Omdömen

2.2
Baserat på 34 omdömen och 265 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 dec 2023

Teknik

Nuce lärare, sämre mat

Sämsta maten man bevittnat, när man börja på skolan fanns det matkort men byttes till svea catering. Lärarna är bra men behöver jobba på att hålla ordning på lektionerna. Ta tillbaka matkorten, det som kompenserade för allt dåligt på skolan.
Föredetta elev
23 aug 2023

Natur

Väldigt dåligt skola. Bytte efter en väldigt kort tid. När man kommer in känner man en stark lukt av svett. Jätte så korridorer. Känns som att skolan lägger i en källare. Väldigt högljudd också. Vissa lärare behandlar elever på racistisk sätt. Väldigt svårt att förstå när läraren lär ut och jätte många prov. För ditt bästa, sök er till andra skolor
Elev
6 aug 2023

VÄLJ EJ DENNA SKOLA. JAG BER ER!!!!!

Sämsta skola ever. Först och främst så var de flesta jätte dåliga på att lära ut saker.
Eleverna är jätte störiga, man kan knappast koncentrera sig i klassrummet. Vi får en jättedåligt datorn.
Vi hade bara 65 kr på matkortet, vi blev inte mätta på det.
Lokaler är väldigt liten.
De som skriver att de har det bra i skolan (schoolparrot) är säkert lärarna.

Snälla, jag ber er välj ej denna skola.
Elev
3 aug 2023

Sämsta skolan

Sämsta skolan i hela Stockholm utan att överdriva. Kemi läraren är b@js. Engelska läraren bryr sig inte. Matte läraren är skum. Eleverna är oambitiösa&bryr sig ej om skolan och är dumma i huvudet. 65 kr på matkortet räcker knappt. Hade typ c-b i högstadiet fick max e här. Börja aldrig här...
Elev
21 feb 2023

Natur

börja inte om ni inte vill ha sämsta gymnasieår!

Jag har gått här i två år och jag kan säga att lärarna i skolan är väldigt rasista. De ger betyg bara till de man tycker om och tar inte dina åsikt på allvar om du säger något emot skolan. Alla läraren favoriserar elever på ett eller annant sätt särskilt de som undervisar SO-ämnerna(samhällskunskap, historia) och matte. Det är massa uppgifter och prov o det spelar inte roll hur mycket man pluggar det som spelar roll är om läraren gillar dig eller inte, PUNKT. Skolan är väldigt liten och saknar ventilation så det luktar ALLTID nånting. Innan var lunchrasterna långa men nu det e knappt en timme och med matkort man hinner inte köpa och äta samtidigt utan att det bli stressigt. Det är även många som bytte skolor pga dessa orsaker.
Om man vill ha kompisar då kommer det vara väldigt svårt även om man börjar i årskus 1 och det blir ännu svårare om man är ny. Alla är osociala och tänker bara på sitt liv utanför skola, inga intressanta aktiviter hålls alls, inte av skolan eller elever. Jag skulle själv ändra skolan om det gick men det e bara ett år kvar och vill inte riskera det.

BÖRJA INTE I DENNA SKOLA! NI KOMMER ÅNGRA DET.
Elev
9 feb 2023

SPRING FÖR LIVET!!

Här är några nackdelar med skolan
-Eleverna är fett störiga och man får knappast någon studiero, särskilt 06!!
- Man blir inte mätt med matkort som bara har 65 kr!
- Lärarna är oseriösa (förutom *** läraren som är seriöst)
- Man blir lätt mobbad
Snälla går inte i den här skolan, det finns andra bra skolor!!
Föredetta elev
2 feb 2023

Teknik

Dålig

Visa saker med skolan är bra med i princip 70% är dåligt
Elev
7 dec 2022

Teknik

Nah, privatskola är inget för mig

Trevlig stämning men det märks att de är privatskola och att Academedia drar igen på pengarna. Inte tillräckligt med pengar på matkorten för att äta sig mätt och ingem varierad kost utan det blir samma varje dag, många flummiga lärare, har haft 6 stycken idrottslärare på 1 år. Ingen idrottslokal under vintertid under en period osv.... blir bara mer o mer och man börjar tröttna lite. Trevliga vibes iaf
Elev
24 nov 2022

Natur

VARNING

- Lärarna kan inte lära ut. De har svårt att få arbetsro, speciellt religion & samhällskunskaps läraren. De enda positiva är att man ibland kan komma undan med att hålla deadlines då lärarna är väldigt lata känns det som.
- Eleverna saknar all typ av social kompetens, skräpar ner de få små saler vi får tillgång till samt så är arbetsro non existent.
- Lokalerna är små, lökiga, stinker svett samt på rasterna stinker det frysmat.

1/10
Elev
24 nov 2022

Natur

[VARNING]

- Lärarna - Lärarna kan inte lära ut. De har svårt att få arbetsro, speciellt religion & samhällskunskaps läraren. De enda positiva är att man ibland kan komma undan med att hålla deadlines då lärarna är väldigt lata känns det som.
- Eleverna - Eleverna saknar all typ av social kompetens, skräpar ner de få små saler vi får tillgång till samt så är arbetsro non existent.
Lokalerna är små, lökiga, stinker svett samt på rasterna stinker det frysmat.

1/10
Elev
8 nov 2022

Natur

Nti vetenskapsgymnasiet Stockholm

Om jag fick gå om gymnasiet så hade jag heller skipat gymnasiet än att gå här igen.
Elev
19 okt 2022

Teknik

Skitigaste skolan någonsin

Börja inte här den här skolan består av npcs och massor med emos. Hela skolan luktar svett eftersom det inte finns någon ventilation. Lärarna är också skit, hälften av de kan inte ens ordentlig svenska. Matkortet är verkligen inte värt, man får knappt något för sina pengar. Börja inte här om du bryr dig om dina 3 år i gymnaiset. Finns inte heller några tjejer bara lökiga killar som sitter i sitt rum och programmerar.
Annat
1 okt 2022

Misär

Börja inte här, d
en här skolan är bara fylld med misär.
Föredetta elev
25 sep 2022

Natur

Sämst

Börja inte här! Jag och mina vänner gick här och möttes först av människor som hade 0 social kompetens. Skolan är väldigt trång och liten så du kan aldrig få arbetsro. Det luktar också ost-balle över hela skolan av alla som äter där.In Vi gick hör i ett år tills vi bytte gymnasium till ett mer normalt gymnasium. Rekommenderar inte privatskolor i allmänhet eftersom de bara vill käna pengar men om du vill välja något som ligger nära geografiskt skulle jag föreslå Hvilan eftersom människorna där är NORMALA.
Lärarna är ok men lyssnar inte på eleverna.
Elev
18 aug 2022

Natur

VÄLJ INTE DEN HÄR SKOLAN!!!

Sämsta maten, matkort på 55 kr som räcker knappt till något och om du vill bli mätt så mst du äta Donken eller någon annan skräpmat. Sämsta lokalen, korridorerna är jättetighta och på rasterna finns det knappt plats att äta eller plugga. Om du hittar en plats så är det väldigt sällan du får någon studiero. Skolan är basically en källare och auran tillsammans med de grottmänniskorna som vi har för lärare, gör så att det känns som en deprimerande grotthåla. Sämsta lärarna, med några undantag, en engelskalärare som kan sämre engelska än de flesta eleverna, och de flesta lärarna är inte kompetenta, vilket leder till dålig studiero och dålig kvalitet på studierna. Eleverna är också tråkiga, oambitiösa och det känns som att de flesta av de har gett upp på livet. När man är med dem så blir man deprimerad. Scheman är dåliga, ena dagen fyllt med lektioner, och andra med 3 lektioner och ändå är vi i skolan i över 6 timmar pga konstigt planerade och jättelånga håltimmar. Välj inte den här skolan om du inte vill falla i depression.
Föredetta elev
10 maj 2022

Natur

Bästa skolan ever

Under min tid på skolan stor trivdes jag. Majoriteten av lärarna var super bra och pedagogiska. Arbetsmiljön var bra och det var ofta lugnt i korridoren. Lärarna gav en den hjälp man behövde och det fanns alltid nya utmaningar. Stämningen på skolan är välkomnande och eftersom den är så liten får man bra kontakt med lärarna och klasskompisarna. Som elever fick vi också alltid vara med och påverka undervisningen vilket jag uppskattade.

De valbara kurserna i år 3 var också mycket roliga. Jag tog astronomi och biokemi. Dessa kurser (och andra kurser) har hjälpt mig otroligt mycket i min universitets utbildning. Jag tycker skolan förberedde oss elever väl inför universitetsstudier.

En grej som var mindre bra är att luncherna var ganska korta och eftersom skolan har matkort blev det ganska stressigt ibland att hinna tillbaka efter lunchen. Det fanns inte heller så många nyttiga alternativ till lunch förutom typ plock sallad på Coop.

Att skriva gymnasiearbetet var också sjukt roligt. Den handledare jag hade var så otroligt bra och vi fick den hjälp vi behövde men hon utmanade oss också att tänka själva.

Jag kunde inte tänkt mig en bättre gymnasieskola och rekommenderar den starkt om man är natur intresserad! Jag har några av mina bästa minnen härifrån och fått vänner för livet.
Elev
7 apr 2022

skolan

hemsk

hemsk skola med hemska elever. Man får inte utvecklas som människa, stökiga korridorer, finns aldrig sitt plaster, man får aldrig lugn och ro och toaletterna är
inte hygieniska. Vissa lärare är ok men majoriteten gör allt mycket förvirrande. Elever är väldigt fyrkantiga och kan inte acceptera att man inte är som dem.
Föredetta elev
15 mar 2022

Teknik

VARNING

Denhär skolan är den mest rasistiska skolan jag sett eleverna ser ner på dig ifall du är utländsk finns knappt några utlänska personer i denhär skolan dom normaliserar att n-ordet är ett vanligt ord. Skolan luktar svett och frysmat varje rast. Den är även jätte liten så korridorerna är alltid fulla. Majoriteten av skolan består av killar och skolan är allmänt en väldigt deprimerad skola börja inte här ifall du inte vill gå 3 tråkiga deprimerande stinkande år.
Elev
15 mar 2022

Natur

BÖRJAAAA INTEEEEEE

Denhär skolan är den värsta skolan jag gått på. De är rasistiska och vill skapa konflikter av allt. Alla de stinker och har den största attyiden om du är en 06 som tänker på att börja här börja inte för ditt eget bästa värst om du har en utländskt bakgrund. Låt de inte locka dig med deras matkort på 55 kr du kommer tröttna på den ändå
Elev
24 jan 2022

Teknik

Kanske värt det att börja

NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm är långt ifrån en bra skola, vi får matkort och om du tycker om tanken att gå och hämta mat, sedan stå och vänta i 10 minuter i skolan innan du kan sätta dig ner och äta så kommer du tycka om den här skolan. Om du faktiskt tänker satsa på dina studier så borde du inte börja här, eleverna är väldigt stökiga men fortfarande sköna. Det finns tillfällen då eleverna lär lärarna under lektioner och du måste vara beredd att en genomgång som är 90% av lektionen. En av de få positiva aspekterna är överskottet av toaletter.
Annat
25 dec 2021

Teknik

BÖRJA INTE

Dåligaste skolan som existerar , de mutar och lurar folk till deras skola bara för matkortet, Lärarna behandlar visa elever rasisitisk. Du kommer in i skolan och det första som slår dig är den illaluktande lukten svett blandat med frysmat. Skolan har ingen vädring och man får ingen frisk luft.

Människorna i skolan är allmänt skumma och deprimerande av sig. Folk har ingen energi och verkar bara helt enkelt trötta på livet.

Detta är inte en skola som är blandad med olika människor från olika ställen utan består till 99% svenskar,Jag skulle inte tipsa nån om denna skola!!!!

Deras lokal är ba sunkig och svettig och det är väldigt ofräsht .
Elev
13 dec 2021

Natur

Pros & cons

Velade mellan två och tre stjärnor, men den är trots allt under medel enligt mig.

Pro: finns några fantastiska lärare. Niklas Wettergren är matte och fysiklärare, och han är väldigt likeable samt grym på sitt jobb. Hands down en av de bästa lärare jag haft. Olof, engelska och SVA-lärare, även han är både bra på sitt jobb och trevlig.

Pro: Matkorten som går att använda på ett antal olika restauranger samt Coop. Dock finns det andra skolor med 70kr/dag medan vi har 55kr.

Pro: låg medelmerit innebär att det är lättare att få höga betyg i de subjektivt betygsatta ämnena jämfört med ”bättre” gymnasieskolor som södra latin.

Pro: ligger centralt inne i stan.

Cons: vi har även ett ganska stort antal kassa lärare. Vi har bl.a. en engelskalärare vars engelska är betydligt sämre än den genomsnittliga svenskens. Vi har också en samhällskunskapslärare med en väldigt tydlig politisk agenda, vilket är extremt störande trots att hennes åsikter generellt sätt stämmer överens med mina. En lärare bör vara objektiv om du frågar mig.

Con: för liten skola. Korridorerna är tighta, och det finns alldeles för många elever på den lilla ytan vi har, vilket innebär att det ofta inte finns plats att sitta.

Con: Själv tycker jag att det är tråkigt att skolan är så himla kill-dominerad. Skulle gissa på att ungefär 80% är killar.

Pro/con beroende på vem du frågar: är en väldigt mångkulturell skola, vilket innebär att vi har några ”ortenkillar”. De är dock relativt få eftersom skolan trots allt är natur/teknikinriktad.

All in all så är det ej en dålig skola, men alla dess fördelar kan du hitta hos andra skolor.

Här är det relativt lätt att få bra betyg, men det är lättare på ProCivitas.

Den har matkort, men än mängd andra skolor har 70kr istället för 55kr.

Söker du kompetenta lärare bör du nog kolla mot skolor av högre medelmerit.

Gillar du skolans läge kan du lika gärna gå Kungsholmens musikgymnasium, det är endast några hundra meter bort.

Den enda anledningen jag kan se att gå här är om man söker en mångkulturell skola men vill undvika ”ortenkillar” och andra ”stökiga” eller oambitiösa människor.
Elev
3 nov 2021

Natur

Rekommenderar

Rekommenderar! Helt okej skola. Både inriktning är bra enligt elever som går dit.
Elev
3 nov 2021

Natur

Rekommenderar.

Först och främst, jättebra skola för dig som vill gå Natur. Lärarna kan förklara komplexa saker på ett enkelt sätt. Om du inte förstår, gör de allt för att du ska kunna förstå. Matematik lektionerna är väldigt intressanta och perfekt för dig som inte är så bra på matte. Som ni känner till, man har matkortet på skolan och den fungerar på vissa restauranger och platser som till exempel Coop, Pizzeria, Sushi och så vidare. Man har fått nu ett buffé på listan och den fungerar som skolans matsal, man betalar och då kan man ta hur mycket som helst. Studieron beror så klart på eleverna, det blir som det blir. Lärarna kan lära ut det som de ska, men lektionerna är inte alltid intressanta.
Föredetta elev
4 okt 2021

Natur

BÖRJA INTE!!!!!!!!!

Lärarna är inkompetenta och lägger betyg efter hur mycket dom gillar eleven. Folk som springer i korridorena och pratar som dom vore 1 km från varandra. Det fanns dock bra lärare men dom har slutat. INGEN ARBETSRO måste jag tilläga. MATEN ÄR PIZZA VARJEDAG KRÄKS NÄSTAN. Ingen läxhälp. Det är en trång skola typ som en villa ungefär korridorena är jävligt smala och om du undrar vrf jag inte bytte skola är det eftersom corona höll på i 1 år o vi hade distans. Börja inte skolan om du inte vill ha hundmat, inkompetenta lärare, jävligt dålig arbetsro och skrik i koridorerna.
Elev
6 maj 2021

Teknik

Välj inte teknik

Lärarna är helt okej har dock hört att det finns bättre lärare på det naturvetenskapliga programmet. Skolan ligger väldigt centralt och vi får matkort på ca 40 ställen. Det är väldigt blandat i båda kön och bakgrund vilket jag ser som en fördel då risken för snobbiga ungar som tror de äger hela Östermalm minskar. Eleverna är ganska sköna och man skaffar lätt vänner om man är här i början utav året. Det är fler inlämningar, i form utav uppsatser, än prov vilket är en till positiv grej. Det är inte för hög press och betygen är inte orättvisa. Skolan är också otroligt fin på insidan och det finns en massa aktiviteter som elevkåren anhåller. Jag skulle rekommendera skolan om du går natur men det finns bättre alternativ om du är intresserad av teknik.
Elev
15 apr 2021

Natur

Roligt och Seriöst!

Hej!
Jag går på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm och jag tycker att denna skolan är grym! Skolan är toppen!
När jag började på skolan kände jag mig välkommen redan första dagen, men kände mig lite osäker om skolan var för mig. Jag kände ingen, men blev välkomnad med öppna armar av skolan. Att ge skolan en chans var bland det bästa jag gjort.
Jag har gått i denna skolan snart ett helt år nu och kan säga att de flesta av mina betyg har höjts sen i grundskolan. Toppen exempel är Biologi, Idrott, Matte, och Fysik. Jag personligen älskar både eleverna och personalen på denna skolan. Det finns så GRYMMA lärare som verkligen stöttar en när det behövs. Jag är en person som ser de positiva i saker, självklart kan alla skolor förbättras. Men jag tycker absolut inte att skolan är dålig på något sätt. Jag tycker att detta verkligen är en skola att prova på.

1. Finns verkligen grymma lärare. Biologin för mig i grundskolan gick sådär. När jag väl började gymnasiet så tog de fart. Nu så väntas det att jag ligger mellan ett A och ett B. Läraren har pushat upp mig igenom allt som varit svårt och jag klarade det. Det vet jag att många andra som också väljer den här skolan kommer att göra det.

2. Mysiga lokaler, med toppen platser för att kunna se hela tavlan. Jag är ganska kort och har alltid haft problem med att kunna se tavlan då alla huvuden är i vägen, men nej inte här inte.

TOALETTERNA! Alltså de är såååå rena. Aldrig varit på en platts med så fräscha toaletter i hela mitt liv. Skolans städare håller skoan otroligt fräsch och skolan tas väl hand om. Papper, två och handsprit finns ALLTID på alla toaletter på skolan.
3. Grymma aktiviteter inom till exempel engelskan där klassen delas in i 4 grupper som ska föreställa olika hem i Harry Potter. Själv är jag inte så förtjust i filmerna och böckerna Harry Potter, men det var grymt kul att vi alla i klassen fick gör något kul tillsammans. Ett till exempel är nobelprisutdelningen. Varje år sker en nobelpris utdelning på skolan där bästa elever får pris på bästa arbetet inom ämnen. Jag fick nobelpriset inom medicin och tro mig, jag blev chockad! Aldrig känt mig så motiverad efter det! Priset var då en biobiljett och en chokladmedalj!

4. Klassernas relationer: Man kommer verkligen alla nära. Skolan har 1 TEK klass och 2 Natur klasser i varje årskurs. Jag själv pratar i princip med de flesta eleverna på skolan och har vänner i alla möjliga klasser och årskurser. Tro mig, man får många vänner. Det är den största fördelen med att skolan är lite mindre.

5. Skolan är toppen när det gäller att dela ut material. I början av skolan får man en dator, datorväska eller en skolväska, laddare, 2 anteckningsböcker och till alla lektioner som behöver miniräknare delas det ut. Alltså behöver man inte spendera av sina egna pengar på sådana saker. Man fick även BUSSKORT från skolan, MATKORT och skåp där du får plats med uteplagg och skolmatreal. Kan det bli bättre?

6. Det ABSOLUT bästa skulle jag säga är matkorten. Att kunna gå äta på vilken restaurang man vill är bland det bästa! Man kan även handla varor på ex COOP och snabbmatsplatser, mätt och belåten blir man. Även med elever som har något problem med kost som allergier, vegetarianer/veganer, etc. får extra pengar på kortet. Detta är toppen att även skolkorten kan anpassas efter eleverna.

7. Du får absolut det stödet du behöver i genom allt. Lärarna är lätta att prata med och man skapar en grym relation till dem. Självklart så får man även ta ansvar som elev att även visa respekt för lärare för att man ska kunna skapa en toppen relation. Men kan säga helhjärtat att man märker på lärarna att de är väl utbildade och vet vad de gör!

Tillsammans som elever så kommer vi även göra NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm till en av de bästa skolorna. Vi samarbetas och hjälps åt och därför tycker jag att just du som söker till skolan borde komma på en testdag och prova på med oss. Jag var skuggelev för en dag och provade på med naturklasserna. Ångrar inte en sekund om jag ska vara helt ärlig. Fick även nya vänner den dagen! Som sagt skolan är välkomnande och man skaffar så fina vänner. Även vi kanske blir vänner, det vet man ju aldrig.

Men REKOMENDERAR ABSOLUT!!!!

Bästa skolan med en rektor som absolut sköter sitt jobb på topp nivå och vet vad han gör. Uppstår det ett problem tar han tag i det snarast. Skolan tar otroligt mycket ansvar, man har märkt det otroligt mycket nu under Corona tiderna. Alltså sköter de sitt jobb och följer alla regler och restriktioner som man ska. Man märker att personalen på skolan tar väl hand om oss elever. Grymt arbete av lärare och rektorer på skolan!

En skola för dig som vill trivas och gå igenom en toppen skolgång!

MVH

En väldigt nöjd elev!
Elev
9 feb 2021

Teknik

Jättenöjd

Skitbra, man blir förberedd för KTH och man får svårare uppgifter om man behöver vilket ingen skola jag gått på innan har erbjudit.
Elev
8 feb 2021

Bra val!

Känner du dig korkad? Verkar alla andra smartare än dig? Då är detta skolan för dig! Under din tid på denna skola kommer du att möta många inkompetenta lärare! Här är det DU som undervisar lärarna! När du läser veckobreven (och får en stroke av den förfärliga grammatiken) känner du dig faktiskt smart! Detta ger dig en chans att visa dina grammatiska kunskaper och smälla lärarna på fingrarna genom att rätta deras veckobrev och instruktioner (något som de dock inte uppskattar). För dig som vill utbildas till lärare finns även chansen att fråga i vilket flingpaket de fick sina lärarlegitimationer!

Får du inte en stroke av lärarnas grammatik kommer du i alla fall få det av lärarnas TOTALA inkompetens när det kommer till någon form av teknik, detta TROTS att skolans huvudsakliga inriktning är just TEKNIK!! Flertal lektioner ägnas till att se på när lärarna ska strula med högtalare och projektor, som att de aldrig använt tekniken förut trots sina "långa utbildningar" och "år i yrket". Titt som tätt "råkar" de även, på något sätt, avslöja flertal elevers nuvarande betyg, förflutna betyg, hemadresser, telefonnummer och personnummer inför hela klasser, utan så mycket som ens en URSÄKT till påverkade elever!

Om detta inte hjälpte med att övertala dig till att börja på skolan kan du ta det lugnt, jag har mer information att förmedla. Av det skolor gillar att kalla 'studiero' finns noll. Eleverna är som chihuahuor, konstant i nacken på en och är i ordets fulla mening ALDRIG tysta, och akta dig! För varje sekund du försöker kommunicera med dem förlorar du flera miljarder hjärnceller!! Förvisso är den fysiska 'mobbingen' näst intill icke-existerande, men utfrysning och "skämt" som anspelar på utseende och intelligens är mycket förekommande.

För den som gillar datorer finns mycket att göra här på NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm! Med datorer som ger administratörsåtkomst efter en omstart är det nu enklare än någonsin att spela på lektionerna (förmodligen det enda som hållit mig mentalt stabil under min tid på denna skola)! För den som gillar programmering är det även busenkelt att sätta ihop ett litet skript för att skämta med lärare och elever! Ta lösenord? Inga problem! Ställa om alla ljud på datorn? Simpelt! Ta bort system32? Går att göra i sömnen! Och oroa dig inte för att bli ertappad, lärare (och elever) lämnar ofta rummet med datorerna öppna och inloggade utan någon typ av övervakning.

Skolan är generellt positiv för den som gillar att prokrastinera och lämna in uppgifter sent, då lärare ändå betygsätter utifrån vad de tycker om dig som person och hur mycket du 'smörar' för dem. Tror du att du har vad som krävs för att skolka och utnyttja skolsystemet? Ansök idag!

tl;dr
10/10 would recommend
Elev
7 dec 2020

NTI vetenskapsgymnasiet Fridhemsplan

Lokalerna är fina, lärarna är väl bra med vissa undantag. Skolan är liten vilket många ser som en fördel. Det är väldigt fint inrett. Däremot är det dålig sammanhållning i klassen samt en hel del mobbing. Om man inte tycker om omgrupperingar och ytlighet skulle jag inte välja den här skolan. Lektionerna är högljuda och det är svårt att koncentrera sig.

Det finns bra möjligheter till att vara med på google meet t.ex om man är sjuk eller inte kan vara i skolan så på såsätt så kan man hänga med i undervisning. Skolan har ett bra läge och lätt att åka dit. Vi får även matkort och vi har massor med ställen att välja på när vi ska äta(över 30 ställen) vi får studentrabatt och ordentliga portioner så man blir mätt.

Biologilektionerna är väldigt intressanta, så om du tycker om biologi så är det bra. Det finns även en elevkår som verkar hitta på en del skoj där alla får vara med.

Avslutningsvis så skulle jag inte rekommendera NTI vetenskapsgymnsiet, men jag vet att det är flera som trivs där också. Bästa är att hälsa på, prova gärna på en dag om det är möjligt.
Visar 30 av totalt 34 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen