Omdömen

2.0
Baserat på 16 omdömen och 144 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
31 jan 2024

Lägsta betyg

Bristande förmåga att hantera problem, opålitlig i kommunikation.
Föredetta elev
23 nov 2023

Börja inte på denna skola

Jag gick inte där så länge men jag har haft kontakt med mina gamla klasskompisar som går där. Men under tiden jag gick där utväcklades jag ingenting. Lärarna och vikarierna är dåliga. De flesta i min klass, inklusive jag var rädda för de äldre eleverna. På rasterna slogs många killar. Det var aldrig arbetsro.
Elev
23 aug 2023

Sämst i Östersund

Väldigt dålig skola rekommenderar verkligen inte
Elev
30 jun 2023

Dålig skola

Allt är trasigt och lever slår sönder allt
Elev
13 maj 2023

Tyvärr

Det är mycket stök och outbildade lärare. De stökiga får belöningar. Nästan alla lärare favoriserar öppet.
Förälder / Vårdnadshavare
25 jan 2023

Skolmiljö

Skolan kan inte möta olika elevers behov. Lärarna är inte samspelta när det gäller regelverk.
Elev
26 apr 2022

#Free K

Skolan i sig är rätt så sunking och trasig men det finns några bra lärare.
Speccielt mange.
#Free k
Elev
17 mar 2022

öseriös skola

skolan suger på alla sätt har gått från 3an till snart 8an allt är ofrasht och sunkit
Elev
17 mar 2022

Låt inte dina barn börja på östbergskolan

skolan är hemsk bara massa skit bland elever och inga lärare kan svara så man förstår. Alla toaletter är äckliga och långt ifrån trygga folk som låser upp dörrar med knivar. Maten är dålig man får ingen energi. trasiga korridorer ända stället att sitta är i trapporna.
Elev
21 feb 2022

Riktigt dåligt

Gått på skolan sen 3 och går nu i 7:an Vissa bra lärare hade man med kompetens, men andra var helt värdelösa. Inkompetenta i 20-30 års åldern. Många klasser hade vikarien jämt. Lärare kom och gick. Sämst arbetsro, inget engagerande från lärarna att fixa betygen utan man fick komma och gå som man ville. Kunde skolka varje dag utan att dom ringde hem. Många elever mår dåligt på skolan och det är inte så tryggt där men lärarna bryr sig inte alls. Man blir sär behandlad av lärarna och rektorerna, ingen skola jag rekommenderar.
Förälder / Vårdnadshavare
14 feb 2022

Östbergsskolan måste bli bättre!

Sämsta skolan. Mina barn går här för att vi bor nära och kom inte in på någon annan skola. Dem har själv berättat för mig hur de blivit utsatta för mobbning och att de är rädda för elever i äldre klasser. Det är minderåriga som röker, mycket slagsmål, och elever dricker energidricka och äter godis. Det är mycket godispapper och annat smuts på golven och eleverna svär och säger dumma saker. Tamponger och bindor finns, vilket är bra. Men när det används för att blöta och kasta på väggarna säger jag stopp! Vad gäller lärarna tycker jag att vissa är bra men vikarierna kan ofta inte förklara och mina barn är rädd för vissa lärare.
Elev
6 feb 2022

Skolan är helt okej

Skolan är helt okej. Jag skulle behöva mer utmaningar i dom flesta ämnena, men får aldrig det. Jag utvecklas inte direkt. Vikarierna är väldigt dåliga. Skolmaten är helt okej. Blodpuddingen är bränd i kanerna men ändå goda. Korven är värmd i ugnen och känns råa. Det mesta är med skolan är helt okej. Det är inte mycket mobbning och man känner sig ganska trygg. Skolan är stor så man tappar bort sig lätt, om man inte är van med skolan. Jag gillar min lärare men hon frågar jätte ofta. So läraren har varit borta i 3 veckor nu. Vikarien vet inte vad vi ska göra. Engelska vikarien är jätte sträng och om man gör ett ljud så måsta man gå ut från klassrummet i en minut. Jag gillar det nästa men jag klarar inte av personalen.
Föredetta elev
4 sep 2021

Bra skola gentemot övriga skolor i länet.

I jämförelse med alla andra skolor i Östersund är Österbergsskolan överlägsen. Äldre lärare är engagerade medans de nyare med färre år på nacken har ett och annat att lära sig.
Föredetta elev
27 jun 2020

Helt okej

Helt okej skola,bra lärare med för det mesta vikarier utan vare sig kunskap eller vilja. I allmänt fin skolmiljö
Föredetta elev
9 mar 2020

Oseriös skola

Gått på skolan från förskolan till nian. Vissa bra lärare hade man med kompetens, men andra var helt värdelösa. Inkompetenta i 20-30 års åldern. Många klasser hade vikarien jämt. Lärare kom och gick. Sämst arbetsro, inget engagerande från lärarna att fixa betygen utan man fick komma och gå som man ville. Kunde skolka varje dag utan att dom ringde hem. Gick ut skolan med dåliga betyg.
Elev
6 dec 2019

Skolan är bra men behöver förändras lite

Skolan är ganska bra men borde förändra vissa saker som arbetsro och trygghet. Dom borde göra så att parallellklasserna går mer ihop och låter klasserna lära känna varandra.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen