Omdömen

3.2
Baserat på 8 omdömen och 64 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
15 jun 2022

Välj en annan skola.

Tyvärr är detta den enda gymnasieskolan i Landskrona som bara blir sämre och sämre för varje år. Lärarna på skolan är engagerade och vill elevernas bästa men eleverna är tyvärr inte lika engagerade och målmedvetna vilket bidrar till studieron och tryggheten i skolan inte är så bra då skolan inte tas seriöst.

Generellt sätt är skolan inte lugn, det räcker med att du besöker skolan på studentfirandet för att förstå. Där utbryter misshandel, fyrverkerier skjuts mot och bland folk och det är rent ut sagt kaos. Sjukt dåligt organiserad student av skolan.
Elev
17 sep 2021

Kan rekommenderas, men se upp för

Bra, men kunde ha varit mycket bättre då NIU personalen måste ta sitt jobb på mer allvar
Personal
9 sep 2021

Kritik

Skolan är en otrygg plats med många kränkande lärare som trycker ner eleverna. Vissa lärare har en väldigt dålig arbetsplan som inte alls passar in på eleverna. Det förekommer rasism där eleverna har blivit utsatta av lärarna.
Elev
4 feb 2021

Hemskt, rekommenderar ej

Skulle inte ens vilja ge skolan en halv stjärna dem förtjänar 0. Så himla orättvisa med betygen så de är sjukt. Bytte skola efter 2 år eftersom jag orkade inte med att de orättvisan skada mig och HELA min klass. Inga aktiviteter eller labb. Man får inte göra kompileringar endast om läraren vill själv även om man ligger på mellanbetyg. Skriver detta och det gäller inte bara mig personligen utan hela min klass och även andra
Ilina Cvetkoska
Elev
5 dec 2020

Utmärkt skola

Detta skola är ett skola där alla är lika värda och alla respekterar dig för vem du är. Jag har aldrig sett en elev vara mobbad eller kränkt. Lärarna är mycket hjälpsamma och ger dig schans att utvecklas och få höga betyg. Det är ingen som är utanför, klasserna är bra och jag har ingenting att klaga på.
Elev
28 nov 2020

Perfekt

Skolan är fantastisk, eleverna är underbara och lärarna är väldigt pedagogiska och ser alla elever. Har verkligen inget och klaga på.
Elev
4 sep 2020

Gillar det!

Jag tycker att skolan har fantastiska lärare som verkligen gör allt för att få eleverna trygga och gör allt för oss!! Idrottsgymnasiet är också ett stort plus!
Elev
20 mar 2020

Öresundsgymnasiet i Landskrona

meningsfulla lektioner, bra lärare och bra sprängspräda inför framtiden! Liten skola så det är lätt att bli sedd och hörd. Till skillnad från andra stora skolor där man enbart en prick i en stor folkmassa. De flesta elever är delaktiga under lektionen och vill mer än gärna fördjupa sig i lärorika diskussioner. Många lärare som hjälper och inspirerar elever att uppnå deras fullaste potential! Skolmaten kan dock ifrågesättes... Sen finns där vissa indvider som kan vara jobbiga, men överlag är jag nöjd med mina studier samt skolgång!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen