Omdömen

2.9
Baserat på 74 omdömen och 581 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 jan 2024

Välj en annan skola.

Börja inte här.
Lokalerna är i väldigt dåligt skick, med skräp kastat över hela trapphuset.
Ingen elevkår, vilket endast bidrar till en sämre sammanhållning men även brist på roliga aktiviteter.
Rektorn uppfattar jag nonchalant.
Skolmaten är okej, men saknas egen matsal.
Skolan har haft drogproblem i lokalerna.
Lärarna är en av de få positiva sakerna med skolan, däremot är jag fortfarande ”rädd” om jag får en bra utbildning om man jämför med andra skolor.
Föredetta elev
5 sep 2023

Ekon

Bra skola som tjänar mycket pengar

Fortfarande kluven på friskolor. En sak jag uppskattade väldigt mycket var att lärarna var väldigt bra och det var rent och städat i lokalerna trots att det var på sjätte våningen. Tycker ledningen också var bra och kontaktbar. Känns som att de tog itu med många problem som eleverna hade.

Mitt enda minus är att det är trångt och att biblioteket knappt har böcker.
Elev
6 mar 2023

Handelsprogramet

Varning för denna skola!

Börja inte här om du vill hamna i psykisk ohälsa, rektorn vill endast ha bra betyg på skolan och tvingar elever att ta examen för skolans rykte och om dem inte gör de blir dem kränka, dem bryr sig inte om elevernas åsikter och det är alltid eleverna som har fel. Lärarna är inte ens utbildade lärare eftersom de är en privatskola och de inte behövs, vissa lärare är helt okej men dem flesta är extremt dåliga och tar inte hänsyn till elevernas olika svårigheter, den här skolan är extremt fyrkantig och alla ska kunna allt annars är man dålig. Skolmaten är också katastrof, lokalerna är smutsiga och pytte små. Börja inte här för din egen skull!
Elev
20 dec 2022

Ekonomi programmet

Under all kritik

Om du aldrig vill kunna känna dig vuxen med ansvar ja då ska du inte börja här eftersom skolan valt att lägga till mobildagis där du har mobilen istället för att ha den i fickan. Tänk dig att vara 19 år och inte få ha sin egen mobil.
Elev
20 nov 2022

Handelsprogramet

Välj en annan skola

NTI Handelsgymnasiet Stockholm speglar inte de dem utlovar i sin marknadsföring, hela verksamheten och utbildningen skuggas av dåliga förhållanden för eleverna och oseriöst ledarskap. Här hanteras ingenting pedagogiskt, elevens rättigheter och behov åsidosätts. Lokalerna är vidriga, konstant nedskräpade och smutsiga. Även maten är utan att överdriva hemsk, restauranglokalen vilken används som matsal är trång och luften är dålig, likaså luften i skollokalerna. Om du står inför ditt gymnasieval och värderar din gymnasietid högt, välj en annan skola!
Elev
17 nov 2022

Ekonomi programmet

Bra skola

Lärarna är väldigt bra och ger en dom anpassningar som man behöver för att lyckas. Lärarna har också en bra bransch kunskap och blandar sin undervisning med personlig erfarenhet men också böcker. På skolan råder också en bra studiero. För att vara en skola med lite lägre intagningspoäng så levererar skolan på en bra nivå. Vissa av lärarna kännas nästan överkvalificerad för att jobba på just denna skola. Skulle rekommendera elever med lite lägre merit men ändå som är väldigt ambitiösa. Rekommenderar skolan
Elev
17 nov 2022

Ekonomi programmet

Ekonomi

Helt okej skola men ofta dålig mat. Någon gång i veckan går det väl att äta men käkar ute ofta. Vissa lärare är riktigt bra men det finns några som inte riktigt lyssnar på kritik. Ligger nära och bra vilket är skönt
Elev
17 nov 2022

Ekonomi

Bra skola

Bra skola, okej mat, trevliga lärare.
Bra skola? Rekommenderas
Elev
17 nov 2022

Handelsprogramet

Bra skola

Jag tycker lärarna är riktigt bra och ger en härlig stämning på skolan. Det ligger också väldigt centralt som gör det väldigt smidigt att åka dit.
Elev
17 nov 2022

Handel

Bra skola

Generellt är skolan bra, det är bra lärare och kurserna är superroliga!
Små lokaler men man vänjer sig, det är en familjär skola
Nära till tåg/buss, ligger centralt
Elev
17 nov 2022

Ekonomi programmet

NTI handelsgymnasiet

Skulle säga att gemenskapen i skolan är bra, har bra lärare som är bra på att hjälp och fina klasskamrater, maten kunde ha varit bättre men den är ätbar. Men i det stora hela skulle jag säga att skolan är bra.
Elev
17 nov 2022

NTI handelsgymnasium

Det finns bra lärare på skolan som bryr sig om eleverna och deras framtid. Dem hjälper en och ser till att man når dem betygen man vill nå. Man har speciella dagar och skåp brevid alla i skolan så att alla från olika årskurser ska lära känna varandra. Eleverna är snälla och man lär känna många under sina år.
Elev
17 nov 2022

Ekonomi programmet

Nti handelsgymnasiet

Skolan är chill och typ inga läxor. Lärarna är bra och har verkliga erfarenheter om vad de lär ut.
Elev
17 nov 2022

Handelsprogramet

Bästa valet för dig som älskar att sälja/prata!

Jag personligen som en Handels-elev tycker att denna skola är fantastisk och har en underbar utbildning, vi får mer praktik än andra skolor och vi har roliga lärare med riktig kunskap om vad dem utbildar oss om. Jag fick en massa nya vänner redan i starten av min skolgång och tycker att det är bra studiero på lektionerna. Maten är ju så klart inte en topp hit men det är inte det viktiga inom min personliga skolgång.

Bästa valet jag gjort!
Elev
17 nov 2022

Handel

Sök hit!

Jag tycker att lärarna är väldigt bra och de har själva gjort de vi lär oss. Lärarna på skolan lyssnar aktiv och gör mycket för att du ska utveckla din skolgång. Jag själv har träffat jättemånga nya vänner som jag hänger med utanför skolan och eftersom skolan är liten blir det en bättre sammanhållning mellan alla klasser och årskurser. Rektorn är riktigt bra och hjälper dig med allt du behöver!
Elev
17 nov 2022

Ekonomi programmet

Elev på skolan

Väldigt liten skola vilket gör att man lätt får den hjälp man behöver. Man får bra kontakt med alla lärare och elever alltså är det bra samhörighet. Känner sig aldrig utanför.
Skolmaten är faktiskt bra för att vara skolmat.
Elev
17 nov 2022

Ekonomi programmet

Jag älskar NTI Handelsgymnasiet!

Älskar NTI Handelsgymnasiet (på odenplan)
Elev
17 nov 2022

Omdöme

Mycket trevlig o bra skola.
Elev
17 nov 2022

Handel

Skolan har en trevlig miljö med trevliga elever och lärare

Skolan har en trevlig miljö med trevliga elever och lärare.
Elev
17 nov 2022

Ekonomi

Bra skola

Bra skola, maten är ok, lärarna är för det mesta bra och pålästa. Bra skola!
Elev
17 nov 2022

Handelsprogramet

Bra skola

Bra lärare
Bra studiero
Mycket bra
Elev
11 nov 2022

Mat och lärare

Maten är inte topp men vad kan man förvänta sig från skolmat. Rektorn har bytt leverantör så att vi ska få den absolut bästa maten. Om alla sen väljer att köpa mat ändå är deras egna fel.
Dom flesta av lärarna strävar efter att eleverna ska få bra resultat och lyckas även ofta med det!
Elev
24 okt 2022

Elev!

Dåliga läraren, dålig skolmat. Matsalen ligger inte ens i skolan, den ligger i en kina resturang som e fett litet och Ofräscht.
Föredetta elev
4 aug 2022

Handel

Hej yngre människor som inte vill bli lurade som oss!

Kära yngre människor! Börja inte på denna skola. Den är sämst. Den stoppar inte mobbning den skapar bara mobbningen.
Rektorn är introvert och vet inte hur man tar hand om elever. Flera av eleverna på skolan mobbas, och mår psykiskt dåligt av bland annat klasser som ska delas upp i tvåan, men också är många av eleverna och lärarna på skolan riktiga bitchar som trycker ner andra. F varningar och CSN varningar lär man få många av även fast man är noggrann med prov och uppgifter.
Jag säger bara att detta är som att vara med i militären från andra världskriget. Lärarna använder militära metoder för att lära. Lärare och rektorn skiljer på kompisar för att skolan inte ska vara för kul.
Det är äckliga lokaler och äcklig skolmat. Tänk inte ens tanken av friskluft för då måste du springa 7 våningar ned för att få det. Frysa arslet på idrotten på vintern lär ni göra, för idrottssal? Nej det finns absolut inte.
Skolmaten är på baksidan av en sunkig kinesisk restaurang. Inte ens lärarna vill gå dit om dom inte måste. Det är bara köpa bullar på Ica som gäller.
Föredetta elev
12 jul 2022

Ekonomi

Börja inte på NTI Handelsgymnasiet sthlm

Tog studenten nu i juni och jag har nog aldrig varit så glad över att lämna den skolan någonsin. Maten var under all kritik, rektorn lyssnar inte på eleverna och vissa av lärarna är otroligt dåliga. En av lärarna har fått många klagomål, både på undervisningen men också på hur läraren beter sig mot eleverna. Men ingenting händer och tydligen ska denna lärare fått klagomål redan innan 03orna gick på skolan. Hoppade tillslut av den lärarens kurs för att det blev för mycket. Skolan i sig är alldeles för liten för den mängd elever som går där, är oftast skräpig samt att det finns flera fläckar från drycker utspridda i skolan som varit där i säkert ett år då det inte städas tillräckligt. Skulle inte rekommendera någon att börja på skolan. Även om det finns bra delar av denhär skolan också så tar mängden dåliga saker över.
Elev
11 apr 2022

BÖRJA ABSOLUT INTE HÄR

Jag blev lurad, jag är 05a och kom hit främst för att skolan hade matkort och meriten var låg nog för mig att komma in. Personerna som går i själva skolan är skit sköna men lärarna är otrevliga (******** *******). Rektorn lyssnar inte på eleverna och det har inte skett en ända förändring sen jag började här förutom den två veckor långa perioden av mat, dryck och tobak förbud i skolan. Skolan är allmänt oren och många av sakerna i skolan funkar inte, själva miljön på toaletterna och trapphusen är hemsk ofta med extremt stötande lukter. Jag är övertygad om att skolan inte blir städet då jag noterat att samma fläck suttit på samma ställe sedan jag började. Dessutom har rektorn mutat fram recensioner som ska lysa upp skolan i ett bra ljus för att återigen lura dit elever. Jag varnar er BÖRJA INTE HÄR!
Elev
8 apr 2022

Jag lever i misär

Maten är vidrig, stod att man skulle få matkort men fick inte det. Vill man undvika att gå hungrig ska man vara beredd att lägga 300 spänn i veckan på hämtmat. Rektorn lyssnar inte på vad eleverna säger. Skulle inte rekommendera någon att börja på den här skolan.
Elev
10 mar 2022

Ekonomi

så bra skola

Jag gillar skolan den är mysig och har många sköna soffor, lärarna är toppen snälla och kina restaurangen serverar utsökt mat.
Elev
25 jan 2022

Ekonomi programmet

Skolmaten måste få en ändring!

Trots att 95% av skolan tycker maten är avskyvärd så har rektorn inte gjort någonting åt det. Han sitter och tittar på när elever betalar flera hundralappar i månaden eller sitter hungriga hela dagen. Börja inte här om du vill få din röst hörd eller vara mätt för det blir du inte!
Annat
19 jan 2022

Handel

Sämst

Hemskt. Trotts giltiga läkarintyg får du CSN varningar. Lärarna bryr sig inte om hur du mår och säger att skolan är viktigare än psykisk ohälsa. Om du vart borta trotts giltiga skäl så hotar de med f i kursen om du får mer frånvaro. Trotts höga resultat på prov och inlämningsuppgifter som lämnas in i tid.
Visar 30 av totalt 74 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen