Omdömen

3.1
Baserat på 3 omdömen och 25 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 maj 2023

Lantbruk

Sanningen bakom ösby

Jag tycker skolan är helt ok är elev där just nu har sen typ dag 20 tyckt att reglerna bland basmaskin körning är det sämsta jag vart med om 1an är mer sitta inne lära sig om hi&ler än vad man faktist sökt till jag valde ösby för lärdom inom maskiner inte hi&ler vi får inte ens vara med på vårbruk vad är det för jävla skit? Rent utsagt så fort man kritiserar reglerna blir man kallad in i ett rum och får utskällning som på deras språk menas med att visa vad som egentligen menar jag ger skolan jag själv går på en svag 5/10 lärare är nästan inga man vill lita på lika snabbt som man pratar med en av lärarna så går den och berättar allt för alla andra lärare usch säger jag ösby är nåt jag tipsar men samtidigt inte
Elev
13 apr 2022

Bygg och anläggning

Bara bra

Väldigt skön miljö att befinna sig i, inte så otroligt mycket folk. Behagligt stora klasser.
Elev
16 feb 2021

Skog

Ösby naturbruksgymnasium

Ska jag vara helt ärlig så har jag drömt att gå den här skolan sen jag va typ 6 år och skolan har värka jätte bra när jag har gått på alla ösby dagar varje år, och nu går jag på skolan och har börja inse att rasterna är värdelösa efter som 80% av min klass bor på internatet där dom som inte bor inte får vara så varje rast blir man själv på raterna och de finns ingenstans att gå mer än att sitta på en bänk o kolla i sin mobil, det vill säga att rasterna blir så tråkiga att man blir mobbad av elever på skolan o skolan gör inget åt det. Man blir ut fryst och ingen bryr sig.
Så när du väll har börjat på ösby så kommer du inse att skolan har bara gått ut med allt som är bra men det dåliga sa dom aldrig nått om. Så vill du börja skolan så får du vara bred på att du får sitta med mobilen i 3år om du inte rullar tummarna. Ska bara till lägga att bor man på internatet så får du vara bred på att du får bo med råttor inne i sägen o sofforna och du kommer inte heller få sova för eleverna bankar sönder dörren till du vaknar på varje morgon plus förstör dom nått på internatet som du inte har varit med på så kommer du också få betala eftersom du bor på internatet Med vänlig hälsning, ****

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen