Omdömen

2.3
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
26 jul 2023

Dåligt

Rekommenderar verkligen inte. Bråk hela tiden, inga lärare som brydde sig och inkompetenta rektorer. Alltid otryggt i korridorerna. Ingen personal på skolan gjorde något för att det skulle bli bättre heller. Om jag skulle få gå om högstadiet skulle jag till 100% valt en annan skola.
Föredetta elev
12 jun 2023

Skit dåligt

Bara knull coh knark på toaletterna, akta era barn släpp inte dit dom. mvh ja
Annat
10 maj 2023

Skolmenu

Ta bort pannkakor från skolmenyn
Elev
20 apr 2023

jag skulle inte rekommendera den här skolan.

väldigt jobbiga elever och lärare
Personal
18 apr 2023

Fy fan!

Mycket dålig skola med inkompetenta lärare och rektorer. Skamligt.
Förälder / Vårdnadshavare
1 jun 2022

Skolan är under all kritik, ni måste göra mer.

Alldeles för mycket mobbing både psykisk och fysisk. Maten i skolan är under all kritik. Inget görs för tryggheten i skolan. Mycket besviken. Lärare som blundar för utsatta elever. Mitt barn är mycket otrygg i skolan.
Annat
30 mar 2022

Agera nu!

Skolan måste nu ta i mot våldet i skolan, mobbingen och droger.
Elev
8 nov 2021

wohooooo Nynäs 4 Lifers

här kommer en ärlig recension från en arg vänster feminist 😯😯😯😯😯

flödet mellan lärare och elever är bra (vi trivs med varandra och de flesta av oss har bra relationer med varandra). Det är dock en stor skillnad mellan "kompisgrupper" som man kan se genom att bara ta en titt på alla (dvs. mellan infödda och utrikes födda) men det har ofta inte någon större inverkan på ens vardag (annat än den normaliserade mängden av rasimen, homofobin och transfobin som bara anses vara skämt. Ofta tas dessa ämnen upp av olika läraren men det ser inte ut att ha något påverkan. Ingen blir mobbad från det jag vet men man får mycket kränkande behandling av de flesta).

Skolmaten är som vanligt äckligt (rekommenderar inte alls Sodexomat) och en ganska nyligen händelse var just att många elever hade fått magsjuka efter ha ätit typ BBQ kyckling?? Moral of the story: skolmaten suger. Vet inte vad ni hade förväntat er.

Annars är skolan väl helt okej, det enda som verkligen drar ner betygsättningen till en 4/5 förutom rasismen osv är just det fula inredning i kaféet och i det nya byggnaden (vi har 2 byggnader, det nya och det gamla), asså med tanke på hur mycket de spenderar pengar på de fula tavlorna av träd och vatten (asså va??) så skulle man kunna tro att de kanske skulle spendera det på bättre saker som FAKTISKT hjälper eleverna på skolan (t.ex redlocker).

Det va allt.
Förälder / Vårdnadshavare
3 feb 2021

Hemskt

Under all kritik. Det finns noll omsorg om eleverna.
Elev
7 nov 2020

Skit bra!

bra lärare, ganska stökigt
Elev
24 mar 2020

Jättebra skola

Just nu håller de på att renovera så det är lite stökigt, men de är klar till påsk tror jag.
Henny Backlund
Föredetta elev
5 feb 2020

Nynäs skulle leva längst i en zombieapokalyps

Lite positiva saker är att jag aldrig såg mycket mobbing, att lärarna verkligen bryr sig om eleverna och att skolgården erbjuder många aktiviteter. Sodexomaten är inte populär, men bättre än vad många säger. Lokalerna (speciellt hemkunskapsklassrummen) var också väldigt fräscha.

Lite negativa saker är att det ofta var slagsmål och att man blev lite van vid att höra skrik från korridorerna. Det var också en hel del vandalism och vassa kommentarer bland eleverna. Allt detta kanske är vanligt på ett högstadie dock.

Jag gick ut skolan för några år sedan och alldeles i slutet förbättrade de mycket. Därför tror jag att det är betydligt bättre nu, men det här är min upplevelse av Nynäs.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen