Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

57 Omdömen

4.1
Bra
23
29
5
0
0

Lärarna

2.6
Föredetta elev · 25 juni 2020
Föredetta elev · 25 juni 2020
Lärarna hinner inte med att hjälpa en då de e för många elever och för få lärare

Bästa gymnasieskolan i Uppsala

4.6
Elev · 21 november 2019
Elev · 21 november 2019
Bra stämmning, trevliga och bra lärare

Mycket bra

4.2
Elev · 27 augusti 2019
Elev · 27 augusti 2019
Man får bra hjälp, bra lärare, lugn klass

Den bästa skolan jag har got på

5.0
Elev · 29 maj 2019
Elev · 29 maj 2019
Jag har haft 3 väldigt bra år på den här skolan och jag skulle inte vilja byta mitt skol val för något annat om jag kunde.
Skolan har hjälpt mig med bli bättre på de jag kanske inte kunde så bra förut och förbättrat de jag redan kunde för tre år sen. Jag har utvecklats kunnat utväxlats som person, och altid kännt mig säker att kunna komma till lärarna om jag behöft. Vilket värkligen har hjälp under vissa tider då de varit lite jobbigare. De kan självklart bli förbättringar när de kommer till schema.

AMAZING SKOLA

5.0
Elev · 29 maj 2019
Elev · 29 maj 2019
Skolan är underbar, många lärare här kan göra lektionerna till något mer än tråkigt. Man får även all den hjälp man behöver. Vare sig det är inom skolan eller inte. Tillexempel det kan handla om pcykisk hälsa då har vi en jätte bra kurator. Om man behöver extra hjälp i skolan förutom lärarna i det ämnet så är det en speciell lärare Sara som är mer än underbar, hon löser alla problem på ett kick och även hon kan hjälpa en med saker utom skolan också. Det ända dåliga jag kan komma på är att man inte alltid kan gå till skolsköterskan om man behöver något då hon inte alltid är här.

Okej jag önskar man kunde gå här förevigt men tyvär måste man tydligen ta studenten... Hahaha

Mysig Skola

4.7
Elev · 29 maj 2019
Elev · 29 maj 2019
Underbara lärare som älskar sina jobb. De anpassar sig för att hjälpa dig med dina behov. Det finns roliga saker att göra på raster och ställen att vila. Mysiga uppehållrum och många tillfällen att utöva sina hobbies.
Ísold Erla Gunnarsdóttir

Bästa. Skolan. Nånsin.

4.7
Elev · 29 maj 2019
Elev · 29 maj 2019
Den här skolan är nog den bästa jag har gått på. Alla lärare är trevliga och bra på det dom gör och tvekar inte när man behöver hjälp. Inte bara hjälp med plugget men har man det jobbigt hemma så finns dom för en. Det bästa med skolan är lärarna, stämningen och anti mobbningen. Man känner sig säker och alla behandlar alla som man vill bli behandlad. Kiosken är bäst också men om jag skulle behöva ändra nåt i denna skola som skulle kunna ändras då är det nog att pepsi max borde finnas i kiosken. Annars rekommenderar jag denna skola till alla. Denna skola är också väldigt välkomnande till alla kulturer. Denna skola är bäst.

Skolan är mycket bra! ITG forever...

4.0
Elev · 29 maj 2019
Elev · 29 maj 2019
Jag tycker att skolan har en allmänt god inställning till mycket av vad en skola bör innehålla, det är en it-skola, så idrott prioriteras tyvärr inte, vilket är synd för mig som tyckte om att man utnyttjade tillgången av Gym i stan under vintern då det är svårt att vara ute. Skolmaten har alltid varit medioker men Gülajs kiosk har alltid räddad dagen om skolmaten varit alltför dålig, ibland har det även hänt att skolmaten inte räckt till alla klasser, vilket är rätt dåligt.
Lärarna är det inga fel på däremot, alla har en god inställning mot eleverna, förutsatt att man har god inställning mot dem.
Sedan så har internet varit ett problem alltför ofta, det har krånglat mycket och ofta, vilket är märkligt för en IT-skola...
Utöver det så är skolan mycket trevlig med härlig gemenskap mellan elever, kanske inte estet och teknik, men det är mer på skoj :P.

En skola full av många möjligheter för alla!

4.0
Elev · 29 maj 2019
Elev · 29 maj 2019
Vänlig arbetsmiljö, underbara lärare med nyanserade undervisning inom sitt område.
Under dessa 3 terminer har varit en upplevelse som i sin tur hjälpte mig att lära nya saker varje dag utan svåra andetag.
Thomas Wilund

Väldigt bra skola! mycket nöjd!

4.7
Elev · 29 maj 2019
Elev · 29 maj 2019
Jag har upplevt att skolgången varit väldigt bra och lärorik, lärarna har alltid hjälpt en när man behövt det och det går att prata med alla lärare på ett tryggt och behagligt vis. det ända jag upplevt som kan räknas som minus har varit vissa elever som klottrat eller stört den otroliga arbetsron men det är inte skolans fel då sådana elever finns vart man än går. kortfattat så är jag extremt nöjd med min skolgång, det jag lärt mig och lärarna på skolan.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Rapsgatan 8, 75450, Uppsala
Henrik Jonsson
018-182270

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  14.0
 • Antal elever
  340
 • Antal lärare
  20
 • Antal behöriga lärare
  14
 • Elever per lärare
  17.0