Omdömen

2.3
Baserat på 4 omdömen och 32 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
20 jan 2022

Rekommenderar inte!!!

Riktig dålig skola! Det finns ingen studiero och det är väldigt dålig stämning mellan eleverna. Lärarna är inte pedagogiska och hjälper inte till, även om det pågår klar mobbning rakt framför deras ögon! Jag rekommenderar inte att ni söker till denna skola!
Föredetta elev
20 jan 2022

natur

MOBBNING OCH DÅLIGA PEDAGOGER!!!!

Skolan är sämst, absolut den värsta jag valt. Lärarna som jobbar på skolan kan ej sitt arbete och mobbning förekommer vilket rektorn och lärarna inte tar tag i. Man har ingen tillhörighet, så om du är studie motiverad och vill välja en bra skola för 3år välj absolut inte DENNA SKOLA!!!!!!
Elev
2 jan 2022

Teknikvetenskap

Väldigt bra skola

Det är väldigt många uppgifter som ska göras och det här jullovet hade jag jättemycket arbete att göra. Skolan har tydliga ordningsregler och jobbar för att alla ska känna sig trygga. Rektorn tar sig an tiden att gå runt i korridorerna och ser till så att alla känner sig trygga på skolan. Skolan har bara två program (Naturvetenskap samt Teknikvetenskap). Det är många roliga aktiviteter som utförs, t.ex. så hölls en pepparkakshus tävling igång sista dagen innan jullovet. Det sämsta med skolan är att den delar samma byggnad med 3 andra skolor så bussarna är alltid proppfulla på vägen till skolan. Lärarna är både roliga och seriösa vilket gör lärandet extra intressant. Skolan är helt digitaliserad vilket innebär att varenda elev har en HP probook, pris drygt 10 tusen.
Elev
8 dec 2021

Dålig skola...

Jag har varit elev på denna skola i mer än +1 år nu och ser fortfarande absurda problem. När mobbning förekommer på skolan tar man inte tag i det utan låter det vara som att inget har hänt eller rättare sagt soppar det under mattan. Skolan är absolut inge trygg plats där man kan känna trygghet utan man oroar sig varje dag för vad man ska bli utsatt för som exempelvis som förföljd eller likande. Välj därför inte denna skola!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen