Omdömen

3.5
Baserat på 24 omdömen och 163 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Student
11 maj 2023

BÖRJA INTE!!!!!

För ditt bästa sök absolut INTE till denna skola. Finns så mkt som är dåligt med denna skola att jag inte vet vart jag ska börja. Skolan ligger i det skummaste stället och det är inte alls en fräsch lokal. Skolan är liten och äcklig. Eleverna är inte ett dugg seriösa när det kommer till skolarbeten och folk tar skolan som det vore en fritidsgård. Ingen som helst arbetsro, folk som gapar och skriker kommer in kors och tvärs in i lektionerna. Finns så dryga elever som trakasserar än dagligen. Vissa utav lärarna är så luddiga. Det har ingen som helst fungerade lektions upplägg. Man tappar verkligen motivationen till prestera bra i denna skola. (Om man tidigare varit duktig i skolan). Finns så mkt mer att säga om den här skolan men kommer bli för långt. Från botten av mitt hjärta vill du må bra så börja absolut inte här. Börjar du byt så fort du kan innan de blir krångligt.
Student
11 nov 2022

Elev på Odengymnasiet

När ska ni byta lokaler? Dom är jätte trånga och ofräscha. Skolan hade fått ett mycket bättre omdöme om ni byte lokaler!!
Och flyttar tillbaka till stan där det startade!
Student
7 okt 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Sök hit om du inte gillar stora skolor med många elever

Inte så dålig skola ändå. Den är liten med färre elever vilket jag personligen tycker om. Alla känner alla och det är så mycket lättare att få den uppmärksamhet man behöver av lärarna. Dock är själva skolmiljön ej så trivsamt och välkomnade. Vi
delar lokal med andra företag och skolan i säg behövs ändra. Fler sköna sittplatser skulle vart bra. Skolmaten är okej, det liksom funkar. Annars finns våra godis atomater. Dock det största problemet med skolan är att det finns alldeles för många som inte tar lektionerna seriöst och det är väldigt jobbigt för de som verkligen vill plugga. Flertal stökiga lektioner. Men så länge du pluggar är det inte så svårt att få bra betyg i denna skola.
Student
13 feb 2022

Stockholms vidrigaste skola

Ni som skriver att odengymnasiet är en bra skola har helt tappat det. Alla elever behandlas inte lika även fast man säger att alla elever gör det. Utfrysning, knuffar och kommentarer är vanligt. Rektorn beter sig långt ifrån okej och säger man emot kan man bli hotad med avstängning. Man får inte tycka dåligt om skolan för då försöker rektorn bli av med en och lärare försöker tysta ner en.
Trygghet ska vara viktigt för skolan men ändå känner man sig inte trygg på skolan. Studiero får man inte på den skolan, det är ofta ngn skriker eller snackar lur mitt under lektionen när andra är där inne å försöker plugga.
Vad ni än gör välj inte odengymnasiet för det kan bli era 3 värsta år om ni ens överlever tills ni tar studenten.

Svar från Odengymnasiet

Hej! Jag tycker det är tråkigt att du upplever skolan så negativt. Det är viktigt för oss på skolan och mig som rektor att kunna möta dina behov. Kom förbi mig vid tillfälle så får vi möjlighet att rätta till det som inte blivit bra. //Rektor Malin
Student
27 jan 2022

Sam media

Skola

Skolan är helt okej men dom flesta lärarna tar inte hänsyn till elever med diagnoser eller aggrissonproblem.
Former Student
27 jan 2022

Teknikvetenskap

Min tid på Odengymnasiet

Tiden på skolan var väldigt roligt, speciellt under de tekniska dagarna. Vi hade roliga aktiviteter under början av terminen där vi alla fick lära känna varandra!
Student
27 jan 2022

Teknikvetenskap

Oden gymnasiet

skolan är ganska tydlig för dem som satsar hög i deras liv, där för dem väljer komma in till Oden gymnasiet så valde dem den perfekta gymnasiet för välutbildade elever.(:
Former Student
19 jan 2022

Bästa💯💯

Bästa lärarna och rektorn💯💯💯
Former Student
19 jan 2022

Finns ingen bättre

Ni kan inte hitta bättre gymnasium än odengymnasiet, vill du trivas sök hit, vill du få en bra relation med lärarna sök hit, vill du kunna uppnå dina betygsmål söööök hit. Jag som tog studenten förra året kan inte vara mer ledsen att de här fina 3 åren tog slut så snabbt. Odengymnasiet kommer alltid finnas i mitt hjärta. Vår fina rektor Malin, och de bästa lärarna som finns där. Matpersonalen, ALLT! Ni som klagar borde vara lite mer öppna och tålmodiga för att se hur bra alla är. När jag börja i ettan tänkte jag byta skola för att jag var så otålig men efter en period så insåg jag att det är inte bara en skola, det är familj. Ha en lugn och öppen diskussion med de ni anser ha problem med, så kommer ni se vilka guldvärda lärare och rektor ni har
Former Student
21 aug 2021

Ger er en rekommendation att inte söka hit

Sök inte till denna skola, lokalerna är inte det minsta trevliga och det ligger i ett område som jag anser inte är så trevligt eller tryggt. De lärare som jobbar där är inte motiverande och är allmänt luddiga och har en total brist på kunskap när de gäller lektionsupplägg, läxor med mera. Förutom att det finns några ytterst få som ändå är rätt så ok. Och personal byts lite här och var liksom hela tiden, allt och hela den verksamhet som drivs i den mest fulaste byggnaden för en utbildning. Känns bara allmänt oseriöst.

Svar från Odengymnasiet

Hej!
Vad tråkigt att du inte fått ett gott intryck av skolan. Vi försöker att inte vara luddiga utan tydliga kring vad skolan kan erbjuda; hög kvalitet på undervisning i en trygg studiemiljö. Vi har en stabil personalgrupp med hög behörighet (95%) och våra lärare är sammansvetsade och har arbetat gemensamt de senaste fyra - fem åren. Vi tycker vi har fräscha lokaler i Örnsberg som ligger lugnt och vackert vid Vinterviken. Vi beklagar att du inte upplevde det positiva på vår skola.
//rektor Malin
Student
10 mar 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Varför man borde välja denna gymnasium

Skolan är liten och passar just för dig som trivs i en liten miljö.Lärarna är omhändertagande och säger till att du får gjort de du ska, Har du svårigheter med att fokusera finns det en lärstudio. Där sitter det en lärare bara för hjälpa de elever som inte kan hitta studio ro i klassen.Odengymnasiet erbjuder bland annat lovskolor som du då kan komma ikapp om du ligger efter i nåt ämne. Jag tycker dock att lärarna blir lätt sura.
Student
8 feb 2021

Bra skola ganska liten

Skolan är bra lärarna är tydliga och snälla
Student
4 feb 2021

En nyckel till framtiden

Jag älskar personligen skolan, det är en liten och lugn plats och inte många människor och jag ser detta som något bekvämt. Jag vet att många människor föredrar en stor skola med många elever men jag å andra sidan gillar en liten plats eftersom ju färre elever det finns och ju mindre platsen desto mer hjälp får du och mycket uppmärksamhet. Och det är därför jag älskar den här skolan. Några av lärarna är väldigt trevliga och vill verkligen hjälpa till. Och till dessa lärare kan jag vända mig till hjälp eller med att jag har några problem och de kommer verkligen att hjälpa mig. När det gäller maten tror jag ibland att det finns riktigt utsökt mat men ibland inte medför utsökt. Men totalt sett är maten bra. Jag tycker ganska mycket om ett skolutrymme som är litet men ibland kan det vara lite tråkigt att det inte finns många saker att göra eller platser i skolan.
Student
28 jan 2021

Jätte bra gymnasium

Väldigt bra gymnasium med snälla och roliga elever. Lärarna är mycket bra och undervisar bra, det är en liten skola vilket gör så man i princip känner dem flesta och det är en mysig miljö med god skolmat. Det finns även frukt i skolan man kan ta om man är hungrig vilket är super bra.
Former Student
28 dec 2020

Odengymnasiet = gymnasiet som är sämst

Ni som skriver att skolan är bra. Är ni helt ute och cyklar, de tar verkligen inte saker på allvar. Lärarna är deprimerade och luddiga och har inte koll på någonting om hur de lägger upp sina prov och läxor. Sätter F av ingen anledning, fast man har lämnat in så kallade "viktiga betydande" uppgifter för betyget. Har i princip gjort allt. Samtidigt försöker dem dölja allt dåligt och skit som händer på skolan. Rektorn är inte bra för fem öre

Eleverna är kaxiga och otrevliga och beter sig som riktiga svin, blev hånad och trakasserad själv.

Har bytt skola nu som är mycket bättre än detta, som verkligen tar sina elever på allvar som har en riktig härliga aura och gemenskap.

PS Jag får även den bilden av att skolan är politiskt bunden efter att en lärare uttryckte sina politiska åsikter, INTE OKEJ enligt min mening

Uppmanar till att inte välja skolan när ni söker i Gymnasievalet

Svar från Odengymnasiet

Hej! Vad tråkigt att du inte tyckte att vår skola var bra. Jag ser att vi inte uppfyllt kraven för att skapa en god kommunikation med dig och det ser vi som ett misslyckande såklart. Vi upplever själva att vi har en god atmosfär, god studiemiljö och kompetent personal. Hoppas du fortsätter trivas på nya skolan och allt gott! mvh rektor Malin
Student
25 dec 2020

Tänk efter noga innan du väljer den här skolan

Problemet med skolan är att den är privat, det känns som att pengar satsas inte på det som verkligen behövs. På sistonne verla lärarna ha fått mer tillgång till pengar men det kan vara temporärt.. Det konstanta fipplandet med kärare är heller inget som riktigt hjälper än att klara av skolan, problemet finns meat i det tekniska ämmnnena. Lokalerna är oxkpd väldigt halv-dåliga då lokalerna är gamla kontor konverterade till klassrum, panelerna på väggen som ska täcka elektroniken sitter ofta löst.

Svar från Odengymnasiet

Hej! Vad tråkigt att du inte var fullt nöjd med skolan. Vi beklagar det. Lokalerna är anpassade efter vår skola men de är inrymda i en kontorslokal, det är korrekt, vi tycker att de är fräscha och fungerar bra men det kan ju uppfattas olika. Vi har hög personaltäthet och små klasser så att resurserna går direkt till eleverna i form av god undervisning, all vår personal är behörig och legitimerad och det ger bra kvalitet på undervisningen. Teknikkursen har bytt lärare, nu är denne en legitimerad lärare, det hade vi inte tyvärr ht2020 och där har vi blivit bättre. Vi arbetar med att ständigt utvecklas och hoppas du fått svar på dina synpunkter. Prata gärna direkt med mig eller någon annan på skolan om dina synpunkter, vi vill gärna ha synpunkter och återkoppling direkt till oss. mvh rektor Malin
Employee
21 dec 2020

Lilla skolan med det stora hjärtat

Jag rekommenderar denna skola för dig som söker en liten skola där du får möjligheten att bli sedd och hörd. Det är en fantastiskt liten skolan där personalen jobbar hårt med att se varje elev och stötta dem i deras utveckling framåt att bli sitt bästa ja. Om man jämför med en större skola kommer du inte få samma koppling till dina lärare eller klasskamrater på samma sätt som du gör här.

Eleverna är underbara och det är fantastiskt att se deras utveckling framåt.

Svar från Odengymnasiet

Tack :-) för fin kritik, vi på skolan arbetar varje dag med eleverna i fokus, de ger energi, kraft och mening. Härligt att det märks!
//rektor Malin
Student
15 dec 2020

Jättebra skola

Jag älskar skolan och lärarna. Våran rektor är så underbar också. Jag har aldrig haft bättre rektor och bättre skola. Allting är perfekt men jag tycker att problemet är mer hos några elever som gillar att förstöra och störa lektionerna. Men jag tycker verkligen inte det är skolans fel för skolans uppgift är att lära ut och inte uppfostra.

Svar från Odengymnasiet

Tack :-) för fint omdöme. Vi som skola tar självklart ansvar för att alla elever har rätt till studiero på alla lektioner. Vi samverkar med eleverna dagligen och vår elevenkät visar att över 95% av eleverna är trygga och känner studiero på lektionerna. Vi är inte nöjda förrän vi har 100% och vi har en aktiv trygghetsgrupp, fantastiska lärare och mentorer som verkligen gör ett professionellt arbete varje dag. Jag är stolt över skolan och glad över din fina recension av oss. //Malin
Student
15 dec 2020

Jättebra skola

Jag förstår inte varför så många tycker det är en dålig skola, jag tycker själv att det är en jätte bra skola med jättebra lärare som jag aldrig kommer glömma. Jag har aldrig haft bättre rektor än Malin och kommer nog inte ha en bättre. Hon är så underbar. Det enda problemet jag ser med skolan är att de flesta eleverna, inte tar skolan på alvar och är ganska kaxiga. Men såklart inte alla men några.

Svar från Odengymnasiet

Tack för fin kritik:-) Det är personalen och ni elever som gör skolan så bra, viktigt att notera att de som vi ibland kan uppfatta som de "kaxiga eleverna" vågar vara mer sig själva ju tryggare de blir, ju äldre de blir och det är en del av att lära sig, det med. Tålamod och kärlek! //Rektor Malin
Student
15 dec 2020

Jättebra skola

Jag ser inte varför eleverna tycker så, jag älskar skolan och lärarna. Jag tycker våran rektor är den bästa och har aldrig haft bättre än henne.

Svar från Odengymnasiet

Tack för fin kritik, uppskattas mycket:-)
//rektor Malin
Student
15 dec 2020

BRA SKOLA

Trevlig skola bra rektor trevliga elever alla känner alla

Svar från Odengymnasiet

Tack för fin kritik!
/rektor Malin
Student
10 dec 2020

Skitdålig skola

SÄMSTA SKOLAN, Undvik att söka till denna

Svar från Odengymnasiet

Hej!
Tråkigt att du har haft en negativ upplevelse av vår skola. Vi vill gärna ha feedback direkt till oss, kontakta gärna mig som rektor för att beskriva vad du är missnöjd med, det skulle uppskattas som stöd i vårt förbättringsarbete. malin.bragner@odengymnasiet.se 08/40028991. //Malin
Employee
24 sep 2020

Härlig skola!

Mycket trevlig skola med kompetent ledning och lärare . Strukturerad och inkluderande gentemot eleverna. mycket god studiero och ljusa fina lokaler. Rekommendera starkt.

Svar från Odengymnasiet

Tack för fin återkoppling, vi blir mycket glada och stolta och du sätter verkligen fingret på vår verksamhets kärnvärden. Tack!
//Malin
Student
14 sep 2020

Min skola behöver bättras

Jag tycker att skolan är oengagerad i sina elever. Jag t.e.x fick en kraftig hjärnskakning och undrar då om jag kunde få hjälp med att jobba hemifrån mer men det gick tydligen inte. Så jag vart tvungen att gå till skolan ändå och slutade med att det blev för påfrestande så jag får åka till till akuten igen. Jag utsätter mig absolut för det men det är för jag inte vill missa skolan!

Jag och min klasskamrat blev också utsatt för kränkningar förra året vilket jag inte tyckte det gjorde nånting speciellt mot det.

Svar från Odengymnasiet

Hej!

Vad tråkigt att du har haft en dålig upplevelse av skolans arbete med närvaro och med kränkningar. Vi har ett aktivt antikränkningsarbete och åtgärder är inte alltid synliga direkt men det ska upplevas tryggt och att man är nöjd med hur vi arbetar med de incidenter som inträffar. Kontakta gärna mig på malin.bragner@odengymnasiet.se 08/40028991 för att vi ska kunna förbättra hanterande och kommunikation kring det du tar upp. Jag är tacksam för all konstruktiv kritik. //Malin

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen