Omdömen

3.0
Baserat på 6 omdömen och 50 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 feb 2023

Djurvård

Rekommenderar inte denna skolan

Skulle inte rekommendera denna skolan. Speciellt inte linjen djurvård då vi inte har något praktiskt alls och lär oss inte vad vi behöver för att komma ut i arbetslivet som djurvårdare. Om vi får göra praktiskt är de inte att vårda djur utan isåfall mocka burarna och inte få någon djupare kontakt med djuren. Internatet är sunkigt och man har inga aktiviteter på kvällarna alls så inget att göra. Dom har även satt upp bommar så man kan inte köra någon stans på kvällarna efter klockan 22 och man kommer heller inte in. De finns även mycket favoriseringar och olika behandling från lärarnas sida. De som går lantbruk är ute på studiebesök medans vi som går djurvård i stort sätt aldrig är på studiebesök. Tar man upp dessa problem får man bara som svar att de är vi elever som bestämmer hur vår skoltid ska va och att de är vi som ser negativit på de. Och de frågar vad man tycker dom borde bli bättre på men man får inte säga vad man tycker om skolan för att då blir dom krängta. Och de skickar ut enkäter om vad man tycker om skolan och det är inte anonymt så eleverna vågar inte skriva vad dom tycker egentligen för att då blir lärarna arga på dom.
Elev
20 jan 2023

Naturbruk

Fantastisk skola som är mycket hjälpsamma och står på elevens sida. Bra lärare och bra personal. Lokalerna skulle kunna renoveras lite...
Föredetta elev
29 nov 2022

Hästskötar utbildningen

Bra skola

Bra skola med bra lärare och mycke som ingår i en utbildning
Elev
8 nov 2022

Djurvård

Riktigt dålig och sunkig skola och internat

Riktigt riktigt dålig skola. Mycket favorisering och rektorn skyller allt på eleverna. Dom skriver att man ska ha mycket praktiskt vilket vi absolut inte har speciellt inte på djurvårdslinjen. På broschyrerna så skriver dom att dom har mycket aktiviteter. Dom har inga aktiviteter på kvällarna alls. Och nu har de besöksförbud vilket dom inte kommer ta bort och villorna är riktigt sunkiga. Och dom har även satt upp bommar överallt så man kan ej ta sig någonstans på kvällarna. Dom anpassar sig inte till eleverna. Dom anpassar sig inte heller efter elevernas kunskapsnivåer inom de olika ämnena. Och eleverna har önskemål om utlärningsmetoder för att dom inte orkar. Djuren lever i en dålig miljö. När det är öppet hus så ska eleverna städa för att det ska se fint ut när det egentligen är jätte skitigt och djurhållningsreglerna följs ej helt heller. Gris och smådjursstallet är de som ser värst ut men även i ko stallet så går dom i kornas bajs och sedan går på kornas mat på foderbordet så att där kommer bajs i kornas mat. Eleverna får städa ut de döda råttor, som ligger runt om i hela kostallet eller iallafall skelettet då dom legat där ett tag. Även vissa lärare påstår saker som ej är sant och lärarna snackar mycket skit. Börja inte på denna skola, de ändå positiva är vänner som man har livet ut. Mycket rasism och sexism. Men denna skolan är inget jag rekommenderar. Den har många brister.
Elev
19 nov 2021

blir värre och värre

full av homofobi, transfobi, sexism och rasism. rektorn beskyller offer för sexuella trakasserier. skolan gör inget åt att homosexuella personer blir utsatta. (bland annat egen erfarenhet).
Elev
3 dec 2020

Bäääst

Grym skola. Bra lärare, elever, leltionssalar osv.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen