så blev det inte samma mysiga stämning som fanns i de gamla lokalerna på Rapsgatan. Klassen är okej. Många jätte trevliga lärare och inriktnings programmen i media är väldigt roliga om man är intresserad i ämnet.
Däremot fanns det perioder då jag verkligen velat byta skola under pandemi distansen och då jag inte känt att jag har någon nära vän. Jag tror min årskurs speciellt har haft det udda, men nya årskurser verkar ha det bättre och umgås mer med varandra. Lite fler event har startats på skolan, vilket är mysigt.
Min största kritik är att det i vissa fall har känts som att mentor och rektor inte lyssnar på kritik eller kan bidra med någon hjälp när man vänder sig till dem.
Elev
5 okt 2021

IT (El och energi med inriktning dator och kommunikation)

Bra skola.

Det är en bra skola med bra nyrenoverade lokaler. Nästan alla lärare är bra de flesta brinner för sina ämnen och är väldigt duktiga. I klassen är de flesta trevliga har ännu inte lärt känna så många än men de jag lärt känna är väldigt trevlig. Det enda jag inte gillar med skolan är att snus verkar vara tillåtet. Många lärare snusar under lektionstid (de är inte diskreta). Många i klassen snusar också. Maten är okej, det går upp och ner lite från dag till dag. Det som är lite drygt är att matsalen ligger en bit från skolan så det är ungefär 5 minuterspromenad. Väldigt schysst utrustning så som 3d skrivare och laserskärare med i princip fri tillgång. Väldigt bra skoldatorer.
Föredetta elev
31 dec 2020

NTI uppsala

Väldigt bra och seriös skola, skulle gärna beskriva skolan som ett andra hem
Elev
23 dec 2020

Myspys

Den är jätte bra! Det jag gillar mest är att den inte är så stor och då kan man ha bra kontakt med alla lärarna och att lärarna som vi har ser alltid till att allt går bra och många av dem är alltid tillgängliga från tidigt morgon till sent eftermiddag och några även på kvällar och helger.
Även om det har varit lite jobbig pga corona den sista tiden så försöker lärarna alltid göra sitt bästa så att eleverna ska kunna hänga med och må bra.
Elev
15 dec 2020

Bra gymnasium!

Otroligt bra! Rekommenderar skolan! Bra lärare, bra mat, bra med allt!
Elev
15 dec 2020

Ingen

Ingen lärare hjälper än och det finns vissa som är rasister
Föredetta elev
25 jun 2020

Lärarna

Lärarna hinner inte med att hjälpa en då de e för många elever och för få lärare
Elev
21 nov 2019

Bästa gymnasieskolan i Uppsala

Bra stämmning, trevliga och bra lärare
Elev
27 aug 2019

Mycket bra

Man får bra hjälp, bra lärare, lugn klass
Elev
29 maj 2019

Den bästa skolan jag har got på

Jag har haft 3 väldigt bra år på den här skolan och jag skulle inte vilja byta mitt skol val för något annat om jag kunde.
Skolan har hjälpt mig med bli bättre på de jag kanske inte kunde så bra förut och förbättrat de jag redan kunde för tre år sen. Jag har utvecklats kunnat utväxlats som person, och altid kännt mig säker att kunna komma till lärarna om jag behöft. Vilket värkligen har hjälp under vissa tider då de varit lite jobbigare. De kan självklart bli förbättringar när de kommer till schema.
Elev
29 maj 2019

AMAZING SKOLA

Skolan är underbar, många lärare här kan göra lektionerna till något mer än tråkigt. Man får även all den hjälp man behöver. Vare sig det är inom skolan eller inte. Tillexempel det kan handla om pcykisk hälsa då har vi en jätte bra kurator. Om man behöver extra hjälp i skolan förutom lärarna i det ämnet så är det en speciell lärare Sara som är mer än underbar, hon löser alla problem på ett kick och även hon kan hjälpa en med saker utom skolan också. Det ända dåliga jag kan komma på är att man inte alltid kan gå till skolsköterskan om man behöver något då hon inte alltid är här.

Okej jag önskar man kunde gå här förevigt men tyvär måste man tydligen ta studenten... Hahaha
Elev
29 maj 2019

Mysig Skola

Underbara lärare som älskar sina jobb. De anpassar sig för att hjälpa dig med dina behov. Det finns roliga saker att göra på raster och ställen att vila. Mysiga uppehållrum och många tillfällen att utöva sina hobbies.
Ísold Erla Gunnarsdóttir
Elev
29 maj 2019

Bästa. Skolan. Nånsin.

Den här skolan är nog den bästa jag har gått på. Alla lärare är trevliga och bra på det dom gör och tvekar inte när man behöver hjälp. Inte bara hjälp med plugget men har man det jobbigt hemma så finns dom för en. Det bästa med skolan är lärarna, stämningen och anti mobbningen. Man känner sig säker och alla behandlar alla som man vill bli behandlad. Kiosken är bäst också men om jag skulle behöva ändra nåt i denna skola som skulle kunna ändras då är det nog att pepsi max borde finnas i kiosken. Annars rekommenderar jag denna skola till alla. Denna skola är också väldigt välkomnande till alla kulturer. Denna skola är bäst.
Elev
29 maj 2019

Skolan är mycket bra! ITG forever...

Jag tycker att skolan har en allmänt god inställning till mycket av vad en skola bör innehålla, det är en it-skola, så idrott prioriteras tyvärr inte, vilket är synd för mig som tyckte om att man utnyttjade tillgången av Gym i stan under vintern då det är svårt att vara ute. Skolmaten har alltid varit medioker men Gülajs kiosk har alltid räddad dagen om skolmaten varit alltför dålig, ibland har det även hänt att skolmaten inte räckt till alla klasser, vilket är rätt dåligt.
Lärarna är det inga fel på däremot, alla har en god inställning mot eleverna, förutsatt att man har god inställning mot dem.
Sedan så har internet varit ett problem alltför ofta, det har krånglat mycket och ofta, vilket är märkligt för en IT-skola...
Utöver det så är skolan mycket trevlig med härlig gemenskap mellan elever, kanske inte estet och teknik, men det är mer på skoj :P.
Elev
29 maj 2019

En skola full av många möjligheter för alla!

Vänlig arbetsmiljö, underbara lärare med nyanserade undervisning inom sitt område.
Under dessa 3 terminer har varit en upplevelse som i sin tur hjälpte mig att lära nya saker varje dag utan svåra andetag.
Thomas Wilund
Elev
29 maj 2019

Väldigt bra skola! mycket nöjd!

Jag har upplevt att skolgången varit väldigt bra och lärorik, lärarna har alltid hjälpt en när man behövt det och det går att prata med alla lärare på ett tryggt och behagligt vis. det ända jag upplevt som kan räknas som minus har varit vissa elever som klottrat eller stört den otroliga arbetsron men det är inte skolans fel då sådana elever finns vart man än går. kortfattat så är jag extremt nöjd med min skolgång, det jag lärt mig och lärarna på skolan.
Elev
29 maj 2019

Bästa skolan jag gått på

Skolan är en väldigt mysig plats med god studiero och där du definitivt får goda vänner för livet! Utbildningen är bra, det finns flera duktiga lärare som hjälper till men jag tycker också att utbildningen kan förbättras. Mer feedback istället för att visa betyg som resultat så vore det toppen. Det borde vara principen. Överlag en bra skola som jag starkt rekommenderar för alla.
Elev
29 maj 2019

Skolan som fick mig att jobba!

Skolan är extremt bra med lärare som får en att vilja jobba på lektionerna. Skolan har också en extremt bra special pedagog för såna som behöver det. Det negativa jag kan komma på är att det finns för lite ställen att hänga på med kompisar på långa raster då det är i stort sett upptaget överallt.
Elev
29 maj 2019

Skolans upplevelse är som en dans på rosor

Saker som är vanligtvis jobbiga eller svåra blir otroligt mycket enklare med hjälpen NTIG ger, hjälpen jag har fått har öppnat så många dörrar för min framtid. Kan inte vara tacksam nog.
Elev
29 maj 2019

Helt okej skola

Det är bra gemenskap och man får bra stöd ifrån lärare
Elev
29 maj 2019

Skolan är perfekt för mig som musikelev

Dom har två fina studios som man fritt har tillgång till. Dem har även mycket bra musiklärare som hjälper en och visar tips och tricks så att man lär sig mer. Lärarna ger inte ut många läxor alls och man gör sina egna läxor om man hamnar efter i arbetet eller inte jobbar på lektionerna. Det är mycket eget ansvar och det tycker jag är bra.
Elev
29 maj 2019

3år estet

Jag har gått på NTI gymnasiet i 3år inom linjen estet/media. Kurserna har varit bra och vi har haft en del riktigt bra lärare. Undervisningen har varit underhållande och det brukar oftast vara bra arbetsro.
Elev
29 maj 2019

Bra skola i helahet

Trevliga människor på skolan och en miljö som gör en välkommen. Inte bästa undervisningen
Elev
29 maj 2019

Bra skola med breda inriktningar

Trevlig skola med bra lärare och studieplaner.
Elev
29 maj 2019

Skolan är en skola

Helt okej skola, Inget som sticker ut. Lite dålig feedback på vissa ämnen men annars väldigt bra.
Elev
28 maj 2019

Skolan har bra atmsofär och förstående lärare.

Nti erbjuder en bra miljö med trevligt umgänge elevern men också mellan elever och lärare. Lärarna är trevliga och förstående till diverse olika situationer. Den erbjuder även bra stöd för elever som har besvär och behöver extra hjälp. Arbetson varierar från klass till klass men i hallarna och i matsalen finner man en bra stämning mellan eleverna. Maten är helt ok och skulle kunna vara något bättre men om man vill kan man äta utomhus vid borden utanför matsalen. Skolan har inte häller mycket plats för uteaktiviteter. Men i övrigt rekommenderar jag skolan eftersom den är trevligt att gå på.
Elev
28 maj 2019

Bra skola med förstående lärare

Lärarna på skolan är väldigt förstående och eftersom skolan är lite så får man en bättre kontakt med dem. Lokalerna är allmänt rena och arbetsmiljön är bra. Dock är ute platsen lite tråkig.
Elev
28 maj 2019

Överlag bra, skulle kunna vara bättre

Bra lärare, som motiverar till att vilja lära mer. Tydliga med betygskriterier och hur man ska uppnå dem. Skolmaten är okej, skulle kunna vara bättre vissa dagar. Det går dock att äta på annan plats i närheten, finns även kiosk på skolan.

Internet skulle kunna vara bättre, kopplar ibland bort på lektionerna men funkar oftast.
Skolan ligger lite off och fasaden borde rustas, lokalerna är däremot fina och man ser sällan klotter
Visar 30 av totalt 65 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen