Omdömen

3.2
Baserat på 6 omdömen och 50 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 maj 2023

Natur

Korrupt

Riktigt dålig skola, man märker fort hur nästan ingen lärare tar sitt jobb seriöst och aldrig ger eleverna motivation att studera på skolan. Lärare ger oftast bara ut långa skriv-uppgifter och alltid undviker andra metoder för att göra deras jobb enklare. Rektorn är alltid bitter oavsett hur trevlig man är. Maten var 10/10 först men portionerna är småa och man tröttnar snabbt på att äta samma måltid varje dag. Lokalen är väldigt liten men på någotsätt intryckt mer hur många elever som helst. Det känns verkligen att skolan fungerar som en verksamhet som satsar för så mycket pengar så möjligt än att faktist vara en skola för plugglada elever, nästan inga riktiga nationella prov finns utan det är alltid prov som de själv gör för att minska utgifter, skolan använder inga böcker och allt arbete ska göras i datorn vilket är väldigt dåligt då många uppgift är lättare på papper som tex matte och även att elever tappar fokus då de har tillgång till allt i nätet. Tycker att skolan behöver en bättre styrelse som kan iallafall räkna ut att 35+ elever inte får plats i deras småa klassrum, eller åtminstone ta ansvaret och försöka göra något situationen.
Jag skulle gissa att många andra är missnöjda då saker som nedskräpningen, bråk och nyligen en brand sker(jag står inte bakom något av dessa) Jag får ibland tanken att jag skulle kunna jobba matte ena stunden och brinna levande den andra.
Det borde inte finnas sånna skolor som är hur korrupta som helst utan att någon säger emot. Har gått snart 2 år här och har sett saker av lärare som jag anser bör vara olagligt då de drabbar många ungas framtid.
Jag som elev är super besviken på denna skolan och dess miljö, om du tänker börja på skolan så var beredd på att byta för du kommer 99% av alla gånger vara missnöjd.
Föredetta elev
2 feb 2023

Dålig

Vad ska man börja finns inget bra i skolan, ingen vet vad som händer och skolan är jättefattig. Det enda som är okej är maten men finns typ 7 restauranger med samma mat så man tröttnar fort. Vill man ha en bra skolgång ska man verkligen inte gå här.
Elev
20 apr 2022

Teknik

God mat

Mycket bra skola om man vill ha god mat och sköna lärare
Elev
20 apr 2022

Väldigt bra skola med utmärkt studie

Skolan är en oasis för fri och kritisk tänkande med avancerade konversationer. Innovationer och tekniska framgångar.
Elev
20 apr 2022

Teknik

Bra skola för mat

mycket bra mat och lärare micket sköna
Elev
18 jan 2020

med mat

allt är bra i varan skola

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen