Omdömen

2.9
Baserat på 13 omdömen och 103 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
1 mar 2023

Sämst.

Sämsta skolan.
Dåligt upplägg och dålig respons när man ville byta till en bättre skola.
Mår aldrig så dåligt som när jag är här.
Elev
27 aug 2022

Både bra o dålig

Bra skola, har nästan aldrig haft en läxa då man hinner göra allt på lektionerna (om man nu använder tiden rätt). Lärarna är bra lyssnar och anpassar skolgången bra. Skollunchen är inte super bra, den kan bli mycket bättre. Du borde känna någon som går på skolan som ska börja eller går där. Inte super mycket folk så kan vara svårt att hitta vänner med samma intresse som dig.
Elev
12 maj 2022

Rekommenderar INTE

Verkligen inte en bra skola, ett fik där det endast säljs en sorts macka som man får göra själv, fiket är öppet endast 20 min per dag trots att vi har 2st 3 timmars lektioner. Så alltså 20 minuter öppet på 6 timmars arbete. Skollunchen är ännu sämre fast det ska vara ”restaurangmat”. Rektorn lyssnar inte på någon annan än sig själv och det är få lärare som faktiskt är bra. Föööör mycket uppgifter som går ut över hela ens lediga fritid, vi kan ha minst 10 olika uppgifter bara på en vecka, vilket gör att man aldrig kan koppla av efter skolan. Dessutom finns det endast två soffor i hela skolan, sen är det bara hårda tråstolar där ingen vill sitta. Alltså även sjukt omysig skolmiljö där man inte överhuvudtaget trivs eller kan slappna av.

Rekommenderar inte denna skola!
Mvh, Arg Elev!
Elev
12 maj 2022

Samhälle

Välj inte ÖG

Bra med blockläsning, annars är allt annat dåligt. Skolmaten är verkligen inte så god som det låter, fisk varenda dag men fisken är oftast lös eller överstekt. Potatisarna har oftast ett lager med skinn på sig vilket gör det oätligt.
Rektor som är rasist och homofob,
vissa lärare som säger n-ordet även fast de är vit.
Knappt ställen där man kan sitta och oftast är det en stökig miljö!
Skulle inte rekommendera skolan till någon.
Elev
7 jun 2021

Bra skola med en ***** till******

Bra skola! Jag trivs superbra där. Mycket bättre än andra gymnasier i stan. Eftersom skolan är liten får man bra kontakt med lärare och det skapar en trygghet. Särkilt lärarna på PT-programmet är fantastiska. En tråkig sak är att******n är väldigt egen i sina idéer och dålig på att ta emot förslag, kritik och att lösa situationer, däremot löses detta oftast av fantastiska mentorer.
Elev
29 dec 2020

Lärare är piss

Lärarna är inte kvalificerade nog för att undervisa eleverna 6 av 9 lärare är behöriga till att faktiskt vara lärare och det märks ju. Rektorn tar ingen på allvar. Och rasism förrkommer bland lärarna mot eleverna.
Elev
29 dec 2020

Inte världens bästa menmen funkar väll..

Har gått på skolan snart två år, skolmaten smakar typ ingeting även fast den serveras på en restaurang. Rektorn är jättedålig å lärarna därmed, för dom lyssnar aldrig och vissa av dom är rasisitiska och visar inte eleverna någon respekt. Eleverna är snälla men få. Ingen skola jag rekommenderar.
Elev
26 nov 2020

Ög är inte så bra som alla säger

Om man tycker om en liten skola och blocktimmar är det helt ok att gå där. Annars så är det dåligt organiserad, maten är inte varierad alls, dålig rektor/ vissa lärare. Checkpointdagar är sämst. Och till slut så finns det ej mycket plats att sätta sig.
Elev
23 nov 2020

Sådär. Tänk igenom noga

Den är liten och mysig på ett sätt. Men det är dåligt med information. Det blir ofta fel i informationer och andra saker.
Föredetta elev
14 jul 2020

Bästa skolan

Liten, mysig skola. Bra lärare. Blocklektioner gör att man hinner med allt under skoltid.
Elev
22 nov 2019

Den är väldigt trevlig

Det är en lugn skola där man aldrig känner stress. Hinner allt under skoltid
Föredetta elev
12 nov 2019

Mina bästa 3 år!

Mycket bra personal som man får en väldigt bra relation med. Underbart med blockläsning!
Elev
10 jun 2019

Finfint ställe!

Ganska litet men mysigt!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen