Omdömen

3.6
Baserat på 3 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
14 mar 2022

Nej tack

Upplevde att man inte är välkommen där som person med autism man får inte ha sin egen åsikt och man fick ingen bra information om hur betyg funkar och det var ingen bra service när det gäller att bli informerad och man kände sig tvingad att passa in.
Föredetta elev
20 aug 2020

💖 Världens bästa skolan ever 💖

Jag gick på Österlens folkhögskola och spelade folkmusik samt läste in gymnasiet 2005-2008, 2017-2020 samt att jag går på Spelmanslaget Österlen på Österlens folkhögskola 2020 och framåt.. Österlens folkhögskola är verkligen världens bästa skola där man får lov att vara sig själv och man blir accepterad för den man är utan att man behöver känna sig mobbad mm. Dessutom så har Österlens folkhögskola världens bästa personal som värnar om sina elever/studenter mm.. Jag har blivit utsatt för bland annat mobbning av alla dess slag dagligen mm från ca 5 årsålder ungefär och framåt.. Hade ett dagligt helvete varje dag och har aldrig trivts på nån skola som jag gått på.. Resultatet av all denna mobbningen blev svårt att lita på folk, rädsla för att våga prata eller ta kontakt med andra, dåligt självförtroende, dålig självkänsla mm.. Tills jag kom till Österlens folkhögskola i Tomelilla.. Där blev jag accepterad för den jag är, jag var/är omtyckt och fick alltid vara med.. För första gången i mitt så kunde jag gå till skolan med glädje utan nån klump varje dag i magen.. För första gången i mitt liv kunde gå till skolan och känna att jag inte behövde gå till någon kurator i skolan.. För första gången i mitt liv kunde jag känna att jag faktiskt trivdes i skolan och ville gå dit utan att jag behövde ha ont i magen varje dag och jag behövde inte känna den där rädslan som jag tidigare känt att vad ska jag bli utsatt för idag osv.. Jag behövde inte längre känna så där.. Österlens folkhögskola kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta 😇🙏🏻💖
Elev
17 feb 2020

Här får man vara sig själv!

En skola med en enorm gemenskap och massa kärlek! En skola för ALLA👍🤗❤️

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen